|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
magion

|
Zaslal: so květen 05, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
kokoti nevite jak to tu chodi !!!! takle nam zkazit zapas ! _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: so květen 05, 2012 9:28 pm Předmět: |
|
|
kurva sem to nejak prosvihl _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiMatteo

|
|
| nahoru |
|
 |
HerrFlick
|
Zaslal: so květen 05, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
Chcípni si sám,čuráčku..Nepsal sem nic konkrétního.
Naposledy upravil HerrFlick dne so květen 05, 2012 9:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so květen 05, 2012 9:36 pm Předmět: |
|
|
| HerrFlick napsal: | | Chcípni si sám,čuráčku.Když sem to psal,tak se nastupovalo do druhého kola. |
to, ze jsi z matky vypadl primo na hlavu je evidentni, ale spoil je porad jen spoil..radil bych ti precist si pravidla sekce bojovych sportu, chlapce..
| HerrFlick napsal: | | Nepsal sem nic konkrétního. |
6) Pro diskuzi o aktuálních zápasech slouží pouze topic označený jako „Spoil“. _________________ cenzurováno..
Naposledy upravil owar dne so květen 05, 2012 11:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
poklop789

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so květen 05, 2012 9:47 pm Předmět: |
|
|
editni to hlavne.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 1:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 11:48 am Předmět: |
|
|
Hoši, čtěte pravidla. Lidi se na ten zápas těšili, není jejich chyba, že se tady neřídíte tím, čím máte...
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: ne květen 06, 2012 5:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gandalf.
|
Zaslal: ne květen 06, 2012 7:59 pm Předmět: |
|
|
Mě ten zápas zase spoilnula samotná Vémolova fanpage na facebooku, protože jsem čekal, že ten zápas začne později. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
harry
|
Zaslal: ne květen 06, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
dejte sem odkaz někdo. dik
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po květen 07, 2012 9:38 am Předmět: |
|
|
Neprislo vam, ze si Vemola nekolikrat dost nabehnul na skrceni a jen tak tak se z toho dostal? Nemuzu si pomoct,ale proti lepsimu souperi by se mu to nevyplatilo.
Jinak se mi ale jeho zapas libil. Nebyla to zadna nuda, v podstate se porad o neco pokousel.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po květen 07, 2012 9:51 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | Neprislo vam, ze si Vemola nekolikrat dost nabehnul na skrceni a jen tak tak se z toho dostal? Nemuzu si pomoct,ale proti lepsimu souperi by se mu to nevyplatilo.
Jinak se mi ale jeho zapas libil. Nebyla to zadna nuda, v podstate se porad o neco pokousel. |
ta technika je otřesná a on bojuje vlastně jen tak, že se snaží využít tu svou sílu... dobrej grappler ho subne ve druhém kole až se unaví, dobrej striker ho nechá, aby s naběhl na jednu pěst a bude z toho bud KO, nebo TKO po ground'n'pound klidně na začátku zápasu
Já teď jen doufám, že nedostane třeba Palharese, když spolu byli ve stejném eventu. Ale UFC naštěstí nedává moc vítěze proti poraženému.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|