To je preci jasne jak facka, kdyz se podivas na ten jidelák je to zalostny, ten trenink je super na pribrani a zesileni (vlastni zkusenosti) ale jídlo :
Rano nemas zadne bilkoviny a komlexni sacharidy!
Svacina : banán ?? nebyl cas?? za celejch 24h si najdes 10 minut na pripravy svaciny nebo koupi - pecivo a nejaka bilkovina zase - maso, syry
Ověd : dejme tomu tam nemas moc na vyber :/
večeře: taky zadne bilkoviny
2. večeře : dej zeleninu treba nebo pecivo s masem! nebo jinou variantou bilkoviny
Tvaroh: ok!
ale behem dne mas toho malo, korte je podle mne narocny tudiz ja mel strasne velkej hlad a pri tomhle jidelaku musis bejt strasne unaven?! :O
Sice se dozvis, kolik lidi pribrali, ale to nic neznamena v kontextu Korteho.
Je to totiz o ruznych faktorech - technicke provedeni cviku, regenerace, vydeji energie, chlastani a predevsim mnozstvi kvalitniho jidla - to jde ruku v ruce s vahou a objemem svalu v tele.
Tak po delší době jsem si řekl, že by to chtělo změnu a zařadil jsem Korteho. A stejně jako v předešlých pokusech o tento typ tréninku jsem ho po 14dnech vzdal. Důvod je ten, že jsem šel objemově dolů a celkově jsem působil zvadle.
Zajímalo by mě, jestli má s tím někdo podobné zkušenosti jako já.
Jedno pozitivum to ale přece jenom mělo a to to, že jsem po delší době dal 6krát 150kg na bench, takže co se týče síly to bude mít něco do sebe.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru