Zdravim, prichazim sem s dotazem,predem se omlouvam ze budu psat bez hacku a carek, nechci byt svalnaty nebo neco podobne ale mam jiny problem, a to je ten ze mam uzke ramena a i pas a boky, a moji vyskou 188cm, vypadam jak jehla, zajimalo by me jestli se to da nejak zmenit, zlepsit, mit sirsi ramena a podobne, v 17cti jsem jel casto shyby se sirokym uchopem,cvicil jsem takto asi rok, vypadal jsem sice malinko lip,ale spis jsem mel siroke zada,nic vic proto by me zajimalo zda je moznost rozsireni ramen a celkove abych nevypadal "uzce" hrudnik mam vypracovany, ale s stim jak vypadam uzce to vypada spise komicky, momentalne 24let, nevim zda to muze byt tim ze mam moc malou vahu, ale kdyz jsem driv cvicil a vazil jsem napr 84, tak jsem byl stejne uzky.. jen jsem nabral na ruce a podobne, technicky jsem jel cviky vzdy dobre, byl jsem pod dohledem trenera
188cm 64kg
pas: 76cm
momentalne necvicim uz tak 5let, a muj cil je ne byt svalnaty, ale mit ramena sirsi aby jsem vypadal trochu k svetu, v 18cti letech pri moji vaze 84kg jsem mel ramena stejne siroke jako ted, jen jsem pribral na ostatni partie.
Diky