|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
aha...tak špatné info.
Každopádně další díl nebude nic moc .... ženská nemocná, manžel prase, co jí nebude podporovat. Nevím nevím _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
Zaslal: čt květen 31, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
jj asi tak, ale tyhle holky super. I hubnutí supr. Šikulky
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 5:37 am Předmět: |
|
|
Mi se víc líbí Vítejte v novém těle, možná i proto, že Cajthamlovou fak nemusím
http://play.iprima.cz/all/247935 _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 6:15 am Předmět: |
|
|
Na to jsem zacal koukat take, jen mne to pripada jako strasna pohadka _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 6:31 am Předmět: |
|
|
No, protože je to prostě Amerika. Všechno příliš dramatizují. Ale zase se tam na všechny smějou a ty nepříjemné pichlavé sarkastické poznámky paní Cajthamlové asi neuslyšíme.
Na ty slečny se musím dodívat, ta jedna se zdála, že má z toho hubnutí respekt, ale ta druhá vypadala jako kdyby chtěla zhubnout, ale tak na 70% ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 4:01 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | Mi se víc líbí Vítejte v novém těle[/url] |
...na to koukám taky.
Je to ale odlišný typ pořadu oproti JTCJ. Tady je ta obezita už extrémní, ten chlápek se s nima ne*ere, tréninky jsou pro ně dost náročné (někdy to hraničí podle mého s infarktem), celkový čas natáčení je delší a i úbytky váhy jsou enormní. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|