|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Topděfka
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 8:58 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | honza1234: Já bych chtěl od života jen dvě věci. Tvý problémy a plat českého poslance. |
ono to tak na prvni pohled muze vypadat,akorat ze ja mam pocit,ze tady jde o ucebnicovy priklad latentni homosexuality,nebo aspon panickyho strachu z neceho takovyho.
ale jinak bych taky mel rad na praci jen takovy kokotiny
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CrazyLom

|
Zaslal: ne duben 22, 2007 9:02 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | CrazyLom napsal: | | honza1234: Já bych chtěl od života jen dvě věci. Tvý problémy a plat českého poslance. |
ono to tak na prvni pohled muze vypadat,akorat ze ja mam pocit,ze tady jde o ucebnicovy priklad latentni homosexuality,nebo aspon panickyho strachu z neceho takovyho.
ale jinak bych taky mel rad na praci jen takovy kokotiny |
Obávám se, že názory lidí jako on silně ohrožují svobodu jedince. A to pomíjím fakt, že to jsou nehorázný sračky. I když, zkoumat v posilovně, kdo asi bude gay, případně bojovat s erekcí, to by mohlo bejt taky zajímavý. Ale nevím, s čím tu viagru kombinuje, takže to asi nezkusím. _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne duben 22, 2007 9:36 pm Předmět: |
|
|
Je to zcela jednoduše idiot.
BTW...pokud by někdo fakt chtěl vědět o dobrém fitku, tak jsem byl včera v Kentoyafitness na Zahradním městě, a musím říci, že VELMI dobré!!! Jenže jsem z rozhraní Motola a Smíchova, takže někdy pro zpestření o víkendu zajedu, nicméně přes celou zasekanou Prahu...to bych byl dřív v Plzni. Ale konkrétně v tomto případě mne to dost s..e
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po duben 23, 2007 11:23 pm Předmět: |
|
|
Tak ho vem Yggu na zápas. Pokud se nebude pasovat se supertíhama, tak to bude bez problémů vyhovovat té jeho sexuální ambivalenci: upocení atletičtí svalnatci ve (většinou smradlavých) uplých dresech. A naostro!
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út duben 24, 2007 6:28 am Předmět: |
|
|
takze si to zhrnme
1.malo ludi
2.aj z tych malo ludi musi byt 100% muzov
3.ziadni metrosexualni homosexuali (to su mi novinky)
4.blizko tvojho bydliska
ty neriesis posilovnu,skor mas problemy s uvedomenim si svojej orientacie...tak s tym nebojuj a poddaj sa tomu,pozri ako sa s tym vyrovnal Mr.Garrison (laj ked som bol v posilke s mnohymi muzmi,este som o svojej orientacii nezapochyboval :)) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út duben 24, 2007 8:26 am Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | Tak ho vem Yggu na zápas. Pokud se nebude pasovat se supertíhama, tak to bude bez problémů vyhovovat té jeho sexuální ambivalenci: upocení atletičtí svalnatci ve (většinou smradlavých) uplých dresech. A naostro!
|
Že tě praštím ....btw...a nepromítej si své sny o zápase do reality
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út duben 24, 2007 8:28 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | takze si to zhrnme
1.malo ludi
4.blizko tvojho bydliska
ty neriesis posilovnu,skor mas problemy s uvedomenim si svojej orientacie...tak s tym nebojuj a poddaj sa tomu,pozri ako sa s tym vyrovnal Mr.Garrison (laj ked som bol v posilke s mnohymi muzmi,este som o svojej orientacii nezapochyboval :)) |
Takže ideální by pro něj bylo si zacvičit doma ve sklepě, a pak si u zapůjčeného dvd s jistou tématikou...a svalnatými chlapci ...honit šulína
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: út duben 24, 2007 6:31 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Douglas napsal: | Tak ho vem Yggu na zápas. Pokud se nebude pasovat se supertíhama, tak to bude bez problémů vyhovovat té jeho sexuální ambivalenci: upocení atletičtí svalnatci ve (většinou smradlavých) uplých dresech. A naostro!
|
Že tě praštím ....btw...a nepromítej si své sny o zápase do reality |
Checheche, mi povídej, že to tak nějak není.
Ale nic proti tomu, naopak, koketuju s myšlenkou, že si to zkusím (mluvím o zápasení, aby nedošlo k omylu ). Jsem už na nějaké vrcholové ambice starej, ale snad mě i tak nevyhodí. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
honza1234
(ban)
|
Zaslal: čt duben 26, 2007 12:23 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | takze si to zhrnme
1.malo ludi
4.blizko tvojho bydliska
ty neriesis posilovnu,skor mas problemy s uvedomenim si svojej orientacie...tak s tym nebojuj a poddaj sa tomu,pozri ako sa s tym vyrovnal Mr.Garrison (laj ked som bol v posilke s mnohymi muzmi,este som o svojej orientacii nezapochyboval :)) |
Jaks k tomuto shrnutí mých postřehů dospěl?? Tomu říkám amatérská práce.
Mimochodem tenhle topic může sloužit i ostatním hledačům kvalitní posilky, co se tady v Praze hned neorientují, případně majitelům otevřít trochu očička a ukázat jim, co od posily očekáváme, já jsem si svou už prozatím našel, ideální asi není, ale poměr kvalita a cena je pro mě myslím ucházející.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 26, 2007 12:41 pm Předmět: |
|
|
Nebýt těch tvých prdlých požadavků, výhrad a názorů na návštěvníky..tak možná. Takhle si každý, kdo má všech 5 pohromadě, založí topic nový.....
Doufám, že případní majitelé tohle nečtou..jinak fitka zavřou a udělají z nich bordely....bohužel se zcela jinou cenovou hladinou
A napiš nám alespoň ve které čtvrti je to tvé fitko....abych věděl kam nelézt
|
|
| nahoru |
|
 |
honza1234
(ban)
|
Zaslal: čt duben 26, 2007 1:07 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Nebýt těch tvých prdlých požadavků, výhrad a názorů na návštěvníky..tak možná. Takhle si každý, kdo má všech 5 pohromadě, založí topic nový.....
Doufám, že případní majitelé tohle nečtou..jinak fitka zavřou a udělají z nich bordely....bohužel se zcela jinou cenovou hladinou
A napiš nám alespoň ve které čtvrti je to tvé fitko....abych věděl kam nelézt |
Své požadavky, výhrady a názory (i na návštěvníky) jsem nezměnil a je dobré, že je mám alespoň nějak poznamenané, protože za tu dobu co tu jsem, jsem z toho všeho už taky trochu otupěl a spoustu věcí už až tak ostře rušivě nevnímám, což považuji celkem za škodu, že jsem si na to tak zvyknul, protože to škodí a ruší dál a já to už ani necítím.
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 9:03 pm Předmět: |
|
|
jakt u tak ctu ty temata posledni dobou, rikam si, ze snad asi ani neexistuje lepsi fitko, s lepsim pristupem personalu nez to na Vetrniku.
www.fitnessvetrnik.cz. Vrtim hlavou co vsechno muze lidem vadit, teda ne nad tim ze jim to muze vadit, ale ze vubec v jinych fitkach se to muze stat.
Tady prijdu, za barem mi klidne za 5kc udelaj iontak do vody z kohoutku nebo do me vlastni flasky, kterou si vpohode beru primo do posilky. S magnezkem nejsou problemy, se zavazim nejsou problemy, s osama nejsou problemy, ani s hazenim na zem.. jsou tam gumy, zadny vzperacsky prkna, ale kdyz mi spadne osa pri trhu nebo nadhozu, maximalne se otoci par lidi. Za ten rok co tam chodim si jeste nikdo nestezoval.
(nechtela jsem zakladat novy tema tak otviram stary, chtela jsem jen (priznavam) udelat reklamu tomuto fitku, pac si to zaslouzi :) ) _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 9:11 pm Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | jakt u tak ctu ty temata posledni dobou, rikam si, ze snad asi ani neexistuje lepsi fitko, s lepsim pristupem personalu nez to na Vetrniku.
www.fitnessvetrnik.cz. Vrtim hlavou co vsechno muze lidem vadit, teda ne nad tim ze jim to muze vadit, ale ze vubec v jinych fitkach se to muze stat.
Tady prijdu, za barem mi klidne za 5kc udelaj iontak do vody z kohoutku nebo do me vlastni flasky, kterou si vpohode beru primo do posilky. S magnezkem nejsou problemy, se zavazim nejsou problemy, s osama nejsou problemy, ani s hazenim na zem.. jsou tam gumy, zadny vzperacsky prkna, ale kdyz mi spadne osa pri trhu nebo nadhozu, maximalne se otoci par lidi. Za ten rok co tam chodim si jeste nikdo nestezoval.
(nechtela jsem zakladat novy tema tak otviram stary, chtela jsem jen (priznavam) udelat reklamu tomuto fitku, pac si to zaslouzi :) ) |
tak to jsi štastná holka _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 9:45 pm Předmět: |
|
|
Větrník je vcelku slušné fitko.....ale že by to byla zas taková bomba....chodím tak tak jednou za 14 dní, takže vcelku vím o čem mluvím.
Pro WO jako studentku, co to má cca 100m od postele a platí studentskou permici je to samozřejmě the best value 4 money..... o tom žádná. Jinak jsou v Praze lepší...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|