Já teď přešel na 4 jídla denně a zatím mi to vyhovuje. Když dáš v každým jídle 40g bílkovin, 120g sachrů a 25g tuků, tak ti to vychází cca 900 kalorií v jednom jídle. Takže 4 jídla + 1 gainer za den a seš na 4k kalorií a nemusíš se pořád stresovat, že se nestihneš každý 2 hoďky najíst
Tohle je přesně model, kterej mi vyhovoval na moje kondiční cvičení a zlepšování a vycházelo to přesně tak, abych se najedl a neměl hlad a taky se zbytečně nepřežíral a počítám, že se k němu za nějakej měsíc vrátím. Zatím to není potřeba.
Jen jedna rejpavá. Máš tam chybu v jednotkách. 4000 kalorií je poněkud málo. :)
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nevím no, jedu klasiku a myslím, že zatím nikdo nic lepšího nevymyslel... tzn. 5-6 jídel denně, rovnoměrně rozdělené bílkoviny během dne, 3 velká a 2-3 menší jídla / +-3 hodiny, hodně masa, vajec, rýže, vloček, ml. výrobků atd...
Dřina, jídlo a spánek - Je to na každým no.
_________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru