Kde trénovat v Praze ... (hledání kvalitní posilovny)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kde trénovat v Praze ... (hledání kvalitní posilovny)  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kde trénovat v Praze ... (hledání kvalitní posilovny)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
leos boruvka

PříspěvekZaslal: so prosinec 16, 2006 9:23 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Běžte za Honzíkem Harazímem do Vysočan.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Diana

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

honza1234 napsal:
V posilkách mi taky trochu hodně vadí přítomnost ženských. Ne že bych je neměl rád, ale mám pocit, že v chlapských posilkách nemají co dělat, ať si chodí do svých . Dost mě rozhodí a rozptylují. Cvičí úplně jinak a v jiném rytmu než chlapi, věčné věky se tam protahují nebo cvičí půl hodiny s jednoručkama dvojkama nebo stahují jednu až dvě cihličky (a nebo blbě civí). Cvičení, alespoň u mě, je skoro něco jako meditace a ani do klášterů ženský nemají přístup, tak co mají pohledávat v mužských chrámech těla. Začínám rozumět tomu, proč jsou v Anglii prestižní pánské kluby, do kterých nemají ženské přístup. Chlapi si od jejich vibrací potřebují odpočinout alespoň v posilovně.

Za jak dlouho se dá takový blábol vyplodit?
CIZO

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
honza1234 napsal:
.......

ma pravdu! a vubec, zensky by mely nosit takovy ty satky jako v arabskejch zemich, nemely by mit pristup k pocitacum, mobilnim telefonum a tak.... :)

me spis fascinuje ze honza1234 svyma narokama na fitko a dalsim projevem tady vypada na pesteneho metro (homo?)sexuala a vadi mu ze zensky cvici vedle nej s 5kg jednoruckama a mam takovej pocit ze to bude z toho duvodu ze zvedaji stejne jako on :)

Derek Poundstone
Diana

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Diana napsal:
honza1234 napsal:
.......

ma pravdu! a vubec, zensky by mely nosit takovy ty satky jako v arabskejch zemich, nemely by mit pristup k pocitacum, mobilnim telefonum a tak.... :)

me spis fascinuje ze honza1234 svyma narokama na fitko a dalsim projevem tady vypada na pesteneho metro (homo?)sexuala a vadi mu ze zensky cvici vedle nej s 5kg jednoruckama a mam takovej pocit ze to bude z toho duvodu ze zvedaji stejne jako on :)

To víš, "mistr meditace" asi žije v jiném století.
Bara

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
CIZOPASNIK napsal:
Diana napsal:
honza1234 napsal:
.......

To víš, "mistr meditace" asi žije v jiném století.

Mistr meditace by potřeboval jeden trenin k s mou ségrou a možná by čuměl jakou mají některý baby sílu.V Jihlavě ve fitku je nějaká slečna Věrka a ta má údajně jako jediná tam biceps 45 cm a cvičí s váhama jako nej chlapi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
leos boruvka

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 12:22 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Pravda ovšem je,že je tam spousta těch co rozebírají své zážitky z práce a pod.
Bara

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 12:31 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

leos boruvka napsal:
Pravda ovšem je,že je tam spousta těch co rozebírají své zážitky z práce a pod.

Moc lidí chodí do posky jenom se odreagovat a pokecat si.To nezměníme
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
cha cha

PříspěvekZaslal: po prosinec 18, 2006 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

někdy je hezký pozorovat effort, těch co přišli cvičit a těch, kteří přišli pokecat.
Když si cvičenec třeba odloží činku při benchi na hrudník aby mohl spotterovi doříct veselou příhodu to je pak půl-minutové, dokonale procítěné opakování..
leila

PříspěvekZaslal: čt prosinec 28, 2006 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
honza1234 napsal:
V posilkách mi taky trochu hodně vadí přítomnost ženských. Ne že bych je neměl rád, ale mám pocit, že v chlapských posilkách nemají co dělat, ať si chodí do svých . Dost mě rozhodí a rozptylují. Cvičí úplně jinak a v jiném rytmu než chlapi, věčné věky se tam protahují nebo cvičí půl hodiny s jednoručkama dvojkama nebo stahují jednu až dvě cihličky (a nebo blbě civí). Cvičení, alespoň u mě, je skoro něco jako meditace a ani do klášterů ženský nemají přístup, tak co mají pohledávat v mužských chrámech těla. Začínám rozumět tomu, proč jsou v Anglii prestižní pánské kluby, do kterých nemají ženské přístup. Chlapi si od jejich vibrací potřebují odpočinout alespoň v posilovně.

to si snad delas srandu
honza1234
(ban)

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, s ženskýma se o tom nemá moc smysl bavit, ty to ze svého úhlu pohledu stejně nikdy asi nepochopí.
Proč i v jiných sportech asi na soustředění nikdy ženský nesmí?
Prostě ženský do chlapských posilovek nepatří. Proč už jsem napsal zezačátku a nemá smysl to dál rozebírat. Howg
Topděfka

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co je to chlapska posilovka?neboj,nemusis se me bat,ja mam pero.
honza1234
(ban)

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:

No jo, když ho tedy máš tak ti odpovím.
Ta, která je vybavením a vším zaměřená na (cvičební ) potřeby chlapů a ne ženských.
Jsou i posilky jen vyloženě pro ženský, už jsem zapoměl jak se jedna jmenuje (najdi si ji na netu).
breaker

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeny su najlepsie a najprijemnejsie spestrenie treningu
cha cha

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honza1234 napsal:
Topděfka napsal:

No jo, když ho tedy máš tak ti odpovím.
Ta, která je vybavením a vším zaměřená na (cvičební ) potřeby chlapů a ne ženských.
Jsou i posilky jen vyloženě pro ženský, už jsem zapoměl jak se jedna jmenuje (najdi si ji na netu).

Ženy nesmí dřepovat a tahat mrtvoly ?
honza1234
(ban)

PříspěvekZaslal: so leden 06, 2007 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

breaker napsal:
Zeny su najlepsie a najprijemnejsie spestrenie treningu

Asi jak pro koho. Najdi si tu ženskou posilku a choď si tam benchovat a dřepovat nebo co mezi hejno ženských.
Za půl roku se přijď pochlubit s výsledkama.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kde trénovat v Praze ... (hledání kvalitní posilovny) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: