Koho byste volili jako prezidenta?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 30, 31, 32  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Koho byste volili jako prezidenta?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho byste volili jako prezidenta?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koho byste volili (nebo koho budete volit) jako prezidenta České republiky v přímé volbě?
Jana Bobošíková
3%
 3%  [ 2 ]
Jiří Dienstbier
8%
 8%  [ 5 ]
Jan Fischer
4%
 4%  [ 3 ]
Taťana Fischerová
6%
 6%  [ 4 ]
Vladimír Franz
18%
 18%  [ 11 ]
Zuzana Roithová
4%
 4%  [ 3 ]
Karel Schwarzenberg
34%
 34%  [ 21 ]
Přemysl Sobotka
0%
 0%  [ 0 ]
Miloš Zeman
19%
 19%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 61

Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cim vice to sleduji, tim mene jsem si jistej, koho volit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja bych volil tu brunetku, jak je casto videt v zaberu za Moravcem
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
ja bych volil tu brunetku, jak je casto videt v zaberu za Moravcem

A já si říkal, který prase to napíše první. Začala se mi dost líbit Roithová, působí dost klidně, upřímně, vyrovnaně a nepouští se do urážení a dětinského osočování ostatních kandidátů, jako neustále Dienstbier. Možná i nějaká moudrost by se tam našla. Jenže to její podporování EU je velkým vykřičníkem.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už se těším, až bude Zeman prezidentem... poprvé v životě budu spokojen s výsledky voleb. Emh, poprvé vyhraje i ten, koho budu volit
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Už se těším, až bude Zeman prezidentem... poprvé v životě budu spokojen s výsledky voleb. Emh, poprvé vyhraje i ten, koho budu volit

Jo, má obrovský šance.

Franz má VELKOU podporu mladých lidí, studentů, naopak si myslím, že důchodci (a že jich je :-)) ho volit jednoznačně NEbudou.

A Swarzenberg je na stejné úrovni, jako Zeman (alespoň to tak vidím já).

Já se pořád ještě rozhoduju, každopádně dnešní diskuze mi potvrdila, koho jednoznačně volit nebudu (Fisher, Diensbier, Bobo, Roith., Sobotka...)
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

Já se pořád ještě rozhoduju, každopádně dnešní diskuze mi potvrdila, koho jednoznačně volit nebudu (Fisher, Diensbier, Bobo, Roith., Sobotka...)

Ty bys volil Fišerovou?
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Frozz. napsal:

Ty bys volil Fišerovou?

Nee. Fišerová má rozumné názory, hezky mluví, je sympatická, LIDSKÁ, UPŘÍMNÁ, ale její chyba je, že je moc hodná. Je to taková babička, která se na roli prezidentky nehodí, zametli by s ní. Do politiky ano, ale ne jako hlava státu.
Apofis

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Wojtkingson napsal:
Frozz. napsal:

Ty bys volil Fišerovou?

Nee. Fišerová má rozumné názory, hezky mluví, je sympatická, LIDSKÁ, UPŘÍMNÁ, ale její chyba je, že je moc hodná. Je to taková babička, která se na roli prezidentky nehodí, zametli by s ní. Do politiky ano, ale ne jako hlava státu.

Nechci ji obhajovat, ale to spíš v té politice jako takové ji smetou jedna dvě. Hodný člověk má šanci spíš jako prezident, než člen strany ve vládě, kde to vede pár mafiánů a zbytek jsou ovce, které jsou rády za část koryta.
Ale do takový debaty se pouštět nechci.
Draper

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Predem rikam, ze politice houbec rozumim :-) ale posledni dobou politicke neni sleduji peci jen vice. Ze zacatku jsem dost a celkem dlouho fandil Karlovi,je to osobnost slechtickeho puvodu, vzdy jsem si ho celkem vazil, ale nejsem si tak zcela jistej, jestli zrovna vhodna pro reprezentovani statu, protoze cim vice ho posloucham, tim vice zjistuji, ze je naprosto mimo realitu. (ale svym zpusobem bych mu to i tak pral)
Jako nejvice reprezentatnivni mne prijde Fischer, ale take jsem na nej po slehnuti nekterych diskuzi a rozhovoru s nim, celkem zmenil naroz, i kdyz je to mozna jen ciste ma osobni antipatie, Fisherova, jak tu nekdo rikal, ma celkem rozumne nazory, ale nejak mne tam take nesedi, a proto se cimdal vice, ac bych tohle jeste nedavno nikdy nerekl, prikladnim k tomu, ze dam hlas Milosovi.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Predem rikam, ze politice houbec rozumim :-) ale posledni dobou politicke neni sleduji peci jen vice. Ze zacatku jsem dost a celkem dlouho fandil Karlovi,je to osobnost slechtickeho puvodu, vzdy jsem si ho celkem vazil, ale nejsem si tak zcela jistej, jestli zrovna vhodna pro reprezentovani statu, protoze cim vice ho posloucham, tim vice zjistuji, ze je naprosto mimo realitu. (ale svym zpusobem bych mu to i tak pral)
Jako nejvice reprezentatnivni mne prijde Fischer, ale take jsem na nej po slehnuti nekterych diskuzi a rozhovoru s nim, celkem zmenil naroz, i kdyz je to mozna jen ciste ma osobni antipatie, Fisherova, jak tu nekdo rikal, ma celkem rozumne nazory, ale nejak mne tam take nesedi, a proto se cimdal vice, ac bych tohle jeste nedavno nikdy nerekl, prikladnim k tomu, ze dam hlas Milosovi.

Nj, tak tj jasný, vždyť bydlí, stejně jako ty jsi bydlel, na Vysočině :D
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt leden 10, 2013 11:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po všech těch diskuzí, které jsem za poslední dva měsíce shlédnul, musím říct, že nejmenší zlo bude zřejmě Zeman. Navíc ať je jaký chce, je to osobnost, která by mohla mít na fungování vlády nějaký vliv. Kája Schwarzenbergů je takovej hodňák a jak řekl Draper, člověk by mu to i přál, ale dle mého názoru prostě není vhodným reprezentantem ČR. Projev nic moc, nejde mu pořádně rozumět a upřímně řečeno, nedokážu si ho představit někde v zahraničí na návštěvě. Bojím se, že by vesměs ani pořádně nevnímal a možná si i sem tam dáchnul. To by byla reprezentace jak Brno.
K ostatním: Dienstbierovi návrhy se mi nelíbí. Fisher působí na mě falešně (původně jsem si myslel, že to je jen můj pohled na něj, ale najednou se vyrojilo v mém okolí dost lidí podobného názoru). U Franze platí to obdobné co u Karla, ten jeho zjev je prostě něco děsnýho, co by se na Hradě dle mého nemělo objevit (mimo jiné v diskuzích také moc nepřesvědčil). Bobošíková je až přehnaně suverénní a moc mladá, chybí ji trochu klid v duši a rozvaha. K Roithové jsem se vyjadřoval již výše. Sobotka na mě nepůsobí moc přesvědčivě, jakoby to byla jen poslanci nastrčená loutka. Fišerová je taková nemastná neslaná, ale babička to je určitě skvělá.
Reichenberk

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Wojtkingson napsal:
Frozz. napsal:

Ty bys volil Fišerovou?

Má rozumné názory? Které, ty co prezentuje v Deníku Referendum spolu s Patočkou? Nebo ty, se kterými kandidovala do parlamentuto za US, nebo ty se kterými kandidovala do senátu za Zelené? Či to byly ty, se kterými chtěla jít opět do parlamentu za Klíčové hnutí? Jak moc rozumný je například její názor oddělit politiku od ekonomiky a současně politicky ekonomiku ovlivňovat? Mě nad tím zůstává rozum stát ale jestli je na tom přeci jen něco rozumného, co to je? A co je na tom upřímné?
Pokud je proti zastupitelské demokracii a má problém s respektováním výsledků voleb, proč jde do přímé volby prezidenta? Co je na ní lidského, ta touha po moci? Co je tak lákavého na militantních názorech těhle aktivistů?
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 12:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty tvoje všudypřítomné a věčné otázky....

Reagoval jsem na dnešní vystoupení. To, co dnes prezentovala, se mi jevilo jako vcelku rozumné a dalo se s ní souhlasit. Každopádně volit ji nebudu, šanci na post prezidenta nemá a nějak se dál o ní bavit nehodlám, protože ji neznám.

Kdo je tvůj "favorit"?
Bomberguy

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 12:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dát hlas jakékoliv ženské, je jako nejít k volbám.
Fisher neexistuje, takovej přicmrndávač, nejistý, nevýrazná osoba, osobnostně ostatním nesahá ani po kotníky, špatný projev, komunista.

Dienstbier není osobnost, ale v debatách které jsem viděl docela válel. každopádně prezident má být někdo kdo nás drží pohromadě, a ne furt shazovat ostatní kandidáty a snažit se tak skrze ně prosadit.

Kníže je v zahraničí uznávaný, má dostatek peněz a nepotřbeuje dělat věci jako Klaus, aby kmotrům zajistil svobodu. Nikoho neuráží, je nad věcí, má smysl pro humor, bohužel pro mě je příliš starý na to aby zastával tuto funkci. Představa, že na důležitém jednání, prezentaci čr v zahraničí usne, mi také velmi vadí.

Zeman - po shlédnutí http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10123147075-vladneme-nerusit/407235100021003/
jsem na pochybách, Zeman byl i na základě jeho projevů v předvolebních debatách favorit, ale co se za něj dělo, to je hnus..

Avatara snad žádný rozumný člověk nebude. Bohužel jsem pár inteligentních lidí slyšel, že právě mu hlas dají... Neumí se projevovat, v debatách je jasně nejslabší, není to politik. To jak vypadá je samozřejmě prvním předpokladem jeho nezvolení, přes to nejede vlak...

Tak to vidím já a moc nadšený z toho nejsem..

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Koho byste volili jako prezidenta? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 30, 31, 32  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: