|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
otočbýk
|
Zaslal: út březen 11, 2014 2:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út březen 11, 2014 2:36 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Koukám, že micus6 se už smířil s tím, že bude do konce života vypadat jak pavouk |
Smířil, ale nebudu .....
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: čt březen 20, 2014 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Koukám, že micus6 se už smířil s tím, že bude do konce života vypadat jak pavouk |
hodně cvičí a málo papá....
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
Zaslal: čt březen 20, 2014 8:27 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | kernda napsal: | | No zacatecnik uplne nejsem, ale me nikdy nic nerostlo. Kdyz jsem zacinal tak mi jako fakt hodne rostla sila ale svaly ne. Vubec nevypadam na to kolik zvednu : ( |
to ja mam taky...kost a kuze a sila na tu bidu nepochopitelná |
Nechcem ťa urážať, ani neviem ako vyzeráš... Ale podľa tvojho logu teda veľkú silu nemáš, videl som tam bench okolo 60-tky, ostatné cviky tiež nič moc, takže neviem ako by si chcel vyzerať vďaka tým váham
K pôvodnej téme: vedieť to či si ektomorf alebo nie ti je na hovno, ja som tiež ektomorf a čo teraz? proste žeriem viac, rastie to pomalšie, ale nič viac s tým neurobíš. Hlavná vec čo musíš pochopiť je to že kým nepriberáš tak ješ málo. Toto mne trvalo veľmi dlho. Nehľadaj za tým nič iné, nerozmýšlaj nad kvalitou stravy ani jedálnička. Keď nepriberáš, tak je to len a len v tom že JEŠ MÁLO.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|