Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 35, 36, 37  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Můj hlas dostane:
Miloš Zeman
32%
 32%  [ 48 ]
Karel Schwarzenberg
46%
 46%  [ 70 ]
Nikdo, volit nepůjdu
20%
 20%  [ 31 ]
Celkem hlasů : 149

Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Guru, jsi dost neoběktivní, už jen zemanova komunikace, v 1 tematu omele 10 jinych veci napadne 2x karla a k tematu stejne rekne picu,.....

Jsem, od začátku mám jasno v jedný věci - Zeman je chytřejší a vzdelanější než ostatní.

Dnes se to ukazuje. Ty říkáš že řekne picu... no já si myslím, že opravdu řekne svůj názor, narozdíl od Karla, kterej nikdy nad těmi otázkami nepřemýšlel a vůbec neví, co říct. Odpověď na přímou demokracii byla nejvíc vtipná, respektive smutná.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, konkretne to se švýcarskem,... to karel obhajil slušně, zeman ze sebe udelal idiota-hrat si na švýcary
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
witus

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejvic me pobavila jeho reakce na zemanovo vysvetleni opozicni smlouvy -> kdyz nedokazu odpoved protiargumenty, tak udelam vtip a ono se to nako vsakne
jnerez

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
No, konkretne to se švýcarskem,... to karel obhajil slušně, zeman ze sebe udelal idiota-hrat si na švýcary

Tys to asi moc dobře neposlouchal, nebo se ti líbí teplá křesla poslanců ve sněmovně na 4 roky.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 9:48 pm    Předmět: Re: Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
budete po dnešní debatě někdo volit Karla?

Ty si myslíš, ze 1 debata ovlivní JIŽ rozhodlé voliče? Ha - já ho budu rozhodně volit.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 9:54 pm    Předmět: Re: Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
guruhonza napsal:
budete po dnešní debatě někdo volit Karla?

Ty si myslíš, ze 1 debata ovlivní JIŽ rozhodlé voliče? Ha - já ho budu rozhodně volit.

Takže ho budeš volit?
Lada78
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeman dneska predvedl naprosto ucebnicove vybornou retoriku a pripravenost, to se musi nechat...

btw: pro me neni ani jeden z nich vhodny kandidat a nez volit mezi mensim zlem, seru na to
Einarr

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz.

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 10:31 pm    Předmět: Re: Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
já ho budu rozhodně volit.

guruhonza napsal:
Takže ho budeš volit?
Gohan

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 10:39 pm    Předmět: Re: Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Frozz. napsal:
já ho budu rozhodně volit.

guruhonza napsal:
Takže ho budeš volit?

No jo, ale budeš ho teda volit?
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 10:41 pm    Předmět: Re: Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Odpovědět s citátem

Ještě někdo koho můžu zkoušet ukecat, aby se nad vším zamyslel a dal hlas Milošovi?
grogy

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 10:44 pm    Předmět: Re: Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Ještě někdo koho můžu zkoušet ukecat, aby se nad vším zamyslel a dal hlas Milošovi?

Tak já mu ho dám, že seš to ty

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Vidlák

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 11:11 pm    Předmět: Re: Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

A co kdybychom ukecali Tebe? To Ti nevadí události z doby opoziční smlouvy? Mě by zajímalo co si o tom myslíš, jestli Ti to je jako jedno, nebo je pro Tebe podstatnější, že má Zeman o x-xx vyšší IQ než druhý kandidát? On ten prezident totiž není až tak nejvyšší představený mensy jako morální autorita (ano já vím že KS taky není světec) a je reprezentant státu politický nikoli šachový...
Č174

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 11:15 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Dnešní prezidentský duel mě opět přesvědčil o tom, že Zeman je to největší zlo. I kdyby Karel Schwarzenberg měl být cizinec (což není), tak je to lepší volba, než arogantní samolibý buran. Je mi sympatičtější člověk, který mluví o všem a otevřeně. Umí přiznat svoji chybu, než člověk, který jen druhého napadá, mluví jen o tom, co se mu hodí a musí říkat, že má aligator telefon a pije kazde rano slivovici aby mel prizen starych voličů!!

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 17, 2013 11:25 pm    Předmět: Re: Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Odpovědět s citátem

Já pořád nechápu, co by mi na opoziční smlouvě mělo vadit.

A morální autorita podle mě není někdo, kdo má prakticky nulový názory - Zeman. Pro mě je morální autorita třeba Klaus. Vždy měl vlastní názor a dával ho najevo - nikdy se za něj nestyděl.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 35, 36, 37  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: