Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 35, 36, 37  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Můj hlas dostane:
Miloš Zeman
32%
 32%  [ 48 ]
Karel Schwarzenberg
46%
 46%  [ 70 ]
Nikdo, volit nepůjdu
20%
 20%  [ 31 ]
Celkem hlasů : 149

Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi budou volit Karla jen proto, aby Klaus emigroval. A z Klause se tak opět stane nejvíc relevatní člověk voleb. Kurna ten člověk prostě umí
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pominu-li amnestii, tak jeho výrok o emigraci nebo o svém přesvědčení, že on jediný (možná ještě Masaryk) mohou být prezidenti ČR a ostatní jsou povl mě nenechává klidným. Pardon - měním slovo chorý, ze ultra galakticky nadutý (tím bude mít za pýr dnů ČR obstojného - a dle mého názoru aspoň inteligentnějšího s větším přehledem) nástupce.

Budu volit KS, ne proto-že by to byla kdoví jaká výhra, ale alespoň to nebude prohra

Na druhou stranu mi včera kolegové ze SR říkali, že Klaus i Zeman mají alespoň páteř v narážce na prezidenta SR, takže asi může být i hůř).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hoju

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Rostislawe, zase plácáš ... ukaž mi JEDNOHO člověka, který v tomto topicu snad hlásal, že je Karel nejlepší, bez chyb, svatoušek. Nikdo takový tu totiž není, to jen ty si to stále představuješ.

edit: přesně jak napsal nademnou blazen...jsem rád, že totak nevidím jen já.

Frozzi, jenze u tebe je duvodne podezreni ze sis nevytvoril vlastni obrazek, ale pouze prevzal nazor. no offense. nejsem na foru anonym, ale casto je lepsi anonymity vyuzit.

dale: udelat si obrazek o kandidatovi pouze z predvolebni kampane povazuju za absurdni.
hoju

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Lidi budou volit Karla jen proto, aby Klaus emigroval. A z Klause se tak opět stane nejvíc relevatní člověk voleb. Kurna ten člověk prostě umí

ze to takhle ma vyznit je mi jasny... na muj vkus uz je to moc komplikovane a kampan moc spinava...
Rostislaw

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hoju napsal:
Frozz. napsal:
Rostislawe, zase plácáš ... ukaž mi JEDNOHO člověka, který v tomto topicu snad hlásal, že je Karel nejlepší, bez chyb, svatoušek. Nikdo takový tu totiž není, to jen ty si to stále představuješ.

edit: přesně jak napsal nademnou blazen...jsem rád, že totak nevidím jen já.

Frozzi, jenze u tebe je duvodne podezreni ze sis nevytvoril vlastni obrazek, ale pouze prevzal nazor. no offense. nejsem na foru anonym, ale casto je lepsi anonymity vyuzit.

dale: udelat si obrazek o kandidatovi pouze z predvolebni kampane povazuju za absurdni.

U Frozze to beru, je ještě mladý chlapec a bude to chtít nějaký čas, než dostane svůj rozum.
Cratach

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Eh, Frozz ma mozna nektery nazory lehce naivni, coz by se dalo na ten vek hodit, ale patri tady na foru k mensine, ktera ten rozum ma.

Rozum totiz nezaklepe nekomu na dvere jenom proto, ze uz mu bylo 25, pak 30, pak 40 atd.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

/edit
...nebo radši nic, to by stejně nikam nevedlo.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na odlehčení
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak co dnes? Zas toho pána s jasnými názory Zeman převálcoval jako ve všech předchozích debatách, nebo tě pan cizinec chytal aspoň trošku?
blazen

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zaslechl jsem nějaký žblepty ve zprávách na Nově, nějakej člověk od Zemana ukradl nějakýmu redaktorovi bundu... a Zeman prý včera absolutně odmítal, že by ten "pachatel" k nim patřil, no ale dneska se ukázalo, že se k dotyčnému "pachateli" lidi kolem Zemana hlásili a prý k nim 100% patří Zemák nejspíš lže každý slovo který plácne, není snad schopnej říct pravdu ikdyž jde o kulový? zřejmě ne :D
Č174

PříspěvekZaslal: čt leden 24, 2013 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
tak co dnes? Zas toho pána s jasnými názory Zeman převálcoval jako ve všech předchozích debatách, nebo tě pan cizinec chytal aspoň trošku?

Válcoval proto, protože soustavně lhal a napadal narozdíl od Karla!! Zeman vyvěsí důchodcům do domovů plakáty se sloganem Kdo nevolí Zemana není Čech a v televizní debatě řekne, že hloupé slogany Kdo nevolí Schwarzenberga, není Čech jsou od opačného tábora ranou do zad.. Ten Zeman to je teda charakter!! Se nedivím, že se za něj jeho žena stydí!!

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
smetak

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 12:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stejne dam hlas Mílovi
ElChino

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vrána k vráně...
Loudy

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH

PříspěvekZaslal: pá leden 25, 2013 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Az vyrok Klause, ze pokud vyhraje Schwarzenberg, tak emigruje, me donutil jit volit. Nevolim mensi zlo, ani jeden mi neni sympaticky ani blizky.
Ale jit si hodit hlas proti Klausovi, proc ne. A to se povazuju za pravicaka, vzdycky jsem Klause obhajoval a s tim co si mysli o EU souhlasim, ale bohuzel on se pomatl .. a druhyho Klause na hrade nechci. Jednou stacilo ..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koho budete volit ve 2. kole prezidentské volby? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 35, 36, 37  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: