Kolikrát denně jíst?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kolikrát denně jíst?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kolikrát denně jíst?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kuchis

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2013 9:10 pm    Předmět: Re: Kolikrát denně jíst? Odpovědět s citátem

Spam napsal:

Podle mě je prostě jako u všech rádoby "ektomorfů" zakopanej pes v příjmu. Prostě žerete málo!!!

Jak vypadá jídlo s 50g bílkovin a 150g sachrů? To je pro tebe asi hodně sci-fi jak koukám . Je to třeba krásně vrchovatá miska ovesné kaše, kterou bych mohl jíst třeba x krát denně, nebo dva sáčky rýže s 250g steakem, což je další pohoda...

LOL,dva sáčky rýže nesežeru ani kdybych se po....
Dám tak maximálně sáček a 250-300g masa ale stále častěji se u rodičů setkávám s výčitkami typu "kdo tě má živit" nebo "nevymýšlej a jez co je".
Oni to prostě nedokážou pochopit a servírujou mi samé sračky jako různé saláty třeba pařížský,řaholecký apod.
Nedokážou pochopit že potřebuju jíst 4-5 x denně a že potřebuju každý den maso.
Prý nejsem profík abych takhle jedl
To je těžký když máš takové rodiče.Už to začlo tak daleko že si kupuju spoustu jídla sám z brigád ale peníze už skoro došly a přes školní rok to bude ještě horší.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2013 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak, moje ráno začíná ovesnou kaší většinou, kde je cca 100 - 150g sachrů + (mandle, kokos, protein, mléko atd...) a po dojezení bych klidně ještě jednu spořádal.
Spam

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2013 9:17 pm    Předmět: Re: Kolikrát denně jíst? Odpovědět s citátem

Kuchis napsal:
Spam napsal:

Podle mě je prostě jako u všech rádoby "ektomorfů" zakopanej pes v příjmu. Prostě žerete málo!!!

Jak vypadá jídlo s 50g bílkovin a 150g sachrů? To je pro tebe asi hodně sci-fi jak koukám . Je to třeba krásně vrchovatá miska ovesné kaše, kterou bych mohl jíst třeba x krát denně, nebo dva sáčky rýže s 250g steakem, což je další pohoda...

LOL,dva sáčky rýže nesežeru ani kdybych se po....
Dám tak maximálně sáček a 250-300g masa ale stále častěji se u rodičů setkávám s výčitkami typu "kdo tě má živit" nebo "nevymýšlej a jez co je".
Oni to prostě nedokážou pochopit a servírujou mi samé sračky jako různé saláty třeba pařížský,řaholecký apod.
Nedokážou pochopit že potřebuju jíst 4-5 x denně a že potřebuju každý den maso.
Prý nejsem profík abych takhle jedl
To je těžký když máš takové rodiče.Už to začlo tak daleko že si kupuju spoustu jídla sám z brigád ale peníze už skoro došly a přes školní rok to bude ještě horší.

Tak to už je potom tvůj problém... a stejně jíš málo.
Už se to tu několikrát řešilo. Až tvoji rodiče pochopí, že několik sáčků rýže, ovesných vloček a pár kil masa týdně je levnější než svačinky typu Řáholecký salát nebo co to je a další sra*ky, třeba se jim otevřou oči.
Určitě nepopírám pokud ti cpou 3x denně chleba s máslem a rajčetem a na oběd špagety s kečupem že to není levný, ale to pak je prostě špatná doba a tím pádem i špatná finanční situace u tebe doma a s tím asi nic neudeláš, pokud to sám nepodpoříš.
Znám i takové, co celé léto pracovali, aby si mohli pak celý školní rok jíst jako páni, ale to už pak záleží na každým.
Kuchis

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2013 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chudí nejsme finančně jsme na to docela dobře.Jde o to že můj přístup neschvalujou a odmítají mi kupovat každý den maso,cottage,šunku,sýr-z principu.
Koupil jsem si teda gainer že budu doplňovat nějaké sachry v průběhu dne tím-dozvěděl jsem se že to je úplně na hovno a naberu akorát špeky.

Kdybych si nakoupil do zásoby ovesný vočky a žral to každej den na ráno a pak v průběhu odpoledne tak,aby mi jen ty vločky daly denně 300g sachrů.nevadilo by to ničemu?
Jsem schopný dát denně potřebný sachry ale bylo by to všechno založený jen na vločkách (kterých už jsem mimochodem přežranej a nevím na jaký způsob je dělat),rýže,těstovin...
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2013 9:27 pm    Předmět: Re: Kolikrát denně jíst? Odpovědět s citátem

Kuchis napsal:
I když nevím jak by to jídlo vypadalo kdybych musel v jednom jídle příjmout ca 50g bílkovin a 150g sacharidů , jde to vůbec?

To víš, že to jde. Já občas jedl 750g hranolky z trouby nebo 1250g brambor - nakrájet na kolečka, dát do pekáče, na to hodit maso, přikrýt alobalem a dát péct. A to bylo moje protréninkové jídlo.
Pitkin

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2013 9:30 pm    Předmět: Re: Kolikrát denně jíst? Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

Já občas jedl 750g hranolky z trouby nebo 1250g brambor

Ty si dobrej zabiják To bych asi zbytek večera byl na hajzlíku

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
MAST3R

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2013 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to jsem dělal při LG nebo WD, kdy člověk několik hodin nejí nebo jí malé lehce stravitelné porce. Ale nedělá mi to problém, hranolky z trouby i brambory z trouby mám rád. :) Normálně bych asi nedal těch 1,25kg brambor, ale ty hranolky bych snedl jako jeden chod s mase.
Spam

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2013 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuchis napsal:
Chudí nejsme finančně jsme na to docela dobře.Jde o to že můj přístup neschvalujou a odmítají mi kupovat každý den maso,cottage,šunku,sýr-z principu.
Koupil jsem si teda gainer že budu doplňovat nějaké sachry v průběhu dne tím-dozvěděl jsem se že to je úplně na hovno a naberu akorát špeky.

Kdybych si nakoupil do zásoby ovesný vočky a žral to každej den na ráno a pak v průběhu odpoledne tak,aby mi jen ty vločky daly denně 300g sachrů.nevadilo by to ničemu?
Jsem schopný dát denně potřebný sachry ale bylo by to všechno založený jen na vločkách (kterých už jsem mimochodem přežranej a nevím na jaký způsob je dělat),rýže,těstovin...

Takových je tu hodně co mají spotřebu vloček jak poník
Když není problém nakoupit ovesné vločky, tak kup i rýži ne? Brambory snad doma máte, nic víc nepotřebuješ.
Kuchis

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2013 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam: Ano,to jsem myslel
že bych veškeré sachry čerpal z vloček,rýže,brambor a těstovin.To není problém,jsou to potraviny levné a můžu si je koupit sám.
Jde mi o to zda nebude vadit že budu denně konzumovat vločky třeba 2x po 150g a každý den k tomu 1-2 ságle rýže.Nevadí ta jednotvárnost?
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2013 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc by to melo vadit? Ja jim ryzi i vlocky kazdy den a kdyz te ta ryze omrzi, tak dostatek kecupu to vzdycky zachrani .
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá červenec 19, 2013 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuchis napsal:
Spam: Ano,to jsem myslel
že bych veškeré sachry čerpal z vloček,rýže,brambor a těstovin.To není problém,jsou to potraviny levné a můžu si je koupit sám.
Jde mi o to zda nebude vadit že budu denně konzumovat vločky třeba 2x po 150g a každý den k tomu 1-2 ságle rýže.Nevadí ta jednotvárnost?

Nějakých 300 g vloček jí i můj spolubydla a kromě pravidelné stolice mu to nic nedělá, takže buď v klidu.
Jinak nemusíš se omezovat jen na zajeté zdroje sacharidů, jako jsou brambory, rýže, vločky... co třeba kuskus? Od značky Arax stojí asi 26 Kč za 500 g, což je směšný a navíc je rychle připravenej ke konzumaci. Dá se dělat jak naslano, tak i nasladko. Zaliješ si třeba 120 g kuskusu vodou, mezitím co vstřebává vodu si uděláš na pánvi maso na cibulce a nějaké zelenině, vytvoříš si z výpeku nějaký jednoduchý sos a na konci do pánve přihodíš hotový kuskus a máš rychlé a výživné jídlo. Pro zvýšení kalorické hodnoty a několika málo gramů zdravých tuků a trocha cholesterolu pro testosteron přidáš lžící tatarky.
Insano41

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 5:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

když už ten gainer máš, tak to ním klidně prolejvej, když neumíš žrát jako chlap. (po probuzení a po tréninku např.)
Pepa

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No 3 jídla je taky docela bída samo o sobě. já mam 7:00 snídaně, 10:00 sváča, 12:00 protein, 14:00 menší jídlo, 16:00 jídlo před tréningem, 18:00 tréning, 20:00 řádná porce gainera, pak ještě něco menšího a navečer tvaroh, taky jsem se teď sekl docela dlouho na stejné váze, vzhledem k tomu že jsem měl asi miliadru věcí kolem tak jsem to tak nežral ale pak si řekl naco tam teda lezu když je to furt všechno půl roku stejný, přidal jsem k tomu dva gainery za den a hle už mam 3 kila nahoře.
Já jsem taky "bejvalej" ektík.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
poklop789

PříspěvekZaslal: so červenec 20, 2013 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teď přešel na 4 jídla denně a zatím mi to vyhovuje. Když dáš v každým jídle 40g bílkovin, 120g sachrů a 25g tuků, tak ti to vychází cca 900 kalorií v jednom jídle. Takže 4 jídla + 1 gainer za den a seš na 4k kalorií a nemusíš se pořád stresovat, že se nestihneš každý 2 hoďky najíst
jachym

PříspěvekZaslal: ne červenec 21, 2013 1:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, mně vyhovuje 6 denně. Každopádně 2 pytlíky rýže mi přijdou v poho. 1250g brambor, no to po pravdě už nevim jestli bych snědl a pokud asi by mi moc lehko nebylo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kolikrát denně jíst? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: