Kompresní triko

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kompresní triko  Úvodní stránka -> Trénink -> Kompresní triko
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkovac napsal:
Hulkie napsal:
V Goldu cvičím maníky v reflexních teniskách, v elastických podvlíkačkách, přes ně kraťasy, funkční triko a druhé triko, na hlavě kšiltovku. Makají jak o život, od stroje ke stroji, pec-deck, bicáky, břišáky:)
Dokonale mi to evokuje sportovní paket na autě s dvoulitrovým turbodieslem...

no tak dřív bylo moderní mít co nejroztrhanější tričko a tepláky s vytahanými koleny tahajíce za sebou ty gumy na chodidla..
dneska je to jinde.. to neznamená, že jsme pak všichni kok*ti

však nepsal, že jsou tak oblečení všichni
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:

jo teď jsem si vzpomněl, že mám kompresní trička UA na lyžování a ty po celým dni smrdí taky. ale řekl bych, že s tím má dost co dělat pot a pokud někomu pot smrdí, tak na tom asi nic nezmění ani materiál z opláštění raketoplánu

Trochu overkill, ne? Teoreticky si to dovedu představit na běžky, ale z toho tě nepodezřívám:-). Jinak umělina smrdí všechna ... moira, craft, sencor (ten mně asi nejméně) i nějaké no-name. Bavlna ale taky, jen to trošku déle trvá a smrdí to pak jinak. Pokud jde o teplo a "nesmrad":-) ... na ty sjezdovky ideál ... tak se to merino fakt vyplatí, byť jen trochu slušné stojí raketu.
Hulkie

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím jestli používám správný termín. No prostě termo prádlo. Vždyť píšu: každý dederon (pamětníci znají já jen z doslechu) po zpocení smrdí:)
ygg

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pokud je to normální termo, tak to jo .... ale na to mi UA přijde drahé jak kráva.
Hulkie

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Tak pokud je to normální termo, tak to jo .... ale na to mi UA přijde drahé jak kráva.

No, mám jedno a kupuju ho na pár let, tak jsem to zase tak neřešil. Jo a beru si ho i na motorku, takže využití to má. Škoda, že jsem letos nebyl na lyžích a motorku už nemám:)
Riku

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z těch umělých vláken se to hlavně skoro nedá vyprat ten smrad, ani spešl pracími gely na to... takže jakmile to tričko zasmrádne po nějaké době tak je to celkem humáč, z pračky sice voní ale jakmi v něm člověk začne cvičit tak rychle začne zas smrdět
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Z těch umělých vláken se to hlavně skoro nedá vyprat ten smrad, ani spešl pracími gely na to... takže jakmile to tričko zasmrádne po nějaké době tak je to celkem humáč, z pračky sice voní ale jakmi v něm člověk začne cvičit tak rychle začne zas smrdět

Tohle se mi stalo na Sparťanovi, když jsme se brodili v ňákejch sračkách a od tý doby už ten smrad z toho nejde dostat. Mám takhle zničený UA kompres triko a leginy. Kdyz to vyndam z pračky, tak ok, ale pri tréninku je to cejtit.
cipinek

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vaše kompresní trika, jděte s tím do..., kupte si trika bez komprese...
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:

Bejt tlustej, tak je taky nenosim. To chápu .
kubaz

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
cipinek napsal:

Bejt tlustej, tak je taky nenosim. To chápu .

Ale vis co se rika, na hubenym klukovi sixpack je jak na tlusty buchte velky kozy az budes mit 100kg a budes vysekany potom takhle muzes zacit mluvit
Majesty

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám kompresní triko Nike Dri Fit a nemůžu si stěžovat, dá se to nosit i v zimě pod oblečením a krásně to hřeje atd. Při cvičení to zahřeje a zároveň umožňuje cirkulaci vzduchu, takže se človek tolik nepotí. Ale víc používám kompresní podvlíkačky, ty mám Adidas Climacool. Pokud člověk nemá nohy jako buzerant tak se to dá nosit i jen tak, a to se to pak dřepe
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ale vis co se rika, na hubenym klukovi sixpack je jak na tlusty buchte velky kozy az budes mit 100kg a budes vysekany potom takhle muzes zacit mluvit.

Jo, promiň. S mejma 92 kilama jdu všechny svoje kompresní trika vyhodit do koše.
cipinek

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to bys fakt měl, protože, chlap, co nemá nejméně 100 kg není chlap... , ty jsi pořád ještě pískle, ale třeba někdy přibereš...
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
to bys fakt měl, protože, chlap, co nemá nejméně 100 kg není chlap... , ty jsi pořád ještě pískle, ale třeba někdy přibereš...

Já myslel, že to je pod 80 kg, ale asi už se změnily pravidla. Nechám se přeoperovat nebo začnu kalit jako ty, abych to nabral .
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2015 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám teda takovej hybrid termo trika a kompresního trika od Progressu a je to naprosto skvělý, už si nedokážu představit cvičit v ničem jiným, odvádí to skvěle pot a téměř to nenatahuje zápach, stačí to vyprat jednou za pár týdnu a je jako nový. Koupil si ho teď i kámoš a je taky hodně spokojenej. Cena nějak 400.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kompresní triko Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: