|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Můj hlas dostane: |
| Miloš Zeman |
|
32% |
[ 48 ] |
| Karel Schwarzenberg |
|
46% |
[ 70 ] |
| Nikdo, volit nepůjdu |
|
20% |
[ 31 ] |
|
| Celkem hlasů : 149 |
|
| Autor |
Zpráva |
mikex2
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 3:05 pm Předmět: |
|
|
Když tady čtu, jak všichni podporujete Karla tak mám dojem, že jeho volební kampaň je nějak geniálně řízená. Karel a jeho tým přesvědčili národ, že je andělem právě seslaným z nebe a že s Kalouskem, Drábkem a celou touhle povedenou vládou nemá nic společného.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 3:10 pm Předmět: |
|
|
| mikex2 napsal: | | Když tady čtu, jak všichni podporujete Karla tak mám dojem, že jeho volební kampaň je nějak geniálně řízená. Karel a jeho tým přesvědčili národ, že je andělem právě seslaným z nebe a že s Kalouskem, Drábkem a celou touhle povedenou vládou nemá nic společného. |
Myslím že tě naučili psát, ale ne číst.
Zkus si znova přečíst co lidé kteří KS budou volit o něm píší
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 3:26 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | yggu, jsem rád, že se o opoziční smlouvě nahlas vyjádřil konečně někdo, kdo v době jejího podpisu uměl alespoň číst ve slabikáři. Nemyslím tím nikoho konkrétního, spíš mířím na ty sociální sítě (jestli jsou to sítě demokratické, tak... :-) a jiné výkřiky. |
Copak ve slabikáři, ale číst v té době Respekt, to byla lahůdka ..... jsem místy měl pocit, že ten papír hysterií redakce nejdřív zežloutne, a vzápětí chytne:-DDD. No, komu patřil, a komu patří čistě náhodou dnes, to si každý může najít:-DDDDD.
Jinak jen tak na okraj .... než tu budu pomalu za komunistu:-DDD .... já v té době celkem hodně stál o zmíněnou pravicově (ano, v té době se ODS ještě dala považovat za relativně pravicovou stranu)-středovou koalici, a že se ji nepodařilo vytvořit považuji za velkou promarněnou šanci. Jenže Honzík byl možná fajn pasák dobytka někde na kopcích v disentu, ale co se reálné politiky týče, je to prostě blb. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 3:48 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Martine, napadlo mě, co to tak spojit
|
Povedené
Přepošlu i do Extrifitu:)).
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 3:57 pm Předmět: |
|
|
daymoon: půjčil jsem si jako úvodní fotku na fb, pokud ti to nevadí, to je geniální :D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 4:02 pm Předmět: |
|
|
daymoon:  moc dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 4:16 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Ten prof. Klaus je asi duševně chorý *a18* |
proc myslis?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 4:33 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Ten prof. Klaus je asi duševně chorý |
Není, on je součástí kampaně Karla Schwarzenberga.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 4:33 pm Předmět: |
|
|
Konečně pár nezávislých příspěvků. Ygg dobře napsaný.
Zatím to tady vypadalo, jako by Schwarzenberg sestoupil z nebes s aurou na hlavě a neměl s tou Kalouskovou partou nic společného.
Ronnie, by se měl opravdu věnovat prodeji suplementů a federaci IFBB, u které udělal kus práce a jde to znát a ne zakládat topic, koho budete volit?, když je to ve skutečnosti: kdo nevolí KS je buran, omezenec, komunista....
|
|
| nahoru |
|
 |
Zeleny Jëlen

|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 4:38 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | Konečně pár nezávislých příspěvků. Ygg dobře napsaný.
Zatím to tady vypadalo, jako by Schwarzenberg sestoupil z nebes s aurou na hlavě a neměl s tou Kalouskovou partou nic společného.
Ronnie, by se měl opravdu věnovat prodeji suplementů a federaci IFBB, u které udělal kus práce a jde to znát a ne zakládat topic, koho budete volit?, když je to ve skutečnosti: kdo nevolí KS je buran, omezenec, komunista.... |
ty ses fakt omezenej idiot. nikdo tady nic takovyho o KS nerekl a priznavaji, ze ve srovnani se Zemanem je to to mensi zlo a vsichni vedi, ze KS neni andilek. ale ty dal kretensky tvrdis opak, ses na nej vysazenej a tou svoji antipropagandou tady kazdyho akorat tak seres.
a ted do me, protoze nejdu volit, ale urcite ze me udelas jednoho z Karlovych manipulatoru na ovlivnovani verejnosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 4:38 pm Předmět: |
|
|
Rostislawe, zase plácáš ... ukaž mi JEDNOHO člověka, který v tomto topicu snad hlásal, že je Karel nejlepší, bez chyb, svatoušek. Nikdo takový tu totiž není, to jen ty si to stále představuješ.
edit: přesně jak napsal nademnou blazen...jsem rád, že totak nevidím jen já. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
hoju
|
Zaslal: čt leden 24, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Deadlift napsal: | | Ten prof. Klaus je asi duševně chorý *a18* |
Není, on je součástí kampaně Karla Schwarzenberga. |
lze to trochu rozvest?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: čt leden 24, 2013 4:43 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | Rostislaw napsal: | Konečně pár nezávislých příspěvků. Ygg dobře napsaný.
Ronnie, by se měl opravdu věnovat prodeji suplementů a federaci IFBB, u které udělal kus práce a jde to znát a ne zakládat topic, koho budete volit?, když je to ve skutečnosti: kdo nevolí KS je buran, omezenec, komunista.... |
ty ses fakt omezenej idiot. nikdo tady nic takovyho o KS nerekl a priznavaji, ze ve srovnani se Zemanem je to to mensi zlo a vsichni vedi, ze KS neni andilek. ale ty dal kretensky tvrdis opak, ses na nej vysazenej a tou svoji antipropagandou tady kazdyho akorat tak seres.
a ted do me, protoze nejdu volit, ale urcite ze me udelas jednoho z Karlovych manipulatoru na ovlivnovani verejnosti |
Udělals ze sebe maximálně nevycválaného trotrla. Škoda každé facky, která padla při tvé výchově vedle.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|