Koho byste volili jako prezidenta?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Koho byste volili jako prezidenta?  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> Koho byste volili jako prezidenta?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koho byste volili (nebo koho budete volit) jako prezidenta České republiky v přímé volbě?
Jana Bobošíková
3%
 3%  [ 2 ]
Jiří Dienstbier
8%
 8%  [ 5 ]
Jan Fischer
4%
 4%  [ 3 ]
Taťana Fischerová
6%
 6%  [ 4 ]
Vladimír Franz
18%
 18%  [ 11 ]
Zuzana Roithová
4%
 4%  [ 3 ]
Karel Schwarzenberg
34%
 34%  [ 21 ]
Přemysl Sobotka
0%
 0%  [ 0 ]
Miloš Zeman
19%
 19%  [ 12 ]
Celkem hlasů : 61

Autor Zpráva
Vokr

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bomberguy napsal:
Dát hlas jakékoliv ženské, je jako nejít k volbám. ...

Budu citovat pana Horáčka, kterého si vážím: "nabídka, kterou máme, není jednostranná, ale pestrá. Myslím, že je potřeba ocenit odvahu všech, kteří kandidovali (a vystavili se veřejnému zkoumání), a že by se slušelo jim za to poděkovat."

Odkaz na celý jeho příspěvek: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=542916532385395&id=193082794035439
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:

..., ale o důstojnost a o to stát si za svým názorem a neměnit ho. Ale tohle ti asi nevysvětlím a nerad bych, aby se tu zase rozpoutala diskuze o T.O. když už je to neaktuální.

Já tě v principu chápu, ale hodit do urny lístek pro nenavrženého kandidáta, je stejné jako koupit snubák a jít požádat o ruku svou dávnou lásku, se kterou jste si na střední špitali na kopci, jak se jednou vezmete, ale která se už bohužel mezitím vdala a má kupu dětí, manžela, barák,...
Výsledek je stejný. Promarněná energie/peníze a nulový výsledek. Těšit tě může jen to, že jsi dodržel svůj slib a závazek.

Každopádně lidi, kteří hodí neplatný lístek a myslí si, že tím vyjádří svůj protest jsou hlupáci. Nikdo se to nedozví, jsou pouze rodné číslo na seznamu, nikoho to nezajímá.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen pro informaci, v obálce s hlasovacími listky jsou pouze lístky platných kandidátů, tedy nelze vhodit neplatný lístek, jedině že by si ho člověk namaloval sám.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Bombay

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, to je pravda.

Lidi co si každopádně vytvořili protestní T.O. hlasovací lístek doma na tiskárně znám přibližně čtyři.

Jsem vcelku zvědav na večerní zprávy, to už by mohla být nějaká procenta o volební účasti.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Jen pro informaci, v obálce s hlasovacími listky jsou pouze lístky platných kandidátů, tedy nelze vhodit neplatný lístek, jedině že by si ho člověk namaloval sám.

Na internetu takový koluje a vypadá úplně stejně jako ty pravé heh .
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:-) někteří lidi se vyznačují tím, že mají moře volného času, který zabíjejí děláním zbytečných věcí

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Již odvolil...Schwarzenberga.
Do druhého kola, ale postoupí Zeman s Fišerem a to je přašť jak uhoď, tj. tím pádem znova volit nepůjdu (pokud nepostoupí někdo další).
Seva98

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Již odvolil...Schwarzenberga.
Do druhého kola, ale postoupí Zeman s Fišerem a to je přašť jak uhoď, tj. tím pádem znova volit nepůjdu (pokud nepostoupí někdo další).

Tajne doufam, ze proti jednomu z nich bude Schwarzenberg, strasne hodne znamych ho voli i dokonce znami od rodicu ho taky voli vsichni. Ale jak jsme se ptali babicky koho bude volit, tak rikala, ze Roznovsti duchodci vsichni se jasne shodli na Zemanovi, proto si i myslim, ze on bude dalsim prezidentem, sila duchodcu je v tomhle state velka

https://www.zonetraininglog.com
Mnemosyne

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeman na 99% postoupí, bohužel, ale Fischerova kampaň se nějak zadrhla. Tak doufám, že místo něj ve 2. kole bude Schwarzenberg (také už jsem ho odvolila).
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:

shodli na Zemanovi, proto si i myslim, ze on bude dalsim prezidentem, sila duchodcu je v tomhle state velka

100% souhlas, já jen doufám, že do druhého kola postoupí Karel. Vidím to na bitvu Fisher x Karel x Zeman, ale bohužel se domnívám, že Zeman bude našim novým prezidentem.
ntz

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odvoleno ..

ad.volba) predtim jsem se vyjadroval o nevoliteli jednoho ze tri roithova|franz|knize jako o ignorantovi .. rad bych se doplnil: myslel jsem samozrejme "mlady clovek".
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukám velká podpora Karla, který o sobě prohlásil, že jeho nejhorší vlastností je lenost. Opravdu chcete na Hradě spícího knížete, který za svůj prezidentský mandát vzhledem ke své lenosti zřejmě moc aktivní nebude? Rád bych chtěl od někoho, kdo politiku doopravdy sleduje (ne někoho poblázněnýho momentální kampaní), nějaký rozumný názor, kde se vzala ta hromadná podpora Schwarzenberga, protože mám jinak pocit, že mi televize a internet pouštěly jiné debaty, než Vám, voličům Káji, který stále v žije v časech, kdy na Hradě vlála ještě československá vlajka a dokonce se vyjádřil tak, že by byl rád za opětovné spojení ČR a SR. Když pomineme přímé a nepřímé pravomoce prezidenta, bude tato osoba hlavně reprezentantem ČR. Jak nás může tento pán důstojně reprezentovat, když se podíváte na jeho projev, vyjadřovací schopnosti atd.? Vysvětlete mi to, prosím, jak tříletýmu dítěti. Díky.
marzochi

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Esko: není ministrem zahraničí pro nic za nic. V zahraničí ho všichni uznávaj, a nikoho ani nenapadne o něm vykládat že neumí mluvit, protože to tak jednoduše není :) třeba se koukni na videa z některejch jeho zahraničních návštev, reprezentuje více než dobře. A mimojiné jeho němčina v kombinaci s jeho vadou je úžasná.

engliš:

dojč:
Mnemosyne

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@ eSko: Je to člověk, kterého v zahraničí respektují a má tak naději vrátit Česku aspoň trochu důstojné místo v Evropě. Vyzná se v politice, má široký rozhled. Hovoří cizími jazyky. Má to v hlavě srovnané, ono stáří s sebou přináší i moudrost, nejen neduhy. Především, je to člověk, který cítí pokoru, což neplatí o žádném jiném z realisticky uvažujících kandidátů. Jako takový má podle mého největší šanci pomáhat hledat v politice kompromis a jistým způsobem moderovat politickou debatu. Z těchto důvodů jsem jej volila já, navzdory tomu, že mě velmi zklamal tím, jaké lidi byl ochoten pustit do politiky v TOPce (Hanáková, Besser).

Franze, kterého jsem chtěla volit původně, jsem nakonec volit nemohla, protože v debatách bylo vidět, že o politice neví vůbec nic, což by proti němu promptně někdo zneužil.
cohy

PříspěvekZaslal: pá leden 11, 2013 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Váš Karel
Kdo by měl určitě Karla volit?
1) měli by ho určitě volit studenti. Karel je předsedou strany TOP-09, která intenzivně prosazuje zavedení školného.
2) měli by ho volit ateisté a lidé, kteří nesouhlasí s církevními restitucemi. Karel s TOP-09 je velmi tvrdě prosazoval.
3) měli by ho volit všichni, kteří chtějí, aby prezident hájil české zájmy. Karel jakožto člen Bildebergu nikdy české zájmy hájit nebude.
4) měli by ho volit, všichni co chtějí omezit korupci. Karel včera vyhlásil, že se jako předseda TOP09 nikdy nezajímal o to, jestli jsou čelní představitelé v jeho okolí zloději.
5) měli by ho volit všichni ti, kteří chtějí svěží vítr v politice. Karel posledních 10 let svižně pospává.
....

Ono z těchto kandidátů mi není sympatický ani jeden, ale do 2 kola určitě postoupí Zeman a kdo k němu to se nechme překvapit

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Koho byste volili jako prezidenta? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: