Kliky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kliky  Úvodní stránka -> Trénink -> Kliky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Slovak Panther

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Slovak Panther napsal:
dunnoWayne napsal:
Draper napsal:
dunnoWayne napsal:
Popravdě jsou kliky tak vynikající cvik že je až zarážející že je nikdo nic moc necvičí.
Tím myslím po tréninku prs na zemi, mezi lavicemi atd.

moskyto, porad lepsi kliky nez nic ne?

Si mě asi špatně pochopil, se mi zdá.

JJ urcite te spatne pochopil. Sice klikuji ted kratce, ale mam pocit, ze jsem objevil svaty gral. Muj bracho cvici vic jak dva roky a na jednorucky vytlak zveda tak 26 kg na jednu ruku. Ja delam kliky, kde kdyz je delas spravne, tak tlakujes cca 80% svoji vahy. V Mem pripade je to 45-48kg, takze na jednu ruku to vychazi minimalne 22 kg. Jenze bracho je prudce komercni, tkaze same proteiny
kraviny a nevim co jeste. Tak k cemu to je?? Ja jsem jen zacal. Po mesici a vic budu schopnej unest takovou vahu, jakou on ted tlakuje. Ti, ktori tvrdia, ze kliky su doplnok, urcite nevedia, co je to klik, alebo si to zamienaju s kulturistikou. Lenze my nie sme kulturisti, ako vacsina typkov, co cvicia ako kulturisti, ale kulturistami nikdy nebudu..Inak je to celkom zabavne... :)

Blbost blbost blbost
Pri vaze cca 65-68 mi vaha ukazuje pri kliku 45-54kg (vrchni-spodni pozice) . Kliku zvladnipu peknych 60, odrbanych i 100. ....avsak, 60x 45kg na bench nedam ani nahodou...natoz 60x 25kg tlaky s jednoruckama....:D to fakt ne

vsak jasne, pretoze odizolujes prsne svaly :-). Ale ja hovorim o tom, k comu ti to realne bude? Aby si raz zdvihol nieco Ku..a tazke a potom musel odpocivat 5 minut? JA som za ideu predator = silny, rychly a vytrvaly...Ty ocividne za ideu Terminator alias nakladny vlak ..:-).. Ale bohuzel bez vydrze... //Inak povedane podle kazania tych, co trenuju akoby mali byt niekedy kulturisti, je zapasnik Mua thai napr s vahou 65-70kg stale nevyvinuty :)..ale to je podla mna frajer..pretoze je rychly ma pecku a ma vydrz a aj silu a neriesi taketo ptakoviny...O tom pisem

P.s. 60 kliku jo?... . Ja taky tech skolnich kliku ... Nastuduj si jak se delaji kliky..Ver tomu, ze realne, kdyz vememe do uvahy jak ma presne klik vypadat nedelas ani jeden...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, kliky cvicim casto,/nic studovat nemusim. Jen ty bys mel provetrat hlavu, predatore :D

Btw: u benche izolujes prsni svaly? .... aha
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slovak Panther napsal:

P.s. 60 kliku jo?... . Ja taky tech skolnich kliku ... Nastuduj si jak se delaji kliky..Ver tomu, ze realne, kdyz vememe do uvahy jak ma presne klik vypadat nedelas ani jeden...

taky davam pres 60 kliku v zatahu a zajimalo by me, jakej je ten "opravdovy" klik
ale 60x vahu, co mi ukazuje vaha kdyz si na ni v kliku polozim ruce nedam, dam cca 2/3
Tom3

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych se mu nesmal, vy technici...
Jste si jisti, ze delate kliky spravne? (mne to taky moc nejde ) viz 60 micus kliku..
http://kulturistika.ronnie.cz/c-13584-zdravotni-aspekty-posilovani-zakladni-chyby-a-nevhodne-cviky-ii.html
tak v 1/3 stranky
Foresten

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lepsi videa videa zamerene na gymnastiku tezko pohledat.
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tá čapica v telocvični je fakt kuuul. Ešte by som odporučil robiť tie kliky pomaly (2 s pohyb k zemi, 1 s držať pár cm nad zemou, a pomaly 2 s pohyb nahor). Takých skúste 60 op. a budete frajeri.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

ale 60x vahu, co mi ukazuje vaha kdyz si na ni v kliku polozim ruce nedam, dam cca 2/3

Protože zdvihnout 60× sám sebe a zdvihnout 60× externí závaží není pro mozek totéž :)
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
Peter Ustinov napsal:

Protože zdvihnout 60× sám sebe a zdvihnout 60× externí závaží není pro mozek totéž :)

To je zajímavý, čím to je?
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
To je zajímavý, čím to je?

Jsou tu povolanější, kteří problematice rozumí víc než já :)

Roli hraje velká spousta faktorů. Propriocepce dlaní, stabilizace závaží, pohyb těla prostorem vs. pohyb závaží prostorem, dominanta, rozložení zátěže a páka... Otázka zní, co hraje největší roli. Podle mého laického oka především to, že zatížení v horní pozici kliku je menší než ve spodní, zatímco u benče je závaží konstantní. Ale výzkumem to podložený nemám :)
karlwanhov

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2014 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady je to pojato vedecky - napojeni pres nejake elektrody

http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/inside_the_muscles_best_chest_and_triceps_exercises

je tam jak bench - tak kliky
Slovak Panther

PříspěvekZaslal: pá květen 09, 2014 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Hele, kliky cvicim casto,/nic studovat nemusim. Jen ty bys mel provetrat hlavu, predatore :D

Btw: u benche izolujes prsni svaly? .... aha

jj a delas 60 :) gratuluji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kliky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Rychle na stránku:

Přejdi na: