Zaslal: ne květen 18, 2014 7:39 pm Předmět: Kontrola tréninku.
Zdravím, před nějakou dobou jsem začal cvičit a různě měnil trénink. O cvičení toho moc nevím tak jsem čerpal informace z internetu a jiných dostupných zdrojů. Zatím můj trénink vypadá takto :
5 cyklů max 30 sekund mezi jednotlivými cviky a 3 minuty mezi cykly
Shyby širokým úchopem - 8-10
Přednožování ve visu - 10
Kliky na bradlech - 12
Bicepsový zdvih s velkou činkou - 6
Dřepy - 20
Zaslal: st květen 21, 2014 5:54 pm Předmět: Re: Kontrola tréninku.
Švid napsal:
Zdravím, před nějakou dobou jsem začal cvičit a různě měnil trénink. O cvičení toho moc nevím tak jsem čerpal informace z internetu a jiných dostupných zdrojů. Zatím můj trénink vypadá takto :
5 cyklů max 30 sekund mezi jednotlivými cviky a 3 minuty mezi cykly
Shyby širokým úchopem - 8-10
Přednožování ve visu - 10
Kliky na bradlech - 12
Bicepsový zdvih s velkou činkou - 6
Dřepy - 20
Prosím o váš názor.
a co takhle :
Dřepy 4x8
kliky na bradlexh 3x10
shyby 4x max
biceps VČ 3X8
přednožování 3x20
No můj cíl.. Nic konkrétního to není, ale chtěl bych dosáhnout nějaké atletické postavy.
K dispozici mám takovou menší posilovnu, to jest bench press, stojan na dřepy, hrazda a ještě pár věcí. Rád bych aspoň část tréninku s vlastní váhou ponechal, protože mě to baví a aspoň z částí bych v tom rád pokračoval.
Stanov si váhu, se kterou zvládneš cca 3-4 opakování. Pak jeď se stejnou vahou žebříky. Pokud máš např. na dřepu 100kg, tak:
1x100
2x100
3x100
4x100
až kam to pujde. Pokud uděláš 5 opakování, tak příští trénink přidáš váhu a pojedeš zase to samé.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru