Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 35, 36, 37  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Můj hlas dostane:
Miloš Zeman
32%
 32%  [ 48 ]
Karel Schwarzenberg
46%
 46%  [ 70 ]
Nikdo, volit nepůjdu
20%
 20%  [ 31 ]
Celkem hlasů : 149

Autor Zpráva
mikex2

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když tady čtu, jak všichni podporujete Karla tak mám dojem, že jeho volební kampaň je nějak geniálně řízená. Karel a jeho tým přesvědčili národ, že je andělem právě seslaným z nebe a že s Kalouskem, Drábkem a celou touhle povedenou vládou nemá nic společného.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mikex2 napsal:
Když tady čtu, jak všichni podporujete Karla tak mám dojem, že jeho volební kampaň je nějak geniálně řízená. Karel a jeho tým přesvědčili národ, že je andělem právě seslaným z nebe a že s Kalouskem, Drábkem a celou touhle povedenou vládou nemá nic společného.

Myslím že tě naučili psát, ale ne číst.
Zkus si znova přečíst co lidé kteří KS budou volit o něm píší
ygg

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
yggu, jsem rád, že se o opoziční smlouvě nahlas vyjádřil konečně někdo, kdo v době jejího podpisu uměl alespoň číst ve slabikáři. Nemyslím tím nikoho konkrétního, spíš mířím na ty sociální sítě (jestli jsou to sítě demokratické, tak... :-) a jiné výkřiky.

Copak ve slabikáři, ale číst v té době Respekt, to byla lahůdka ..... jsem místy měl pocit, že ten papír hysterií redakce nejdřív zežloutne, a vzápětí chytne:-DDD. No, komu patřil, a komu patří čistě náhodou dnes, to si každý může najít:-DDDDD.

Jinak jen tak na okraj .... než tu budu pomalu za komunistu:-DDD .... já v té době celkem hodně stál o zmíněnou pravicově (ano, v té době se ODS ještě dala považovat za relativně pravicovou stranu)-středovou koalici, a že se ji nepodařilo vytvořit považuji za velkou promarněnou šanci. Jenže Honzík byl možná fajn pasák dobytka někde na kopcích v disentu, ale co se reálné politiky týče, je to prostě blb.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Martine, napadlo mě, co to tak spojit

Povedené
Přepošlu i do Extrifitu:)).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
marzochi

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon: půjčil jsem si jako úvodní fotku na fb, pokud ti to nevadí, to je geniální :D
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon: moc dobrý
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten prof. Klaus je asi duševně chorý
hoju

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Ten prof. Klaus je asi duševně chorý *a18*

proc myslis?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Ten prof. Klaus je asi duševně chorý

Není, on je součástí kampaně Karla Schwarzenberga.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Rostislaw

Konečně pár nezávislých příspěvků. Ygg dobře napsaný.
Zatím to tady vypadalo, jako by Schwarzenberg sestoupil z nebes s aurou na hlavě a neměl s tou Kalouskovou partou nic společného.
Ronnie, by se měl opravdu věnovat prodeji suplementů a federaci IFBB, u které udělal kus práce a jde to znát a ne zakládat topic, koho budete volit?, když je to ve skutečnosti: kdo nevolí KS je buran, omezenec, komunista....
Zeleny Jëlen

ygg napsal:
Zeleny Jëlen napsal:
Jak tak čtu tohle vlákno, tak získávám pocit, že můžu volit kohokoliv z těch dvou a to naprosto svobodně a bez nátlaku, ovšem pouze za předpokladu, že budu volit Bilderberga :-D

"Svoboda je poznaná nutnost" ..... nějakej Uljanov

Snažím se najít souvislost s mým příspěvkem a nějak se to ne a ne a nedaří :-)
blazen

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Zatím to tady vypadalo, jako by Schwarzenberg sestoupil z nebes s aurou na hlavě a neměl s tou Kalouskovou partou nic společného.
Ronnie, by se měl opravdu věnovat prodeji suplementů a federaci IFBB, u které udělal kus práce a jde to znát a ne zakládat topic, koho budete volit?, když je to ve skutečnosti: kdo nevolí KS je buran, omezenec, komunista....

ty ses fakt omezenej idiot. nikdo tady nic takovyho o KS nerekl a priznavaji, ze ve srovnani se Zemanem je to to mensi zlo a vsichni vedi, ze KS neni andilek. ale ty dal kretensky tvrdis opak, ses na nej vysazenej a tou svoji antipropagandou tady kazdyho akorat tak seres.
a ted do me, protoze nejdu volit, ale urcite ze me udelas jednoho z Karlovych manipulatoru na ovlivnovani verejnosti
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislawe, zase plácáš ... ukaž mi JEDNOHO člověka, který v tomto topicu snad hlásal, že je Karel nejlepší, bez chyb, svatoušek. Nikdo takový tu totiž není, to jen ty si to stále představuješ.

edit: přesně jak napsal nademnou blazen...jsem rád, že totak nevidím jen já.
hoju

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Deadlift napsal:
Ten prof. Klaus je asi duševně chorý *a18*

Není, on je součástí kampaně Karla Schwarzenberga.

lze to trochu rozvest?
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blazen napsal:
Rostislaw napsal:

ty ses fakt omezenej idiot. nikdo tady nic takovyho o KS nerekl a priznavaji, ze ve srovnani se Zemanem je to to mensi zlo a vsichni vedi, ze KS neni andilek. ale ty dal kretensky tvrdis opak, ses na nej vysazenej a tou svoji antipropagandou tady kazdyho akorat tak seres.
a ted do me, protoze nejdu volit, ale urcite ze me udelas jednoho z Karlovych manipulatoru na ovlivnovani verejnosti

Udělals ze sebe maximálně nevycválaného trotrla. Škoda každé facky, která padla při tvé výchově vedle.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 35, 36, 37  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: