Mě je to taky jedno... ale je to věc, která mu určitě může sebrat voliče. Takovej detail, kterej může mít svou roli. Dobrý pro něj je, že nejsme v USA. Tam by tohle byla politická sebevražda.
Na radioužurnálu měl ráno ve zprávách kolem 6:30 Zeman na Karla zisk v prvním kole 42000 hlasů. V 8:00 41500 hlasů a v 9:30 už jen 41000 hlasů. Jestli to takhle půjde dál, tak to druhý kolo ani nebude potřeba a Karel to vezme rovnou z toho prvního
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
No dobře, tak možná Karel neumí hymnu na 100%, díky vrozené vadě řeči šišlá a taktéž ze zdravotních důvodů občas usíná. Ale pořád je to všechno lepší než to, co se tady dělo když byl Zeman premiérem, a vy co to posuzujete podle znalostí hymny a preciznosti projevu ste si mohli zvolit někoho kdo hezky zpívá a umí mluvit, co třeba Karel Gott? zamyslete se lidi...
ono to je spis to jediny co tady ti mladi kluci o tom vi, vi ze zeman chlasta a nadava a ze karel usina a brbla, nejake vecne nazory ohledne jejich karier jsou nulove ( jsem taky mlady, vim o tom absolutni prd a proto drzim hubu )
Ikdyž bylo jasný, že Vladimír Franz nemá šanci, tak jsem mu dal svůj hlas z důvodů, že nemá s politikou nic společnýho, nebude mít předsudky, bude inteligentní a nebude zas až tak na peníze.
Teď je pro mě jednička Karel Schwarzenberg, protože arogantní člověk jako Miloš Zeman nemá podle mě co dělat ve "službě pro lidi".
nema s politikou nic spolecnyho taks mu dal hlas ? ty ses pripojil k te hrstce dredatych hašišáků?:D
To, ze jsme dovolili Franzovi JEN kandidovat chapu jako totalni obraz zdeformovane spolecnosti jakožto jednoho ze střípků skutečnýho konce světa. To že neni Franz duševně v pořádku, nejen kvůli dvoum kyblum primalexu pod kůží a že o politice nevi absolutně nic a proste neexistuje duvod aby tento clovek usiloval o urad prezidenta musi videt i středně inteligentni dospelej clove
argumenty, ktery slycham jako: budu ho volit, protoze to bude prdel, nebo o penize mu nejde
a naopak u Karla: nebudu ho volit protoze mu nejde rozumet, nebo protoze spi.... temhle argumentum moc velkou vahu nedavam mozna bych daval kdybych mně bylo 4 a byl bych ješte ve školce
na Zemanovi se mi libi jedna vec a to je spravnej nazor (jako jedinej z kandidatu) na hrozbu islamizaci everopy a nasi zeme jako takove... Karel me trochu nasral ohledne jeho nazoru na amnestii a pokuty domaci vezeni atd.. ale to vyladime:D
"Karel Schwarzenberg nema zapotrebi byt nas prezident, my ano"
Pro me jsou tyhle volby zase jako nastroj ke zjisteni jaky sou lidi fakt curaci a jak to vsechno jde do prdele
Naposledy upravil Bazzy dne ne leden 13, 2013 10:42 am, celkově upraveno 3 krát
K čemu vlastně máme prezidenta? Aby nás reprezentoval? Mám dojem, že to takový Jaromír Jágr, Miloš Forman, Magdalena Kožená nebo Jiří Grygar to dělali, dělají a budou dělat lépe. Už jen pohled na jednu z prezidentských pravomocí, právo veta, je k zasmání: Václav Havel použil ve druhém volebním období veto sedmnáctkrát, ve všech případech však byl poslanci přehlasován...
Přímá volba prazidenta je jen způsob jak zabavit masy, aby si náhodou nevšimly, že se zvedá daňová zatíženost.
Bazzy: a jaké jsou argumenty u Karla? že je hodnej, milej, že je monarcha - to je hodně slabé
na jeho adresu nikdo nic věcného nezná, protože ten člověk nemá absolutně žádnou politickou linii
A co třeba to,že jemu jedinému věřím,že jeho morálka díky výchově sahá tak vysoko,že by se nikdy nedal koupit jako všichni ti šašci co tam chtějí být.Klaus za peníze prodal duši ďáblovi a tohle by aristokrat Schwarzenberg neudělal.On měl vše a vzali mu to,ale ostatní neměli nic,tak brali nám všem.To je ten nejzásadnější důvod.Tisíckrát raději mám schudlou šlechtu se ctí než zbohatlého burana co se povyšuje nad lidi a přitom smrdí hnojem.A to,že Schwarzenberg má většinu majetku zpět a je jedním z nejbohatších lidí u nás je jenom vedlejší efekt.A mimochodem,při těch slintech poslanců bych taky spal
Jo,a prezident nemá mít politickou linii,ten má být pro lidi a lidi nejsou politika.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru