|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
Zaslal: st květen 20, 2015 9:42 am Předmět: |
|
|
| jirkovac napsal: | | Hulkie napsal: | V Goldu cvičím maníky v reflexních teniskách, v elastických podvlíkačkách, přes ně kraťasy, funkční triko a druhé triko, na hlavě kšiltovku. Makají jak o život, od stroje ke stroji, pec-deck, bicáky, břišáky:)
Dokonale mi to evokuje sportovní paket na autě s dvoulitrovým turbodieslem... |
no tak dřív bylo moderní mít co nejroztrhanější tričko a tepláky s vytahanými koleny tahajíce za sebou ty gumy na chodidla..
dneska je to jinde.. to neznamená, že jsme pak všichni kok*ti |
však nepsal, že jsou tak oblečení všichni
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: st květen 20, 2015 12:38 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: |
jo teď jsem si vzpomněl, že mám kompresní trička UA na lyžování a ty po celým dni smrdí taky. ale řekl bych, že s tím má dost co dělat pot a pokud někomu pot smrdí, tak na tom asi nic nezmění ani materiál z opláštění raketoplánu |
Trochu overkill, ne? Teoreticky si to dovedu představit na běžky, ale z toho tě nepodezřívám:-). Jinak umělina smrdí všechna ... moira, craft, sencor (ten mně asi nejméně) i nějaké no-name. Bavlna ale taky, jen to trošku déle trvá a smrdí to pak jinak. Pokud jde o teplo a "nesmrad":-) ... na ty sjezdovky ideál ... tak se to merino fakt vyplatí, byť jen trochu slušné stojí raketu. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st květen 20, 2015 1:39 pm Předmět: |
|
|
Nevím jestli používám správný termín. No prostě termo prádlo. Vždyť píšu: každý dederon (pamětníci znají já jen z doslechu) po zpocení smrdí:)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st květen 20, 2015 1:49 pm Předmět: |
|
|
Tak pokud je to normální termo, tak to jo .... ale na to mi UA přijde drahé jak kráva. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st květen 20, 2015 2:02 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Tak pokud je to normální termo, tak to jo .... ale na to mi UA přijde drahé jak kráva. |
No, mám jedno a kupuju ho na pár let, tak jsem to zase tak neřešil. Jo a beru si ho i na motorku, takže využití to má. Škoda, že jsem letos nebyl na lyžích a motorku už nemám:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st květen 20, 2015 2:05 pm Předmět: |
|
|
Z těch umělých vláken se to hlavně skoro nedá vyprat ten smrad, ani spešl pracími gely na to... takže jakmile to tričko zasmrádne po nějaké době tak je to celkem humáč, z pračky sice voní ale jakmi v něm člověk začne cvičit tak rychle začne zas smrdět
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st květen 20, 2015 2:48 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Z těch umělých vláken se to hlavně skoro nedá vyprat ten smrad, ani spešl pracími gely na to... takže jakmile to tričko zasmrádne po nějaké době tak je to celkem humáč, z pračky sice voní ale jakmi v něm člověk začne cvičit tak rychle začne zas smrdět |
Tohle se mi stalo na Sparťanovi, když jsme se brodili v ňákejch sračkách a od tý doby už ten smrad z toho nejde dostat. Mám takhle zničený UA kompres triko a leginy. Kdyz to vyndam z pračky, tak ok, ale pri tréninku je to cejtit.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st květen 20, 2015 2:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st květen 20, 2015 2:53 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | ty vaše kompresní trika, jděte s tím do..., kupte si trika bez komprese... |
Bejt tlustej, tak je taky nenosim. To chápu .
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st květen 20, 2015 2:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st květen 20, 2015 3:02 pm Předmět: |
|
|
Mám kompresní triko Nike Dri Fit a nemůžu si stěžovat, dá se to nosit i v zimě pod oblečením a krásně to hřeje atd. Při cvičení to zahřeje a zároveň umožňuje cirkulaci vzduchu, takže se človek tolik nepotí. Ale víc používám kompresní podvlíkačky, ty mám Adidas Climacool. Pokud člověk nemá nohy jako buzerant  tak se to dá nosit i jen tak, a to se to pak dřepe
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st květen 20, 2015 3:09 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Ale vis co se rika, na hubenym klukovi sixpack je jak na tlusty buchte velky kozy az budes mit 100kg a budes vysekany potom takhle muzes zacit mluvit. |
Jo, promiň. S mejma 92 kilama jdu všechny svoje kompresní trika vyhodit do koše.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st květen 20, 2015 3:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st květen 20, 2015 3:22 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | to bys fakt měl, protože, chlap, co nemá nejméně 100 kg není chlap... , ty jsi pořád ještě pískle, ale třeba někdy přibereš... |
Já myslel, že to je pod 80 kg, ale asi už se změnily pravidla. Nechám se přeoperovat nebo začnu kalit jako ty, abych to nabral .
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st květen 20, 2015 6:58 pm Předmět: |
|
|
Já mám teda takovej hybrid termo trika a kompresního trika od Progressu a je to naprosto skvělý, už si nedokážu představit cvičit v ničem jiným, odvádí to skvěle pot a téměř to nenatahuje zápach, stačí to vyprat jednou za pár týdnu a je jako nový. Koupil si ho teď i kámoš a je taky hodně spokojenej. Cena nějak 400.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|