Koho byste volili jako prezidenta?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 30, 31, 32  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Koho byste volili jako prezidenta?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho byste volili jako prezidenta?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koho byste volili (nebo koho budete volit) jako prezidenta České republiky v přímé volbě?
Jana Bobošíková
3%
 3%  [ 2 ]
Jiří Dienstbier
8%
 8%  [ 5 ]
Jan Fischer
4%
 4%  [ 3 ]
Taťana Fischerová
6%
 6%  [ 4 ]
Vladimír Franz
18%
 18%  [ 11 ]
Zuzana Roithová
4%
 4%  [ 3 ]
Karel Schwarzenberg
34%
 34%  [ 21 ]
Přemysl Sobotka
0%
 0%  [ 0 ]
Miloš Zeman
19%
 19%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 61

Autor Zpráva
mysH

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

doufam, ze timto se stavaji nevolitelnymi:

http://www.novinky.cz/domaci/284146-o-podporu-kscm-si-rekli-okamura-zeman-a-dienstbier.html

no ostatne Klaus by bez komancu taky nevyhral, z cehoz je mi spatne doted, co v tom tenkrat bylo, ze ho podporili
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
U.B0B

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sejde se takhle jednou čech, žid, rakušan, japonec a potetovaný... vtip? ne. prezidentské volby ČR 2012.. :D
jnerez

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
Sejde se takhle jednou čech, žid, rakušan, japonec a potetovaný... vtip? ne. prezidentské volby ČR 2012.. :D

Já sem to četl jinak.

Sejdou se takhle Čech, Žid, Rakušan, Japonec, Avatar a banda komunistů...takhle nezačíná vtip, ale prezidenstké volby.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Schwarzenberg není špatnej (podle mě jako jeden z mála má nějakou úroveň, a vzhledem k původu si myslím, že nemá nejmenší potřebu hrabat ani se tlačit za nějakým vlivem), ale už je trochu starej (ne zrovna senilní, jak spousta lidí s oblibou tvrdí, ale 75 už je prostě hodně).

Okamura je blbej šašek, Zeman vidlácký prase, Franz je dobrej, ale s tím ksichtem sorry, to prostě ne-e.
Nějaký hérečky a rozkuřovačky z televize snad ani nebudu komentovat.

...asi na volby vážně seru :)
CrazyLom

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vidím to na Franze, je sice škaredej a bývalej skín, ale jeho názory mi přijdou nejrozumější. tomio byl nevolitelnej ještě než chtěl podporu komančů - ten chlap je král všech populistů, že to snad ani možný není. a z těch komunistů se mi dělá špatně...
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
Majesty

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stale Fisher.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Táňu Fischerovou.
Mnemosyne

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já budu volit Franze. Jako jediný z kandidátů spojuje kombinaci: není to bývalý komunista, je to vzdělaný a inteligentní člověk a není přesvědčený o vlastní neomylnosti. On by nám na tom Hradě asi stejně zblbnul, kdyby se tam náhodou dostal, ale za pokus to stojí.
Majesty

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mnemosyne napsal:
On by nám na tom Hradě asi stejně zblbnul

Ja myslim ze tohle uz probehlo ja ho porsd beru jako recesi, takovej clovek nemuze reprezentovat nas narod prece, to by si ve svete tukali na celo
ILikeBike

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V našem státě, kde prezident je jen na ozdobu má velikej význam volit hamáčsky potetovanýho Franze...
Mnemosyne

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, já bych radši, kdyby si ťukali kvlůli tomu, jak vypadá, nežý když si dnes ťukají kvůli tomu, jak ti naši reprezentantí jednají. Ale to je asi věc názoru

Já prostě v té sebrance nikoho jinak nevidím. Dřív jsem docela fandila knížeti, ale tím jak nechá řádit Kalouska (a z jeho strany pocházejí "bedny" typu Hanáková) mé sympatie definitivně ztratil. Bývalé komunisty nikdy, už ze zásady, prezident přece má být morální vzor.
smetak

PříspěvekZaslal: pá listopad 09, 2012 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nechapu, co jste porad vsichni postizeny Franzovym vzhledem
Frozz.

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 12:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
Ja nechapu, co jste porad vsichni postizeny Franzovym vzhledem

Vypadá jak debil (ale každý na to má jiný názor) a člověk takového vzezření (nepopírám, určitě to je inteligentní člověk) prostě NEmůže reprezentovat náš národ, za tím si stojím a souhlasím s majestym.

1) není náhodou, že většina zaměstnavatelů má předsudky vůči zaměstnancům s tetováním (= neprofesioální a nereprezentatitvní vzhled). To samé si myslím, by platilo i u postavení občanů k prezidentovi.

2) v tomto případě nemusí být nutně nějaké souvislosti, ale běžně tetování u lidí vyvolává negativní pocity a spojují si to s kriminalitou, je to prostě tak (asi za to můžou média, filmy, vzhled vězňů-kriminálníků - ale to je teď vedlejší.)

Pro rejpaly opakuju: nechci soudit Franze podle vzhledu, nic proti němu nemám, ale jako prezident a hlava státu: NE.
smetak

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 1:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Buranskej nazor, kterej se tu drzi uz od komunismu.
Ja osobne jsem se nikdy nesetkal s predsudky, diskriminaci, nebo negativnimi pocity a to jsem pomerne silne tetovan a nepracuju nekde na hajzlech.

Vetsina civilizovanyho sveta na to nastesti pohlizi jinak, takze bych se toho nebal. Docela se na tu volbu uz tesim.
Majesty

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 7:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze by mel Franz nejakou sanci dostat e byt jen do druheho kola je utopie :) je tam jen jako zajimavost, a budou ho volit smazky kterym je sympaticky ze by legalizoval travu (uz jen to o nem vypovida hodne, a podobni lidi. Btw ja si nemyslim ze je to nejak zvlast inteligentni clovek, rozhovory s nim se mi nelibi a jeho nazory jsou mi krajne nesympaticke a dost melke teda.
A Smetaku, vetsina civilizovaneho sveta na to prave pohlizi uplne stejne jako my, a diky bohu za to!

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Koho byste volili jako prezidenta? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 30, 31, 32  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: