|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| KDY CHODÍTE SPÁT, KDY VSTÁVÁTE, JAK SPÍTE? |
| Chodím spát ve kolem 22 hod a vstávám 6-8 |
|
20% |
[ 21 ] |
| Chodím spát ve kolem 22 hod a vstávám 9-11 |
|
0% |
[ 1 ] |
| Chodím spát ve kolem 23 hod a vstávám 6-8 |
|
30% |
[ 32 ] |
| Chodím spát ve kolem 23 hod a vstávám 9-11 |
|
0% |
[ 0 ] |
| Chodím spát kolem půlnoci hod a vstávám 6-8 |
|
15% |
[ 16 ] |
| Chodím spát kolem půlnoci a vstávám 9-11 |
|
5% |
[ 6 ] |
| Chodím spát po půlnoci a vstávám 6-8 |
|
9% |
[ 10 ] |
| Chodím spát po půlnoci a vstávám 9-11 |
|
11% |
[ 12 ] |
| Chodím spát když se mi chce (kdykoliv) a vstávám 6-8 |
|
1% |
[ 2 ] |
| Chodím spát když se mi chce (kdykoliv) a vstávám 9-11 |
|
3% |
[ 4 ] |
|
| Celkem hlasů : 104 |
|
| Autor |
Zpráva |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st květen 13, 2009 4:32 pm Předmět: |
|
|
jak radi budete na tu skolu ujebanu vzpominat _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Qwake

|
Zaslal: st květen 13, 2009 4:34 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | jak radi budete na tu skolu ujebanu vzpominat |
Ono škola sama o sobě není až tak špatná, jak všichni říkaj. Ale to vstávání.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: st květen 13, 2009 4:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st květen 13, 2009 4:50 pm Předmět: |
|
|
Azmodan - si chodil na spatnou skolu, to je mi lito _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: st květen 13, 2009 5:04 pm Předmět: |
|
|
Ale houby, myslite ze takovej Henryk Lahola vstava rano na patou do prace?
Yazi: Az budem stary kokoti tak se prihlasime znova na zakladku do prvni tridy...
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: st květen 13, 2009 5:11 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | TheLeague napsal: | Ale houby, myslite ze takovej Henryk Lahola vstava rano na patou do prace?
Yazi: Az budem stary kokoti tak se prihlasime znova na zakladku do prvni tridy... |
Prosimte Henryk Lahola je mytus |
Na tohle ti snad muzu napsat jen
„Blbost, nikdo nemůže mít víc tutulů, než já!“
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st květen 13, 2009 5:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: st květen 13, 2009 5:21 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | TheLeague napsal: | | magion napsal: | | TheLeague napsal: | Ale houby, myslite ze takovej Henryk Lahola vstava rano na patou do prace?
Yazi: Az budem stary kokoti tak se prihlasime znova na zakladku do prvni tridy... |
Prosimte Henryk Lahola je mytus |
Na tohle ti snad muzu napsat jen
„Blbost, nikdo nemůže mít víc tutulů, než já!“
|
vole neklep mi tou palickou po sisce... sem to myslel z prdele ty ikvacu
Btw. precti si nakej jeho clanek... a pochopis co je to za poboznyho blazna |
Ja to myslel taky z prdele, chtel jsem tomu dodat šmrnc tema smajlikama...vis ty blazinku? ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: st květen 13, 2009 5:32 pm Předmět: |
|
|
Moment. Ten člověk fakt existuje? Ja myslel, že to je FAKE. _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: st květen 13, 2009 5:39 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | | Moment. Ten člověk fakt existuje? Ja myslel, že to je FAKE. |
Jo existuje...zkus wikipedii a pak necyklopedii
Mel by tam bejt i odkaz na jeho stranky....je to pacient
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st květen 13, 2009 5:49 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Azmodan napsal: | | Moment. Ten člověk fakt existuje? Ja myslel, že to je FAKE. |
Mel by tam bejt i odkaz na jeho stranky....je to pacient |
Co to je za týpka, na tý necyklopedii sem si to přečetl, ale doteď jsem o něm neslyšel, kde se vzal,co je zač? A proč z něj maj takovou prdel?
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: st květen 13, 2009 5:58 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | TheLeague napsal: | | Azmodan napsal: | | Moment. Ten člověk fakt existuje? Ja myslel, že to je FAKE. |
Mel by tam bejt i odkaz na jeho stranky....je to pacient |
Co to je za týpka, na tý necyklopedii sem si to přečetl, ale doteď jsem o něm neslyšel, kde se vzal,co je zač? A proč z něj maj takovou prdel? |
| citace: | Henryk Lahola
JUDr. PhDr. Mgr. et Mgr. Henryk Lahola[4] (své jméno uvádí důsledně se všemi těmito tituly), správně JUDr. PhDr. Henryk Lahola (neboť magisterské tituly získal ve stejných oborech a na týchž fakultách téže univerzity (UK) jako později tituly doktorské) je autor Nezávislých, apolitických, mimovládních webových stránek www.henryklahola.nazory.cz[1], na nichž se představuje jako český doktor práv a filozofie, zastávající extrémní konzervativní katolické postoje.[zdroj?]
Ačkoli webové stránky existovaly již v říjnu 2006,[5] do širšího povědomí se dostaly zvláště na konci července 2007, když byly magazínem Technet serveru iDNES navrženy mezi dvacet nejhorších českých webů. Zařazení bylo zdůvodněno tím, že se na svých stránkách Lahola „nezabývá ničím jiným než propagací svých čtyř akademických titulů a urážením všech, kteří titul nemají nebo jsou nositeli pouze jednoho ‚jedináčka‘“.[6] Technet ale dokládá na množství odkazů ve vyhledávačích, že již v té době byl Lahola na internetu známý. Laholův web nakonec obsadil v anketě druhé místo s více než třiceti tisíci hlasy.[7] Lahola ale nekritizuje například své rodiče, z nichž ani jeden nemá univerzitní vzdělání a nevlastní žádný akademický titul, ani svého bratra, který dosáhl titulu Ing.[8]
Lahola na svých webových stránkách tvrdí, že v reakci na tento článek podal trestní oznámení na neznámého pachatele pro spáchání trestného činu pomluvy a poškozování cizích práv. Stejně tak podal dle svého vyjádření trestní oznámení na provozovatele webových stránek cs.wikipedia.org a u telekomunikačních úřadů České republiky a Slovenska inicioval správní řízení, jehož cílem má být zablokování přístupu k Wikipedii na území zmíněných států. Kromě toho proklel děti všech, kteří by se v souvislosti s jeho jménem dopustili rouhání.[9] |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|