|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Můj hlas dostane: |
| Miloš Zeman |
|
32% |
[ 48 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
46% |
[ 70 ] |
| Nikdo, volit nepůjdu |
|
20% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 149 |
|
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: so leden 12, 2013 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Cratach napsal: | | To, jestli muze bejt clovek hrdej na svoji zemi, urcuje asi tak 1000 dulezitejsich spolecenskejch faktoru nez znalost hymny. |
Tuhle tvou odpověď nechápu, buď jsem už přeučenej (učím se od rána na zkoušku), nebo je prostě mimo |
Myslel to tak, že hrdost se dá vyjádřit spoustou jiných způsobů. Fakt si nymslím že by se znalosti hymny měla přikládat až taková důležitost, protože potom jsou tady debílci co si myslí že když znají hymnu tak si myslí jací nejsou vlastenci.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so leden 12, 2013 9:44 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Lidi proberte se, tady nejde o to něco vyřešit, ale do prdele to jsem poslední člověk v ČR, co je hrdej na to, že je Čech? ... něco je špatně .... a vlastně se mi to ani nechce řešit, je to hnus |
Jak to souvisí s hymnou?
Vypíchl jsi jednu věc z mnoha. Mě pobuřují mnohem horší věci a pokud nemáš nic lepšího na práci, než vyšilovat z podobných věcí, tak to Ti docela závidím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Einarr
|
Zaslal: so leden 12, 2013 9:45 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | ...a je mi to úplně jedno, kdo tam bude ... |
Vlastenectví v praxi?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so leden 12, 2013 9:49 pm Předmět: |
|
|
...Grimley, ty když se kdykoliv zapojíš do diskuze, vždycky je proti tobě celé forum  , jak to děláš? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so leden 12, 2013 9:59 pm Předmět: |
|
|
Když vidím to prezidentské finále, tak si říkám...zlatej Toník Zápotockej  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so leden 12, 2013 10:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so leden 12, 2013 10:11 pm Předmět: |
|
|
Ja jen nechapu, proc prezidentem bude nekdo pred smrti ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Candyman
|
Zaslal: so leden 12, 2013 10:22 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | CZEBLADE napsal: | | Ja jen nechapu, proc prezidentem bude nekdo pred smrti ... |
jak pred smrti, az se zavedou vsechny reformy, tak v jeho veku budeme porad vsichni jeste normalni pracujici pred duchodem |
Tak, tak. Proto je potřeba udržovat se v kondici.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so leden 12, 2013 10:30 pm Předmět: |
|
|
Bylo na něm zcela jasně vidět, že neví vůbec a vždycky čekal, než někdo začne, aby se chytil, vím to, taky si nepamatuju texty písniček _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne leden 13, 2013 12:24 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Lidi proberte se, tady nejde o to něco vyřešit, ale do prdele to jsem poslední člověk v ČR, co je hrdej na to, že je Čech? ... něco je špatně .... a vlastně se mi to ani nechce řešit, je to hnus |
Jsem Čech, pražák, mám hnědé oči a hnědé vlasy. Věc definice. Stejně jako nejsem hrdý na to že mám hnědé vlasy, nebudu hrdý na to že jsem Čech. Ani se za to nebudu stydět. Hrdý (stydět se) můžu být na to co jsem udělal, ne na to co jsem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne leden 13, 2013 8:35 am Předmět: |
|
|
Vy jste teda vlastenci.
Legionari, parasutisti, bojovnici odboje... se musi otacet v hrobe, pro koho nasazovali zivot.
Hlavne, aby nepenil protein, mel se dobre a na ostatni s.ru.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne leden 13, 2013 8:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|