|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Můj hlas dostane: |
| Miloš Zeman |
|
32% |
[ 48 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
46% |
[ 70 ] |
| Nikdo, volit nepůjdu |
|
20% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 149 |
|
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 9:41 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Guru, jsi dost neoběktivní, už jen zemanova komunikace, v 1 tematu omele 10 jinych veci napadne 2x karla a k tematu stejne rekne picu,..... |
Jsem, od začátku mám jasno v jedný věci - Zeman je chytřejší a vzdelanější než ostatní.
Dnes se to ukazuje. Ty říkáš že řekne picu... no já si myslím, že opravdu řekne svůj názor, narozdíl od Karla, kterej nikdy nad těmi otázkami nepřemýšlel a vůbec neví, co říct. Odpověď na přímou demokracii byla nejvíc vtipná, respektive smutná.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 9:43 pm Předmět: |
|
|
No, konkretne to se švýcarskem,... to karel obhajil slušně, zeman ze sebe udelal idiota-hrat si na švýcary
|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 9:47 pm Předmět: |
|
|
nejvic me pobavila jeho reakce na zemanovo vysvetleni opozicni smlouvy -> kdyz nedokazu odpoved protiargumenty, tak udelam vtip a ono se to nako vsakne
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 9:48 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | No, konkretne to se švýcarskem,... to karel obhajil slušně, zeman ze sebe udelal idiota-hrat si na švýcary |
Tys to asi moc dobře neposlouchal, nebo se ti líbí teplá křesla poslanců ve sněmovně na 4 roky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 9:48 pm Předmět: Re: Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? |
|
|
| guruhonza napsal: | | budete po dnešní debatě někdo volit Karla? |
Ty si myslíš, ze 1 debata ovlivní JIŽ rozhodlé voliče? Ha - já ho budu rozhodně volit. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 9:54 pm Předmět: Re: Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? |
|
|
| Frozz. napsal: | | guruhonza napsal: | | budete po dnešní debatě někdo volit Karla? |
Ty si myslíš, ze 1 debata ovlivní JIŽ rozhodlé voliče? Ha - já ho budu rozhodně volit. |
Takže ho budeš volit?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lada78
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 9:54 pm Předmět: |
|
|
Zeman dneska predvedl naprosto ucebnicove vybornou retoriku a pripravenost, to se musi nechat...
btw: pro me neni ani jeden z nich vhodny kandidat a nez volit mezi mensim zlem, seru na to
|
|
| nahoru |
|
 |
Einarr
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 9:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 10:31 pm Předmět: Re: Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? |
|
|
| Frozz. napsal: | | já ho budu rozhodně volit. |
| guruhonza napsal: | | Takže ho budeš volit? | _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 10:39 pm Předmět: Re: Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? |
|
|
| Frozz. napsal: | | Frozz. napsal: | | já ho budu rozhodně volit. |
| guruhonza napsal: | | Takže ho budeš volit? | |
No jo, ale budeš ho teda volit?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 10:44 pm Předmět: Re: Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? |
|
|
| guruhonza napsal: | Ještě někdo koho můžu zkoušet ukecat, aby se nad vším zamyslel a dal hlas Milošovi? |
Tak já mu ho dám, že seš to ty
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 11:11 pm Předmět: Re: Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? |
|
|
| guruhonza napsal: | Ještě někdo koho můžu zkoušet ukecat, aby se nad vším zamyslel a dal hlas Milošovi? |
A co kdybychom ukecali Tebe? To Ti nevadí události z doby opoziční smlouvy? Mě by zajímalo co si o tom myslíš, jestli Ti to je jako jedno, nebo je pro Tebe podstatnější, že má Zeman o x-xx vyšší IQ než druhý kandidát? On ten prezident totiž není až tak nejvyšší představený mensy jako morální autorita (ano já vím že KS taky není světec) a je reprezentant státu politický nikoli šachový...
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 11:15 pm Předmět: . |
|
|
Dnešní prezidentský duel mě opět přesvědčil o tom, že Zeman je to největší zlo. I kdyby Karel Schwarzenberg měl být cizinec (což není), tak je to lepší volba, než arogantní samolibý buran. Je mi sympatičtější člověk, který mluví o všem a otevřeně. Umí přiznat svoji chybu, než člověk, který jen druhého napadá, mluví jen o tom, co se mu hodí a musí říkat, že má aligator telefon a pije kazde rano slivovici aby mel prizen starych voličů!! _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 11:25 pm Předmět: Re: Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? |
|
|
Já pořád nechápu, co by mi na opoziční smlouvě mělo vadit.
A morální autorita podle mě není někdo, kdo má prakticky nulový názory - Zeman. Pro mě je morální autorita třeba Klaus. Vždy měl vlastní názor a dával ho najevo - nikdy se za něj nestyděl.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|