Kde kupujete oblecenie?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kde kupujete oblecenie?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kde kupujete oblecenie?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
j.k.

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
j.k. napsal:
Tak jako tak, Armani je šunt. Stejně tak je trochu zbytečné dávat 200 EUR za tričko, to už raději utratím 500 EUR za boty. Za hadry se nevyplatí utrácet - já utrácím za cestovní tašky, kabelky, doplňky a ty boty, zbytek "oblečení" mě beztak další rok už nebaví. Např. nedávno jsem koupil tri trička v Tescu, stejně jsou po pěti vypráních na veřejnosti těžko použitelné...

Utrácíš za kabelky? No každý to máme nějak:-)
Jinak třeba v nákupních střediscích v UAE je Armani vedle Burberry a Louis Vuittona, ne pohromadě s GANTEM nebo Hilfigrem. To snad o něčem vypovídá.

Tys slečně nikdy nekoupil kabelku? No tak já ano. A Srovnávat LV a Armani, to snad ne... Boty v LV jsou od 10.000,- a v Armani od 2.000,-.
V LV si za 6.000,- koupíš leda peněženku, u Armani za to koupíš tašku, boty i pásek. Jak je to jednou výprodejová značka, je to výprodejová značka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bajkonur

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Bajkonur napsal:
j.k. napsal:
Tak jako tak, Armani je šunt. Stejně tak je trochu zbytečné dávat 200 EUR za tričko, to už raději utratím 500 EUR za boty. Za hadry se nevyplatí utrácet - já utrácím za cestovní tašky, kabelky, doplňky a ty boty, zbytek "oblečení" mě beztak další rok už nebaví. Např. nedávno jsem koupil tri trička v Tescu, stejně jsou po pěti vypráních na veřejnosti těžko použitelné...

Jinak třeba v nákupních střediscích v UAE je Armani vedle Burberry a Louis Vuittona, ne pohromadě s GANTEM nebo Hilfigrem. To snad o něčem vypovídá.

Problém je že tyhle značky jsou fejkované jako prase. Takže pokud si je nekoupíš v oficiálním butiku, tak jsou s vysokou pravděpodobností levný fejk z Turecka, co nemá s původní značkou nic společného :-)

Tyto značky jsou sice kvalitní, ovšem velmi podstatná část ceny produktu jsou náklady na brand a butik v Pařížské :-)

Tak v Dubaji v největších nákupních centrech asi fejky neprodávají.
j.k.

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Bajkonur napsal:
j.k. napsal:

Problém je že tyhle značky jsou fejkované jako prase. Takže pokud si je nekoupíš v oficiálním butiku, tak jsou s vysokou pravděpodobností levný fejk z Turecka, co nemá s původní značkou nic společného :-)

Tyto značky jsou sice kvalitní, ovšem velmi podstatná část ceny produktu jsou náklady na brand a butik v Pařížské :-)

jenže ti co na to mají nějaké fejky nezajímají a nakupují vždy jen ve značkových butikách... jenže lidi většinou neví o tom, kolik ty věci doopravdy stojí - LV a Gucci, to jsou takové nejtrapnější neprofláklejší značky, tak boty od 7.000 v Gucci, v LV od 10.000, cestovní taška LV za 30.000 je taková normální cena, menší dámská kabelka od 20.000 - XXXXXXXX...
Petey

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja som si v poslednej dobe znovu oblubil Hugo Boss, decentne veci,ziadne obrovske loga,a najma - maju jednotne velkosti tricka/polo/kosele,bundy,vsetko XXL a vsetko sedi rovnako dobre
Spazik

jari napsal:

Ty seš strašnej módeman to už víme Ale k čemu mi bude kvalitní oblečení po 5-10 letech??? Dává to logiku? Upřímně, nechtěl bych chodit v 10let starejch gatích, byť jsou Bushman...

Tak to jsou osobní preference, já zas radši budu jezdit 10 let Mercedesem, než kupovat každý rok novou Dacii :-)
Pánská móda se zas tak moc nemění, gatě jsou pořád gatě a koženné boty jsou pořád koženné boty...
Bajkonur

j.k. napsal:
Bajkonur napsal:
j.k. napsal:

Tys slečně nikdy nekoupil kabelku? No tak já ano. A Srovnávat LV a Armani, to snad ne... Boty v LV jsou od 10.000,- a v Armani od 2.000,-.
V LV si za 6.000,- koupíš leda peněženku, u Armani za to koupíš tašku, boty i pásek. Jak je to jednou výprodejová značka, je to výprodejová značka.

Napsal jsem, že Armani má blíž k LV, než ke Gantu, a že to tudíž asi nebude úplný šunt.
Výprodejová značka? I Burberry má outlety.
Bajkonur

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

j.k. napsal:
Spazik napsal:
Bajkonur napsal:
j.k. napsal:

jenže ti co na to mají nějaké fejky nezajímají a nakupují vždy jen ve značkových butikách... jenže lidi většinou neví o tom, kolik ty věci doopravdy stojí - LV a Gucci, to jsou takové nejtrapnější neprofláklejší značky, tak boty od 7.000 v Gucci, v LV od 10.000, cestovní taška LV za 30.000 je taková normální cena, menší dámská kabelka od 20.000 - XXXXXXXX...

koukám, že na to dost trpíš:-)
Spazik

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
ja som si v poslednej dobe znovu oblubil Hugo Boss, decentne veci,ziadne obrovske loga,a najma - maju jednotne velkosti tricka/polo/kosele,bundy,vsetko XXL a vsetko sedi rovnako dobre

Pokud jde o "formal"/"smart casual", tak u nás je asi jeden z nejlepších http://www.lepremier.cz/
Jak jednou zkusíte košili na míru už nebudete chtít jinou... a velmi slušný poměr cena/výkon-kvalita, neplatíte žádnou "brand" přirážku.
Moocha

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trošku OT, ale tipl by si někdo podle oblečení černého komisaře z nejmenovaného filmu, jaký se zrovna psal rok?

Mě osobně to přijde jako z nějakého magazínu - Léto 2012

Ok, je to z terminátora 1 rok 1984 a oblíká se tak každej dnešní hipster

Naposledy upravil Moocha dne út srpen 13, 2013 1:50 pm, celkově upraveno 1 krát
j.k.

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trpím, ale prochodit od jara do podzimu troje boty za celkem 40.000... to už je i na mě moc. sice jsou ty boty stále pohodlné i další rok, ale většinou odřené, nenávrátně místy pošpiněné atd atd. jednou jsem ale v Gucci v Bratislavě koupil 2 páry bot Gucci za 198 EUR!!! :-D zadarmo.
Bajkonur

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Trošku OT, ale tipl by si někdo podle oblečení černého komisaře z nejmenovaného filmu, jaký se zrovna psal rok?

Mě osobně to přijde jako z nějakého magazínu - Léto 2012

Ok, je to z terminátora 1 rok 1984 a oblíká se tak každej dnešní hipster

co rok, já ti klidně ještě řeknu, kolik bylo hodin
Spazik

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

Tipnul bych USA - 80. léta - klasika, přesný seriál/film nevím :-)

Ale na kombinaci kravata-košile-sako se moc nemění :-) Dovedu si představit, že dnešní komišař v USA v tomto přijde do práce také.
Prdka27

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cus, premyslim nad koupi bundy-Gore Tex, myslite ze to vubec ma smysl kdyz si nepotrpim na nejakou turistiku v zimnim obdobi? Nebude to zbytecne vyhozeni penez?
Petey

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Najprv chces nieco kupit a potom rozmyslas nad tym naco ti to bude?
Lunreal

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak bud jezdis v zime na hory a vyuzijes to nebo si nekupuj bundu do extremu :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kde kupujete oblecenie? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: