|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
leos boruvka
|
Zaslal: so prosinec 16, 2006 9:23 pm Předmět: . |
|
|
Běžte za Honzíkem Harazímem do Vysočan.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 9:25 am Předmět: |
|
|
| honza1234 napsal: | V posilkách mi taky trochu hodně vadí přítomnost ženských. Ne že bych je neměl rád, ale mám pocit, že v chlapských posilkách nemají co dělat, ať si chodí do svých . Dost mě rozhodí a rozptylují. Cvičí úplně jinak a v jiném rytmu než chlapi, věčné věky se tam protahují nebo cvičí půl hodiny s jednoručkama dvojkama nebo stahují jednu až dvě cihličky (a nebo blbě civí). Cvičení, alespoň u mě, je skoro něco jako meditace a ani do klášterů ženský nemají přístup, tak co mají pohledávat v mužských chrámech těla. Začínám rozumět tomu, proč jsou v Anglii prestižní pánské kluby, do kterých nemají ženské přístup. Chlapi si od jejich vibrací potřebují odpočinout alespoň v posilovně. |
Za jak dlouho se dá takový blábol vyplodit?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 9:34 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | honza1234 napsal: | | ....... |
Za jak dlouho se dá takový blábol vyplodit? |
ma pravdu! a vubec, zensky by mely nosit takovy ty satky jako v arabskejch zemich, nemely by mit pristup k pocitacum, mobilnim telefonum a tak.... :)
me spis fascinuje ze honza1234 svyma narokama na fitko a dalsim projevem tady vypada na pesteneho metro (homo?)sexuala a vadi mu ze zensky cvici vedle nej s 5kg jednoruckama a mam takovej pocit ze to bude z toho duvodu ze zvedaji stejne jako on :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 11:20 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Diana napsal: | | honza1234 napsal: | | ....... |
ma pravdu! a vubec, zensky by mely nosit takovy ty satky jako v arabskejch zemich, nemely by mit pristup k pocitacum, mobilnim telefonum a tak.... :)
me spis fascinuje ze honza1234 svyma narokama na fitko a dalsim projevem tady vypada na pesteneho metro (homo?)sexuala a vadi mu ze zensky cvici vedle nej s 5kg jednoruckama a mam takovej pocit ze to bude z toho duvodu ze zvedaji stejne jako on :) |
To víš, "mistr meditace" asi žije v jiném století.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 12:18 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Diana napsal: | | honza1234 napsal: | | ....... |
me spis fascinuje ze honza1234 svyma narokama na fitko a dalsim projevem tady vypada na pesteneho metro (homo?)sexuala a vadi mu ze zensky cvici vedle nej s 5kg jednoruckama a mam takovej pocit ze to bude z toho duvodu ze zvedaji stejne jako on :) |
To víš, "mistr meditace" asi žije v jiném století. |
Mistr meditace by potřeboval jeden trenin k s mou ségrou a možná by čuměl jakou mají některý baby sílu.V Jihlavě ve fitku je nějaká slečna Věrka a ta má údajně jako jediná tam biceps 45 cm a cvičí s váhama jako nej chlapi.
|
|
| nahoru |
|
 |
leos boruvka
|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 12:22 pm Předmět: . |
|
|
Pravda ovšem je,že je tam spousta těch co rozebírají své zážitky z práce a pod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 12:31 pm Předmět: Re: . |
|
|
| leos boruvka napsal: | | Pravda ovšem je,že je tam spousta těch co rozebírají své zážitky z práce a pod. |
Moc lidí chodí do posky jenom se odreagovat a pokecat si.To nezměníme
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: po prosinec 18, 2006 12:40 pm Předmět: |
|
|
někdy je hezký pozorovat effort, těch co přišli cvičit a těch, kteří přišli pokecat.
Když si cvičenec třeba odloží činku při benchi na hrudník aby mohl spotterovi doříct veselou příhodu  to je pak půl-minutové, dokonale procítěné opakování.. _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
leila
|
Zaslal: čt prosinec 28, 2006 3:25 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | honza1234 napsal: | V posilkách mi taky trochu hodně vadí přítomnost ženských. Ne že bych je neměl rád, ale mám pocit, že v chlapských posilkách nemají co dělat, ať si chodí do svých . Dost mě rozhodí a rozptylují. Cvičí úplně jinak a v jiném rytmu než chlapi, věčné věky se tam protahují nebo cvičí půl hodiny s jednoručkama dvojkama nebo stahují jednu až dvě cihličky (a nebo blbě civí). Cvičení, alespoň u mě, je skoro něco jako meditace a ani do klášterů ženský nemají přístup, tak co mají pohledávat v mužských chrámech těla. Začínám rozumět tomu, proč jsou v Anglii prestižní pánské kluby, do kterých nemají ženské přístup. Chlapi si od jejich vibrací potřebují odpočinout alespoň v posilovně. |
to si snad delas srandu
|
|
| nahoru |
|
 |
honza1234
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: so leden 06, 2007 8:30 pm Předmět: |
|
|
co je to chlapska posilovka?neboj,nemusis se me bat,ja mam pero.
|
|
| nahoru |
|
 |
honza1234
(ban)
|
Zaslal: so leden 06, 2007 8:42 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | co je to chlapska posilovka?neboj,nemusis se me bat,ja mam pero. |
No jo, když ho tedy máš tak ti odpovím.
Ta, která je vybavením a vším zaměřená na (cvičební ) potřeby chlapů a ne ženských.
Jsou i posilky jen vyloženě pro ženský, už jsem zapoměl jak se jedna jmenuje (najdi si ji na netu).
|
|
| nahoru |
|
 |
breaker

|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
|
| nahoru |
|
 |
honza1234
(ban)
|
Zaslal: so leden 06, 2007 8:56 pm Předmět: |
|
|
| breaker napsal: | Zeny su najlepsie a najprijemnejsie spestrenie treningu |
Asi jak pro koho. Najdi si tu ženskou posilku a choď si tam benchovat a dřepovat nebo co mezi hejno ženských.
Za půl roku se přijď pochlubit s výsledkama.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|