podivejte se s kym bojoval...4 z jeho sesti souperu nikdy nevyhralo zapas a vetsinu zapasu vyhral do 30 vterin.. myslim si ze na te karte se nekdo kdo vyzkousi jeho kondicku urcite najde, navic: je prilis divokej proste na soupere skocia mlati a todle na neila groova urcite platit nebude
asi jsi to nepostřehl,ale s nikým takovým bojovat nebude..ma zapas s Martinem Thompsonem přesně za měsíc ;)
Tak nevim, jak je to s tim Martinem Thomsnem, ale sherdogiánci píšou tohle: Elsewhere, former CFC heavyweight champion Karlos Vemola staked his claim for a shot at champion Neil Grove with a first-round knockout of Peter Yandel. Vemola exploded from the opening bell, throwing a six-punch combination whilst rushing forward, closing the distance on Yandel and securing a powerful double-leg slam. After passing Yandel’s guard and settling in side control, Vemola landed four booming right hands, rendering Yandel unconscious with the first. Vemola is now 8-0, and the fight with Grove has been tentatively set for May. Tak že by se nakonec doopravdy potkal s Grovem?
_________________ "Every punch I throw has got a bad intentions behind it." - Shane Carwin
na ukmmanews.com píšou krátce: Vemola enters ring with Terminator theme tune (also his nickname). Picks up 115 kg Yendall & slams him on his back then KO's him with brutal ground & pound. hehe..jinak ten zapas s Grovem ma byt teda az v květnu, tak nevim proc by nemohl mit za necelé tri týdny fight s Thompsonem..
ten typek se mi zacina cim dal tim vic libit nevim proc ale kurna, jestli da toho grova, tak ma sanci... velkou sanci na vysnene usa
asi chce Jamese McSweeneyho a neví nekdo kdo je Thiago The Monster?? :) a vubec, podívejte se nekdo uz sakra na to video na YT, ja nemuzu, a napište co tam říká! zadejte UCMMA KARLOS VEMOLA a mělo by to vyjet..
asi chce Jamese McSweeneyho a neví nekdo kdo je Thiago The Monster?? :) a vubec, podívejte se nekdo uz sakra na to video na YT, ja nemuzu, a napište co tam říká! zadejte UCMMA KARLOS VEMOLA a mělo by to vyjet..
to sem videl a docela nepochopil, podle informaci co sme meli... to bylo domluvene ten fight mezi vemolou a grovem pred 4 tydny na nakem ultimate chalenge v uk, ale vemola se den pred tim odhlasil kvuli chripky a ze nebyl pripraven... a dal rika ze ten match chce kdykoli, asi teda ten brezen duben kveten to bude nejspis ... a ze nevycouval a tak...
s McSweeneym tez mel byt fight, zapas domluven, listky prodany, ale sel do usa do ufc tak se to nemohlo uskutecnit a pak ze doufa ze se tam jednou potkaji, jestli bude vyhravat ... jj nejspis by to tak melo byt s thompsonem koncem unora a pak priprava na kveten na grova... to ultimate chalenge je jak se rozpadlo cage rage, tak naci to zalozili odtamat a bezi to na sky sports coz je dobra stanici v uk, takze jestli oba porazi, nic nebrani ceste za ocean konecne
tak snad Thompsona a Grovea vyřeší a my budeme mit v UFC nebo ve SF konecne nejakyho zástupce, doufejme..líbil by se mi i v TUFu, anglicky umí, je to hot prospect, ale to se nestane.
hosi to neni zapasnik na organizaci typu UFC, ty zapasy co on mel to nebylo MMA jako ho zname z nejlepsi organizaci, tohle je jako hospodska rvacka hrrr na něj bum bum buďto to koupis ty nebo ten druhej, muj nazor je ten ze by to byl strasnej trapas
hosi to neni zapasnik na organizaci typu UFC, ty zapasy co on mel to nebylo MMA jako ho zname z nejlepsi organizaci, tohle je jako hospodska rvacka hrrr na něj bum bum buďto to koupis ty nebo ten druhej, muj nazor je ten ze by to byl strasnej trapas
no takovej trapas jako ty s Brockem by to nebyl :) ne ale ja si ho tam fakt představit dokážu, treba s Buentellem, Simsem ze začátku..samozrejme ze ho nemůžou poslat hned s Mirem
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru