Kompresní oblečení na trénink

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kompresní oblečení na trénink  Úvodní stránka -> Trénink -> Kompresní oblečení na trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gobione

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevím, kolik to stojí normálně, ale když chce někdo UA, tak možná tady http://www.bikeathletic.cz/vyprodej/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 7:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čau, hele vysvětlí mě někdo rozdíl mezi: Kompresním oblečením, Thermo oblečením, Funkční oblečení a pak přímo pro fightery Rushguardy atd... ? Díky moc
Mick994

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud to chápu správně tak Kompresní by mělo být upnuté na těle a mělo by dobře odvádět vlhkost z těla.
Stejně termoprádlo by zase mělo dobře teplo udržet uvnitř.
A Rushguardy jsou podobné kompresnímu, jenom jsou trochu hrubší a více odolné vůči poškození (jako mě sice už asi jeden rushguard odešel, protože sucháče s tím udělaj svoje někdy)

Snad chápu význam dobře, kdyby ne , tak mě neukřižujte
Spam

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No právě thermo je podle mě také upnuté na těle, sice ne tolik jako kompresní, ale taky. Stejně tak jak thermo, tak kompresní odvádí vlhko z těla a udržuje teplotu...
medwed

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mick994 napsal:
Pokud to chápu správně tak Kompresní by mělo být upnuté na těle a mělo by dobře odvádět vlhkost z těla.
Stejně termoprádlo by zase mělo dobře teplo udržet uvnitř.
A Rushguardy jsou podobné kompresnímu, jenom jsou trochu hrubší a více odolné vůči poškození (jako mě sice už asi jeden rushguard odešel, protože sucháče s tím udělaj svoje někdy)

Snad chápu význam dobře, kdyby ne , tak mě neukřižujte

Zkus Gladork z materialu podobnemu plavkovine na to se suchy zip vubec nechyta a pomer cena vykon dost dobry, ale stejne kdo nosi rashguard kvuli vzhledu jde tam hlavne o pohodli...

A k tematu myslim ze kolisti atd nosi cokoli jakekoli znacky hlavne kvuli sponzoringu a je urcite prijemnejsi slapat na kole v necem uplem nez v kozichu z ovce. kazdopadne ad absurdum kdyby se nejaka firma zblaznila a zacla neumene sypat penize za svou znacku uz vidim behat bolta v tretra snehulich.
Takze za me UA super vec velice pohodlne, ale zazraky bych necekal...
Mick994

PříspěvekZaslal: st duben 02, 2014 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevíte o nějakém pěkném kompresním tílku za dobrou cenu?
Používal jsem doteď Rushguarda co mám ještě z dob minulých kdy jsem boxoval, ale začíná mi bejt už malej
Meti

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2014 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych si koupit dlouhý rukáv s legínama, koukal jsem na značku skins A400 je to skoro 2x dražší nez UA, ale zase to bude asik i na vyšší úrovni.. Chcu se teda zeptat jestli s tím má někdo zkušenosti + Když koukám na věci z UA je tam buď ColdGear a nebo HeatGear.. Budu to nosit do posilky, tak i na běhání, ale zase celoročně, takže jestli je tu někdo, kdo by mi mohl helpnout, když to chcu na celoroční trénink, protože jiné než CG a HG jsem u UA nenašel :/
Woko_O

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2014 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když je teda toto téma obnovený.. Nyní maj v akci pár posledních kusů a velikostí v MMA Shopu - Rushguard trika. Já mám to s tím dlouhým rukávem, je pohodlný, dole to má takovej stahovací pruh, takže vám to neodhaluje záda, je to přijemný na těle.. Takže kdyby někdo chtěl..

http://www.mma-shop.cz/obleceni/sportovni-obleceni-/rashguardy-tricka-tilka/tapout-rashguard--sedy---xl.html

http://www.mma-shop.cz/obleceni/sportovni-obleceni-/rashguardy-tricka-tilka/tapout-rashguard-dlouhy-rukav--sedy---xl.html

http://www.mma-shop.cz/obleceni/sportovni-obleceni-/rashguardy-tricka-tilka/tapout-rashguard-cerny-xl.html

Jinak pak celá nabídka: http://www.mma-shop.cz/obleceni/sportovni-obleceni-/rashguardy-tricka-tilka/
Roumec

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2014 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kompresní ti tělo stahuje, podporuje krevní oběh a předchází křečím do jisté míry. Termo je sice uplé, ale s kompresním se to nedá srovnávat. Termo slouží primárně pro odvod tepla.
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Marek2

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2014 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jsem to na sobě neměl.Jak je to s velikostma?
Když chci uplé triko kupuju M velikost. Velikost L mám trochu volnější,tak akorát.
Jak je to s rashhguardy?Když obleču normal triko M obleču i rash. velikosti M?
Riku

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2014 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si zajdi to někam vyzkoušet ne? :) Já mám kompresní trička od UA o velikost menší než klasická aby byla opravdu kompresní.

Jinak máte taky někdo problém, že se vám trička vyhrnují? Nosim Underarmour trička a i když jsou hodně douhá, tak se mi po chvilce cvičení ohrnout tak že mám vidět břicho jak buzna Jediný řešení pro mě je zastrčit si ho pod gumu od boxerek :D
Meti

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2014 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska mi přišlo moje comp UA triko (heatgear) a velikost jsem si vzal stejnou jako u většiny triček a vyhrnulo se mi jenom k pasu a tam zůstalo
Marek2

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2014 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně,já si taky myslím,že objednám tak jak kupuju velikost M- nejvíce.
S novým jídelákem půjdu stejně ještě s váhou dolů do zimy,tak bych pak nerad aby velikost L,kterou už teď mám trošku volnější,byla na mě big....
Riku

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2014 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Meti napsal:
Dneska mi přišlo moje comp UA triko (heatgear) a velikost jsem si vzal stejnou jako u většiny triček a vyhrnulo se mi jenom k pasu a tam zůstalo

No já mám právě jedno heatgear compression L a to mi je taková trošku volný, to se mi vyhrnuje na pupek a pak mám M heatgear compression a to se mi vyhrnuje taky, sice ne tolik ale přeci. To samé mi dělá Coldgear, ale to v zimě strkám do legín který mám až skoro pod kozy takže pohoda
Meti

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2014 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ti asik nezbývá než to rvát do kraťasů :D uvidím zítra při intenzivním + břicho jak to bude s vyhrnováním :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kompresní oblečení na trénink Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: