Kde trénovat v Praze ... (hledání kvalitní posilovny)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kde trénovat v Praze ... (hledání kvalitní posilovny)  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kde trénovat v Praze ... (hledání kvalitní posilovny)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Topděfka

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CrazyLom napsal:
honza1234: Já bych chtěl od života jen dvě věci. Tvý problémy a plat českého poslance.

ono to tak na prvni pohled muze vypadat,akorat ze ja mam pocit,ze tady jde o ucebnicovy priklad latentni homosexuality,nebo aspon panickyho strachu z neceho takovyho.

ale jinak bych taky mel rad na praci jen takovy kokotiny
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CrazyLom

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
CrazyLom napsal:
honza1234: Já bych chtěl od života jen dvě věci. Tvý problémy a plat českého poslance.

ono to tak na prvni pohled muze vypadat,akorat ze ja mam pocit,ze tady jde o ucebnicovy priklad latentni homosexuality,nebo aspon panickyho strachu z neceho takovyho.

ale jinak bych taky mel rad na praci jen takovy kokotiny

Obávám se, že názory lidí jako on silně ohrožují svobodu jedince. A to pomíjím fakt, že to jsou nehorázný sračky. I když, zkoumat v posilovně, kdo asi bude gay, případně bojovat s erekcí, to by mohlo bejt taky zajímavý. Ale nevím, s čím tu viagru kombinuje, takže to asi nezkusím.
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
ygg

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to zcela jednoduše idiot.

BTW...pokud by někdo fakt chtěl vědět o dobrém fitku, tak jsem byl včera v Kentoyafitness na Zahradním městě, a musím říci, že VELMI dobré!!! Jenže jsem z rozhraní Motola a Smíchova, takže někdy pro zpestření o víkendu zajedu, nicméně přes celou zasekanou Prahu...to bych byl dřív v Plzni. Ale konkrétně v tomto případě mne to dost s..e
Douglas

PříspěvekZaslal: po duben 23, 2007 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ho vem Yggu na zápas. Pokud se nebude pasovat se supertíhama, tak to bude bez problémů vyhovovat té jeho sexuální ambivalenci: upocení atletičtí svalnatci ve (většinou smradlavých) uplých dresech. A naostro!
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Petey

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 6:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takze si to zhrnme

1.malo ludi
2.aj z tych malo ludi musi byt 100% muzov
3.ziadni metrosexualni homosexuali (to su mi novinky)
4.blizko tvojho bydliska

ty neriesis posilovnu,skor mas problemy s uvedomenim si svojej orientacie...tak s tym nebojuj a poddaj sa tomu,pozri ako sa s tym vyrovnal Mr.Garrison (laj ked som bol v posilke s mnohymi muzmi,este som o svojej orientacii nezapochyboval :))
ygg

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Tak ho vem Yggu na zápas. Pokud se nebude pasovat se supertíhama, tak to bude bez problémů vyhovovat té jeho sexuální ambivalenci: upocení atletičtí svalnatci ve (většinou smradlavých) uplých dresech. A naostro!

Že tě praštím ....btw...a nepromítej si své sny o zápase do reality
ygg

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
takze si to zhrnme

1.malo ludi
4.blizko tvojho bydliska

ty neriesis posilovnu,skor mas problemy s uvedomenim si svojej orientacie...tak s tym nebojuj a poddaj sa tomu,pozri ako sa s tym vyrovnal Mr.Garrison (laj ked som bol v posilke s mnohymi muzmi,este som o svojej orientacii nezapochyboval :))

Takže ideální by pro něj bylo si zacvičit doma ve sklepě, a pak si u zapůjčeného dvd s jistou tématikou...a svalnatými chlapci ...honit šulína
Douglas

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Douglas napsal:

Že tě praštím ....btw...a nepromítej si své sny o zápase do reality

Checheche, mi povídej, že to tak nějak není.
Ale nic proti tomu, naopak, koketuju s myšlenkou, že si to zkusím (mluvím o zápasení, aby nedošlo k omylu ). Jsem už na nějaké vrcholové ambice starej, ale snad mě i tak nevyhodí.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
ygg

PříspěvekZaslal: út duben 24, 2007 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No...hlavně jim to tam takhle předestři ...brňáci nebyli zas až tak špatní, mohli by tvůj názor patřičně ocenit
honza1234
(ban)

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
takze si to zhrnme

1.malo ludi
4.blizko tvojho bydliska

Jaks k tomuto shrnutí mých postřehů dospěl?? Tomu říkám amatérská práce.
Mimochodem tenhle topic může sloužit i ostatním hledačům kvalitní posilky, co se tady v Praze hned neorientují, případně majitelům otevřít trochu očička a ukázat jim, co od posily očekáváme, já jsem si svou už prozatím našel, ideální asi není, ale poměr kvalita a cena je pro mě myslím ucházející.
ygg

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nebýt těch tvých prdlých požadavků, výhrad a názorů na návštěvníky..tak možná. Takhle si každý, kdo má všech 5 pohromadě, založí topic nový.....
Doufám, že případní majitelé tohle nečtou..jinak fitka zavřou a udělají z nich bordely....bohužel se zcela jinou cenovou hladinou
A napiš nám alespoň ve které čtvrti je to tvé fitko....abych věděl kam nelézt
honza1234
(ban)

PříspěvekZaslal: čt duben 26, 2007 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Nebýt těch tvých prdlých požadavků, výhrad a názorů na návštěvníky..tak možná. Takhle si každý, kdo má všech 5 pohromadě, založí topic nový.....
Doufám, že případní majitelé tohle nečtou..jinak fitka zavřou a udělají z nich bordely....bohužel se zcela jinou cenovou hladinou
A napiš nám alespoň ve které čtvrti je to tvé fitko....abych věděl kam nelézt

Své požadavky, výhrady a názory (i na návštěvníky) jsem nezměnil a je dobré, že je mám alespoň nějak poznamenané, protože za tu dobu co tu jsem, jsem z toho všeho už taky trochu otupěl a spoustu věcí už až tak ostře rušivě nevnímám, což považuji celkem za škodu, že jsem si na to tak zvyknul, protože to škodí a ruší dál a já to už ani necítím.
WildOrchid

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2007 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jakt u tak ctu ty temata posledni dobou, rikam si, ze snad asi ani neexistuje lepsi fitko, s lepsim pristupem personalu nez to na Vetrniku.
www.fitnessvetrnik.cz. Vrtim hlavou co vsechno muze lidem vadit, teda ne nad tim ze jim to muze vadit, ale ze vubec v jinych fitkach se to muze stat.
Tady prijdu, za barem mi klidne za 5kc udelaj iontak do vody z kohoutku nebo do me vlastni flasky, kterou si vpohode beru primo do posilky. S magnezkem nejsou problemy, se zavazim nejsou problemy, s osama nejsou problemy, ani s hazenim na zem.. jsou tam gumy, zadny vzperacsky prkna, ale kdyz mi spadne osa pri trhu nebo nadhozu, maximalne se otoci par lidi. Za ten rok co tam chodim si jeste nikdo nestezoval.

(nechtela jsem zakladat novy tema tak otviram stary, chtela jsem jen (priznavam) udelat reklamu tomuto fitku, pac si to zaslouzi :) )
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2007 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WildOrchid napsal:
jakt u tak ctu ty temata posledni dobou, rikam si, ze snad asi ani neexistuje lepsi fitko, s lepsim pristupem personalu nez to na Vetrniku.
www.fitnessvetrnik.cz. Vrtim hlavou co vsechno muze lidem vadit, teda ne nad tim ze jim to muze vadit, ale ze vubec v jinych fitkach se to muze stat.
Tady prijdu, za barem mi klidne za 5kc udelaj iontak do vody z kohoutku nebo do me vlastni flasky, kterou si vpohode beru primo do posilky. S magnezkem nejsou problemy, se zavazim nejsou problemy, s osama nejsou problemy, ani s hazenim na zem.. jsou tam gumy, zadny vzperacsky prkna, ale kdyz mi spadne osa pri trhu nebo nadhozu, maximalne se otoci par lidi. Za ten rok co tam chodim si jeste nikdo nestezoval.

(nechtela jsem zakladat novy tema tak otviram stary, chtela jsem jen (priznavam) udelat reklamu tomuto fitku, pac si to zaslouzi :) )

tak to jsi štastná holka
ygg

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2007 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Větrník je vcelku slušné fitko.....ale že by to byla zas taková bomba....chodím tak tak jednou za 14 dní, takže vcelku vím o čem mluvím.

Pro WO jako studentku, co to má cca 100m od postele a platí studentskou permici je to samozřejmě the best value 4 money..... o tom žádná. Jinak jsou v Praze lepší...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kde trénovat v Praze ... (hledání kvalitní posilovny) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: