|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Slayter

|
Zaslal: ne duben 22, 2007 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: |
honziku onen filipek trojovskej by ti uplne mimochodem pokud vim rozkopal tlamu s paskou pres oci,to tvoji predstave zznestileho homosexuala neodporuje? |
coz nic nemeni na tom,ze je to peknej
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Topděfka
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 8:09 pm Předmět: |
|
|
lol.
jinak,honziku,vis co?az ho priste potkas rekni mu to do oci.pak vypravej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | Topděfka napsal: |
honziku onen filipek trojovskej by ti uplne mimochodem pokud vim rozkopal tlamu s paskou pres oci,to tvoji predstave zznestileho homosexuala neodporuje? |
coz nic nemeni na tom,ze je to peknej |
ja ho neznam,bb sem nevidel ani jeden dil a filip trojovskej je mi uplne ukradenej.napada me par prirovnani nad kterejma bychom se mohli zamyslet ale pochybuju ze takova debata bude k necemu dobra.
|
|
| nahoru |
|
 |
honza1234
(ban)
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 8:11 pm Předmět: |
|
|
Hele taky cvičím, posiluji, solárku jsem zatím na chuť nepřišel (rakovina, předčasné stárnutí pokožky atd.), ale začínám si tam neopálenej připadat jako bílá ovce mezi černejma, holit se nemusím, nejsem chlupatej (jenom ty nohy bych trochu mohl, to tam taky skoro všichni dělají :))), gelovat vlasy mi připadá trochu úchylný, ale třeba na to taky dojde, možná do prázdnin mezi ně úplně zapadnu a zařadím se do řady pražských metrosexuálů... jen ten trénink análního sexu mi pude asi dýl, ale třeba to taky zvládnu
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne duben 22, 2007 8:13 pm Předmět: |
|
|
honza1234:
promin ale tady ti asi nepomuzeme, pokud tapes v oblasti sve sexualni orientace tak se sver do rukou odbornika, bude to lepsi _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
honza1234
(ban)
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | lol.
jinak,honziku,vis co?az ho priste potkas rekni mu to do oci.pak vypravej. |
jé, tak Filípka jsem tam nepotkal, jenom jeho kamarády z videa, se kterými si tam byl tak nějak blýž než je obvyklé...
Naposledy upravil honza1234 dne ne duben 22, 2007 8:19 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: ne duben 22, 2007 8:16 pm Předmět: |
|
|
| honza1234 napsal: | | Hele taky cvičím, posiluji, solárku jsem zatím na chuť nepřišel (rakovina, předčasné stárnutí pokožky atd.), ale začínám si tam neopálenej připadat jako bílá ovce mezi černejma, holit se nemusím, nejsem chlupatej (jenom ty nohy bych trochu mohl, to tam taky skoro všichni dělají :))), gelovat vlasy mi připadá trochu úchylný , ale třeba na to taky dojde, možná do prázdnin mezi ně úplně zapadnu a zařadím se do řady pražských metrosexuálů... jen ten trénink análního sexu mi pude asi dýl, ale třeba to taky zvládnu |
Jasně! Není nad pěkný vrabčí hnízdečko! _________________ Be fat and happy!
|
|
| nahoru |
|
 |
honza1234
(ban)
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 8:30 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | honza1234:
promin ale tady ti asi nepomuzeme, pokud tapes v oblasti sve sexualni orientace tak se sver do rukou odbornika, bude to lepsi |
Kdyby s tebou chodili cvičit atd. taky takoví namakaní, vysekaní, opálení, odchlupení, nagelovaní, oblečení podle poslední módy (dost často naostro) atd. cukrouši, tak bys možná taky někdy o své přirozené orientaci zapochyboval.
|
|
| nahoru |
|
 |
honza1234
(ban)
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Objemák napsal: | Jasně! Není nad pěkný vrabčí hnízdečko! |
to, že nejsem nagelovaný, nemusí znamenat, že mám vrabčí hnízdo...
ale taky se stane... když pravidelně cvičím, tak se tomu občas nevyhnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 8:43 pm Předmět: |
|
|
kliknul sem na upozornit moderatora,muze tomu curackovi nekdo dat ban?
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: ne duben 22, 2007 8:44 pm Předmět: |
|
|
metrosexual = homosexual  to jsou mi novinky
|
|
| nahoru |
|
 |
DownWithTheSickness

|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: ne duben 22, 2007 8:55 pm Předmět: |
|
|
| DownWithTheSickness napsal: | božínku, to je ale debatička,.........fujky fujky |
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne duben 22, 2007 8:55 pm Předmět: |
|
|
honza1234: Já bych chtěl od života jen dvě věci. Tvý problémy a plat českého poslance. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: ne duben 22, 2007 8:58 pm Předmět: |
|
|
Teda kam az se da zajit pri tematu hledani posilovny v Praze.
Jeste ze su kua z Brna.. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|