|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Pres Vanoce... |
| Nejim. |
|
9% |
[ 6 ] |
| Jim normalne. |
|
53% |
[ 34 ] |
| Preziram se ala Jurgenuv legendarni clanek. |
|
36% |
[ 23 ] |
|
| Celkem hlasů : 63 |
|
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Nekdy bychom v ramci fora mohli usporadat nejakou akci kdo to vic sni. Vybrat jednu potravinu (treba parky, nebo neco sladkeho, to je fuk) a ti, kteri by se na to citili, nebo kteri se povazuji za jedliky, by predvedli, co v nich je. Ja bych se nekdy strasne rad neceho takoveho zucastnil, protoze tohle je jedna z mala veci, ve ktere si verim na 200% :-) |
ve sladkym te predezeru...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:56 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Draper napsal: | | Nekdy bychom v ramci fora mohli usporadat nejakou akci kdo to vic sni. Vybrat jednu potravinu (treba parky, nebo neco sladkeho, to je fuk) a ti, kteri by se na to citili, nebo kteri se povazuji za jedliky, by predvedli, co v nich je. Ja bych se nekdy strasne rad neceho takoveho zucastnil, protoze tohle je jedna z mala veci, ve ktere si verim na 200% :-) |
ve sladkym te predezeru... |
mne chybi ta klapka, kdy telo rekne "dost uz nemuzu", takze nepredezeres _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | supporter napsal: | | Draper napsal: | | Nekdy bychom v ramci fora mohli usporadat nejakou akci kdo to vic sni. Vybrat jednu potravinu (treba parky, nebo neco sladkeho, to je fuk) a ti, kteri by se na to citili, nebo kteri se povazuji za jedliky, by predvedli, co v nich je. Ja bych se nekdy strasne rad neceho takoveho zucastnil, protoze tohle je jedna z mala veci, ve ktere si verim na 200% :-) |
mne chybi ta klapka, kdy telo rekne "dost uz nemuzu", takze nepredezeres |
to poznám, rozmýšľala som ako je to možné, kam sa to prepadá a prečo tam nie je pocit, že už sa ďalej nedá _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 7:58 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | supporter napsal: | | Draper napsal: | | Nekdy bychom v ramci fora mohli usporadat nejakou akci kdo to vic sni. Vybrat jednu potravinu (treba parky, nebo neco sladkeho, to je fuk) a ti, kteri by se na to citili, nebo kteri se povazuji za jedliky, by predvedli, co v nich je. Ja bych se nekdy strasne rad neceho takoveho zucastnil, protoze tohle je jedna z mala veci, ve ktere si verim na 200% :-) |
Kdyby se tato akce konala, doufám, že někde blízko mě, abych vám mohl ukázat, jak se jí ... _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:02 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | Draper napsal: | | supporter napsal: | | Draper napsal: | | Nekdy bychom v ramci fora mohli usporadat nejakou akci kdo to vic sni. Vybrat jednu potravinu (treba parky, nebo neco sladkeho, to je fuk) a ti, kteri by se na to citili, nebo kteri se povazuji za jedliky, by predvedli, co v nich je. Ja bych se nekdy strasne rad neceho takoveho zucastnil, protoze tohle je jedna z mala veci, ve ktere si verim na 200% :-) |
to poznám, rozmýšľala som ako je to možné, kam sa to prepadá a prečo tam nie je pocit, že už sa ďalej nedá |
ja jsem schopnej jist 2 hodiny v kuse bez problemu a dokud jim, tak se vubec necitim plnej, horsi je to pak dalsi den, to je mne hrozne (tezko - kamen v brise, mam sracku, pali me zaha, jsem unavenej atd...), nicmene i kdyz je mne hrozne, tak chut mam porad a ta vzdy zvitezi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
Toho bych se zúčastnil, mě se pravidelně stává, že přijdu domu a sním jídlo pro celou rodinu  Ale aby to bylo spravedlivý dal bych tam i pivo....
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | divná zábava |
ty seš divnej
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 01, 2009 8:50 pm Předmět: |
|
|
| malá černá bestie napsal: | | Qwake napsal: | divná zábava |
ty seš divnej |
Přijde tady ještě někomu "malá černá bestie" podobná Jitce Čvančařové nebo se to zdá jenom mě?
|
|
| nahoru |
|
 |
post-fipa

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 9:53 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | malá černá bestie napsal: | | Qwake napsal: | divná zábava |
ty seš divnej |
Přijde tady ještě někomu "malá černá bestie" podobná Jitce Čvančařové nebo se to zdá jenom mě? |
Taky se hlásím
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 9:57 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | malá černá bestie napsal: | | Qwake napsal: | divná zábava |
ty seš divnej |
Přijde tady ještě někomu "malá černá bestie" podobná Jitce Čvančařové nebo se to zdá jenom mě? |
bože , proč zrovna jí ??? to chce brejle
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 10:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 10:36 pm Předmět: |
|
|
Zhruba asi 6kg nahoře....bez cukroví (to nežeru).... _________________ Áááá, pojď mi hop....
|
|
| nahoru |
|
 |
adam128

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 10:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|