Koho byste volili jako prezidenta?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 30, 31, 32  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Koho byste volili jako prezidenta?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho byste volili jako prezidenta?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koho byste volili (nebo koho budete volit) jako prezidenta České republiky v přímé volbě?
Jana Bobošíková
3%
 3%  [ 2 ]
Jiří Dienstbier
8%
 8%  [ 5 ]
Jan Fischer
4%
 4%  [ 3 ]
Taťana Fischerová
6%
 6%  [ 4 ]
Vladimír Franz
18%
 18%  [ 11 ]
Zuzana Roithová
4%
 4%  [ 3 ]
Karel Schwarzenberg
34%
 34%  [ 21 ]
Přemysl Sobotka
0%
 0%  [ 0 ]
Miloš Zeman
19%
 19%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 61

Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 2:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty ty jseš fakt exot. Parádně bys zapad do komunistický éry - kdo se lišil byl podezřelej, póvl, narušitel, atd.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ILikeBike

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 2:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss: Ale tak to prostě je, je nepřípustný aby prezident vypadal jak potetovanej blázen. Jestli s ním sympatizuješ, tak je to super, ale prezident prostě takhle vypadat nemůže, nebo jsi už někdy někde viděl takhle zmalovanýho prezidenta?
MAST3R

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co, že to není ve světe?

Před x lety třeba ve Francouzském fotbalovém nároďáku byly všichni běloši. Dneska je tam x černochů.
To samé Obama, je černoch a je prezident USA. To jako budeme čekat kdo první přijde s potetovaným prezidentem a pak si řekneme, že je to teprve normální?
ILikeBike

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne, prostože jestli bude Franz prezident tak budeme první a naopak ostatní si o nás budou říkat, že jsme nenormální, navíc když všichni vědí, jakou máme u nás vláda :).
Mimochodem já nemluvím o rasách, ale o tetování... Rasu si člověk nevybere, ale jestli vypadá jako debil, to si vybere.
MAST3R

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však já tu rasu myslel jako k tomu, že dřív to nebylo (ani to nepřipadalo v úvahu) a dnes je to běžné.
ILikeBike

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže se asi neshodneme. Můj názor, že v státě, kde má prezident čistě reprezentativní roli by měl být reprezentativní člověk (a vzhled je podle mě tak 80%, k čemu mu bude, že možná bude mít dobrý názory, když vypadá jak vypadá) u tebe asi neobstojí. Jestli to je podle tebe suepr změna, proč ne :).
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:
Octopuss: Ale tak to prostě je, je nepřípustný aby prezident vypadal jak potetovanej blázen. Jestli s ním sympatizuješ, tak je to super, ale prezident prostě takhle vypadat nemůže, nebo jsi už někdy někde viděl takhle zmalovanýho prezidenta?

Já teď už spíš narážel na Majestyho retardovaně vidlácký názory.
Franz je mi sice sympatickej, ale taky úplně nesouhlasím s tím, aby to vyhrál.
elnino

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak muze nekdo vubec uvazovat nad tim, ze by mohl byt Franz prezidentem? Pokud je on sám soudny,tak kandidaturu jeste stahne. Jak rikam,chytry muze byt jak chce,titulu treba 20, ale jen magor si pocmara palici. Ja davam hlas Bobosikove.
Majesty

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Majesty ty jseš fakt exot. Parádně bys zapad do komunistický éry - kdo se lišil byl podezřelej, póvl, narušitel, atd.

Nikde netvrdim ze je to hned nepritel statu, jen rikam ze takovy clovek nemuze delat prezidenta. At si dela co chce, treba tedka je profesor akademie muzickych umeni a to k nemu treba sedi, a co si o nem ted ctu tak to neni zadnej blbec, ale s takovym vzhledem nemuze reprezentovat stat, tecka
kubaz

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
A co, že to není ve světe?

Před x lety třeba ve Francouzském fotbalovém nároďáku byly všichni běloši. Dneska je tam x černochů.
To samé Obama, je černoch a je prezident USA. To jako budeme čekat kdo první přijde s potetovaným prezidentem a pak si řekneme, že je to teprve normální?

jedna šou jana krause a hurá můžu se zapojit do diskuze s dospělákama o politice
MAST3R

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu, na Krause se nedívám, ty dospěláku...
Johncreasy

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně ne Okamuru a Bobošíkovou. Jedna tragédie větší než druhá. První tam nemá co dělat jako takový ve své podstatě a druhá je kombinací příliš vysoké ambicióznosti a příliš nízké inteligence. Tihle kariéristé tam nemají co dělat. Kandidát by měl disponovat morálním rozměrem. Spíše člověk moudrý, než vychytralý. Volil bych předně dobrého člověka.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Hlavně ne Okamuru a Bobošíkovou. Jedna tragédie větší než druhá. První tam nemá co dělat jako takový ve své podstatě a druhá je kombinací příliš vysoké ambicióznosti a příliš nízké inteligence. Tihle kariéristé tam nemají co dělat. Kandidát by měl disponovat morálním rozměrem. Spíše člověk moudrý, než vychytralý. Volil bych předně dobrého člověka.

Takže budeš volit koho?

Každej tady říká, koho ne.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono je koho?
Korny

PříspěvekZaslal: so listopad 10, 2012 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O Franzovi jsem toho teď hodně přečetl po dlouhých večerech v práci...je to zajímavej, vzdělanej a inteligentní člověk. Ale neumím si představit, že mám dítě, který chodí do školy a na zdi tam visí tady ten exot...co se týče našeho prezidenta, je reprezentace to nejdůležitější, proto z mýho pohledu nepřipadá v úvahu ani Zeman nebo Schwarzenberg. Fischer je oblíbenej proto, že za dobu co byl vidět se nezavedlo nic, na co by lidi nadávali a říkali: To zavedl Fischer, ale od pohledu mi připadá jako strašnej ňouma. Okamuru mám rád, ale za prezidenta bych ho nechtěl. Já osobně bych tam rád viděl kandidáty, kteří nebyli delší dobu vidět...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Koho byste volili jako prezidenta? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 30, 31, 32  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: