Kde kupujete oblecenie?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kde kupujete oblecenie?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kde kupujete oblecenie?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jari

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Hlavně lidi si myslí, jak tím šíleně ušetří, ale opak je prvdou. Drtivá většina zboží v těhle levných řetězcích vydrží sotva jednu dvě sezóny, pak se musí vyhodit a koupit nové.

Když si koupím oblečení/boty z kvalitního materiálu, tak je sice 2x-3x dražší, ale vydrží mnoho let. Takové gatě Bushman vydží v klidu min. 5-10let i při častém nošení.

Ty seš strašnej módeman to už víme Ale k čemu mi bude kvalitní oblečení po 5-10 letech??? Dává to logiku? Upřímně, nechtěl bych chodit v 10let starejch gatích, byť jsou Bushman...

Moje mamka doslova žije módou a ráda nakupuje ty nejlepší značky ale čas od času si koupí něco i v Tescu nebo u čongů, protože to prostě vypadá v pohodě. To jestli to vydrží jen dvě sezony je irelevantní, protože hadry se prostě otáčej, značka neznačka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bajkonur

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

j.k. napsal:
Ale Armani je opravdu obrovský šunt co se v Česku prodává snad jen ve výprodejích...

No tak to jsi trošku střelil vedle...
Spam

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
j.k. napsal:
Ale Armani je opravdu obrovský šunt co se v Česku prodává snad jen ve výprodejích...

Tady zas někdo potřebuje 10 příspěvků
Spazik

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:

mám trička za 200 EUR a vydržely naprosto stejně jako trička z Tesca... kolem krku se vytahá i tričko od Armaniho nebo od Cavalliho... mezi nohama se prošoupou i True Relligion jeans, všichni používají stejný materiál, bavlnu a ta prostě nevydrží věčně...
v F and F (takže Tesco) jsem si koupil pár pěkných svetrů, protože vím, že mně stejně budou bavit rok dva... nestály víc než pětistovku...
obleky na míru jsou fajn, nicméně když člověku lítá váha mezi zimou a létem o deset kilo, jsou úplně k ničemu...
kalhoty kupuju strečové a nemusím řešit pas/stehna...
říká se, že francouzi musí mít všechno značkové, ale logo nesmí být vidět:-)
Bushman je super, jenom člověk musí mít zálibu v myslivosti, a to já nemám.

Tričko za 200EUR ovšem není o kvalitě, ale o tom, že na tom je napsáno Armani, D@G nebo nějakej takovej nesmysl

Top kvalita konkrétně u trička je tak Lacoste za cca 1500-2000,-; kvalitativně velmi podobné od méně známých značek jsou tak 500-1000,-
->pojem "bavlna" je něco jako "maso" - můžeš mít vepřový bůček nebo hovězí svíčkovou...
Bajkonur

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím tě. Které bavlněné tričko je kvalitní. Bushman? Pak už nic jiného?
Bajkonur

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Bajkonur napsal:
j.k. napsal:

Tady zas někdo potřebuje 10 příspěvků

mám jich 45
Judson

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam modry, svetle modry, cerveny a cerny tricko po 120kc F and F - Tesco, ty tocim tyden po tydny do prace uz asi 2 roky a stale v pohode. K tomu nejaky kalhoty z Intersportu.

Nechapu co tu resite.
jari

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:

mám jich 45

ty jo vole, ale von ne
Bajkonur

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Bajkonur napsal:

mám jich 45

ty jo vole, ale von ne

tak ma quotovat správně
j.k.

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jako tak, Armani je šunt. Stejně tak je trochu zbytečné dávat 200 EUR za tričko, to už raději utratím 500 EUR za boty. Za hadry se nevyplatí utrácet - já utrácím za cestovní tašky, kabelky, doplňky a ty boty, zbytek "oblečení" mě beztak další rok už nebaví. Např. nedávno jsem koupil tri trička v Tescu, stejně jsou po pěti vypráních na veřejnosti těžko použitelné...
Spazik

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

To mě štve asi tak stejně, jako že tu není hraní počítačových her tak rozšířené jako třeba v Japonsku či Korei.
Je potřeba si uvědomit, že móda je jen koníček. Respektuji cizí koníčky a umím je i ocenit pokud něco přináší, ale serou mě lidé kteří se mi svůj koníček snaží vnutit. Mimochodem, nad svými věcmi ze skříně, tj. x tričkama, třema černýma džínama a dvěma bundama nemusím moc přemýšlet a počet kombinací je značně omezen

Ano móda je koníček, ale slušně se obléct pro správnou příležitost je spíš součástí společenského vychování (jako třeba nemluvit sprostě nebo nemočit na veřejnosti). A to velmi podstatná část Čechů nemá (resp. se to tu trochu pozapomělo během komunismu - bylo to považováno za buržoazní přežitek, naši pra/dědové to ještě uměli).

Nemám nic proti někomu kdo nosí džíny a tričko - ale aspoň by si měl umět vybrat správnou velikost a nenosit tenhle outfit i do divadla :-)
Bajkonur

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

j.k. napsal:
Tak jako tak, Armani je šunt. Stejně tak je trochu zbytečné dávat 200 EUR za tričko, to už raději utratím 500 EUR za boty. Za hadry se nevyplatí utrácet - já utrácím za cestovní tašky, kabelky, doplňky a ty boty, zbytek "oblečení" mě beztak další rok už nebaví. Např. nedávno jsem koupil tri trička v Tescu, stejně jsou po pěti vypráních na veřejnosti těžko použitelné...

Utrácíš za kabelky? No každý to máme nějak:-)
Jinak třeba v nákupních střediscích v UAE je Armani vedle Burberry a Louis Vuittona, ne pohromadě s GANTEM nebo Hilfigrem. To snad o něčem vypovídá.
Spazik

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
Prosím tě. Které bavlněné tričko je kvalitní. Bushman? Pak už nic jiného?

http://www.modnipeklo.cz/clanky/materialy-4-bavlna/
Bajkonur

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Večer se podívám pod mikroskopem:-)
Spazik

PříspěvekZaslal: út srpen 13, 2013 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bajkonur napsal:
j.k. napsal:

Utrácíš za kabelky? No každý to máme nějak:-)
Jinak třeba v nákupních střediscích v UAE je Armani vedle Burberry a Louis Vuittona, ne pohromadě s GANTEM nebo Hilfigrem. To snad o něčem vypovídá.

Problém je že tyhle značky jsou fejkované jako prase. Takže pokud si je nekoupíš v oficiálním butiku, tak jsou s vysokou pravděpodobností levný fejk z Turecka, co nemá s původní značkou nic společného :-)

Tyto značky jsou sice kvalitní, ovšem velmi podstatná část ceny produktu jsou náklady na brand a butik v Pařížské :-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kde kupujete oblecenie? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: