|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
Zaslal: út červen 18, 2013 11:45 pm Předmět: |
|
|
18.6.2013
ZÁDA, TRICEPS, BŘICHO
Přítahy v předklonu
12 x 50kg
10 x 60kg
8 x 70kg
8 x 80kg
15 x 50kg
Stahování kladky
12 x 40kg
10 x 50kg
8 x 60kg
12 x 40kg
Přítahy s JČ
3 x 10 x 40kg
Přítahy spodní kladky vsedě
12 x 40kg
10 x 50kg
8 x 60kg
12 x 40kg
Hyperextenze, Stahování kladky podhmatem, Přítahy s T jednou rukou
po 1 sérii
Stroj na triceps
12 x 80kg
10 x 90kg
8 x 100kg
8 x 110kg
12 x 90kg
Tricepsové stahování kladky
12 x 30kg
10 x 40kg
8 x 50kg
12 x 30kg
Extenze s JČ za hlavu (každá ruka)
2 x 10 x 9kg
Ještě asi něco na triceps, ale už nevím co
1 série
Břicho
5 sérií během tréninku
Opět jako včera trénink až večer, ale opět stejný peklo, mokrej už v šatně, síla v tom teple jde vždycky dolů...chodil bych nejradši ráno tak na 7 - zasraná práce
Dneska jsem byl v práci po delší době a je to tam nějaký divný, přijde mi, že je tam nějak víc nervozity než dřív, asi i kvůli "zlepšením", který se tam řeší a vedou víceméně k buzeraci...no uvidíme, snad se naskytne něco lepšího.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
Zaslal: čt červen 20, 2013 11:48 am Předmět: |
|
|
Včera ani dneska nic, to horko je na mě už fakt moc. Jinak skončila škola a začnou prázdnány, což pro mě znamená hromadu hodin strávených v práci, takže nebudu chodit cvičit tak často. Nechám asi split co jedu teď, jenom budu cvičit obden nebo spíš 3x týdně. Samozřejmě bude hodně jiných aktivit jako kolo, brusle, běhání, fotbal, koupáky (pokud léto nekončí tímhle týdnem  ) a taky se chci hodně věnovat strečinku. Taky budeme mít od neděle s přítelkyní pejska, takže ten určitej čas zabere :)
Co se týká jídla pojedu tu svou klasiku - oběd, večeře maso s něčím, snídaně vajíčka, vločky, kaše...přes den toho asi jinak moc nesním, spíš jen ovoce a zeleninu. Je léto, takže občas bude nějaká zmrzka, grilovačka, hranolky, prostě klasika  Cílem je udržet to tak jak to je (případně něco shodit) a od září potom najet na nějakej objem, ale všechno se bude odvíjet od práce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne červen 23, 2013 11:36 am Předmět: |
|
|
Tak a už toho mám právě dost  Chystal jsem se teď pár dní na zápas, na tréninku všechno úplně super, sprinty, souboje, starty a v zápase první sprint a rána ve stehně jak prase. Co je nejhorší, že minule když byl problém se svalem, byla to druhá noha. Což jenom potvrzuje to, co mi říkají doktoři - že není problém v nějaké trhlince ve svalu, ale je potřeba ho hledat úplně jinde. Už jsem z toho fakt docela zoufalej, je to furt dokola to samý. Takže:
1) návštěva doktora a určení možností, který to můžou způsobovat
2) suplementace hořčíkem
3) až to trochu povolí, tak dávat hodně strečinku
4) pořád mít stahovačku
5) pořídit si domů balanční podložku, natahovací gumy a začít trénovat hodně i s tím
6) nic neuspěchat, sezóna teď začíná kolem 10. srpna, takže mám měsíc a půl na to to pořádně doléčit a pak začít pomalu
7) mazat, mazat, mazat
Kdyby někdo měl s tímhle podobný problémy a zkušenosti, uvítám každej názor a radu - hlavně třeba ohledně suplementace. Co by ještě kromě hořčíku mohlo pomoct.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po červen 24, 2013 8:04 pm Předmět: |
|
|
24.6.2013
HRUDNÍK, BICEPSY, BŘICHO
Benchpress
1 x 8 x 60kg
4 x 4 x 80kg
Tlaky s JČ
1 x 8 x 26kg
2 x 6 x 30kg
1 x 5 x 30kg
Tlaky na jednoruč na stroji (váha na jednu ruku)
3 x 12 x 20kg
Rozpažky na rovné s vytočením
12 x 10kg
10 x 12kg
8 x 14kg
13 x 9kg
3 cviky po 1 sérii na dojetí
Zdvihy s JČ
1 x 14 x 12kg
4 x 12 x 18kg
Zdvihy s EZ
4 x 8 x 30kg
Zdvihy s JČ vsedě současně (váha na jednu ruku)
3 x 12 x 8kg
2 cviky po 1 sérii na dojetí
6 sérií na břicho během tréninku
Udělal jsem pár změn hlavně co se týká vah a počtu opakování, je to i proto, že budu trénovat obden, takže přidávám váhy a jeden cvik na každou partii. Přemýšlel jsem, že bych teď chodil tak jak předtím, když nemůžu prakticky žádný kardio, ale ne, ta noha je namáhaná už tak dost tím, když si potřebuju podat činky nebo něco a to jí úplně stačí. Trénink byl super, ale po něm jsem musel do Alberta a tam jsem stál snad 20 minut u pokladny  A zrovna tady v tom je to tak skoro vždycky, zřejmě dobrý oddíl
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st červen 26, 2013 7:38 pm Předmět: |
|
|
26.6.2013
RAMENA, TRICEPSY, BŘICHO
Tlaky s JČ
4 x 6 x 26kg
1 x 10 x 20kg
Zapažování
12 x 10kg
10 x 12kg
8 x 14kg
12 x 10kg
Rozpažování
3 x 6 + 6 + 6 x 10kg + 8kg + 6kg
3 cviky po 1 sérii na dojetí
Úzký bench na MP
4 x 6 x 64kg
1 x 10 x 50kg
Francouzský tlak s JČ
12 x 12kg
10 x 14kg
7 x 16kg
12 x 12kg
Stahování kladky - špagát
3 x 12 x 25kg
2 cviky po 1 sérii na dojetí
5 sérií na břicho
Dobrej trénink, lidí málo, docela to šlo. Momentálně mám do půlky července permanentku do Incoru, potom pořídím asi nějakou vstupovku do Průvanu, protože teď budu chodit 3x týdně a navíc nebudu pořád v Brně, takže se mi nevyplatí dávat víc peněz.
Jinak jsem se předevčírem večer docela hezky posral a včera ráno docela nehezky poblil  Nevím co to bylo, asi nějaká taková ta jednodenní darda, protože včera k večeru už to bylo ok, akorát jsem celej den nejedl, jen jsem snědl naší fence pár piškotů  Dneska už úplná pohoda. Ale dobrý bylo, že mi váha ukázala po včerejšku asi o 2kg míň než normálně :) A co se týká nohy, mažu ji a snažím se ji šetřit, je potřeba nechat to v klidu. Ale už se těším na brusle nebo aspoň na kolo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt červen 27, 2013 8:08 pm Předmět: |
|
|
27.6.2013
VOLNO
PSYCHOOOO  Ne, strašně mě sere, že když jsem neměl čas na sport, tak jsem byl v pohodě a teď když jsem se do toho chtěl pořádně opřít, tak si zas dojebu nohu  Navíc zasranej hamstring, kterej vyřazuje nohy, omezuje při zádech a asi žádnej typ pořádnýho kardia nepřipadá tak 2 týdny v úvahu  A i když půjdu šmatlat na pás, tak vím, že tím té noze k uzdravení moc nepomůžu a cvičit denně taky není dobrý, protože ji nepřímo zatěžuju v každým tréninku...takže mám teď totální absťák. Už ať jsem zdravej zas  V sobotu je to týden co se mi to stalo, takže ten příští týden už začnu aspoň chodit na ten pás a nějakej klidovej trenažer.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
28.6.2013
ZÁDA, BŘICHO
Stahování kladky
12 x 40kg
10 x 45kg
10 x 50kg
8 x 55kg
12 x 40kg
Přítahy s JČ (každá ruka)
3 x 10 x 40kg
Stahování kladky jednou rukou (každá ruka)
12 x 30kg
10 x 35kg
8 x 40kg
12 x 30kg
Přítahy s JČ vleže na lavici (váha na jednu ruku)
3 x 10 x 22kg
Přítahy spodní kladky
12 x 40kg
10 x 50kg
8 x 60kg
12 x 40kg
Stroj na spodek zad
3 x 12 x 35kg
5 sérií na břicho
Noha na hovno, takže šmrdlačka na kladkách...ale docela záda cítím, po tréninku dneska akce na proteiňák zdarma, tak jsem si dal banánovej  Ještě jsem zapomněl trhačky, tak jsem si řekl, že pojedu bez nich, stejně jsem nejel nic těžkýho, ale ty přítahy s JČ, který maj umělou hladkou rukojeť byly prostě na hovno, tak jsem si půjčil na baru...nemohl jsem kvůli té noze ani tu blbou hyperextenzi, tak jsem zkusil takovej zajímavej strojek, o kterým jsem do teď ani nevěděl, že tam je
|
|
| nahoru |
|
 |
petthall

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 7:35 pm Předmět: |
|
|
A ta noha se furt nelepší?
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 7:52 pm Předmět: |
|
|
Tak lepší, ale ještě to není ani týden, takže je potřeba na to dávat pozor. Třeba na spodní kladce jsem to ještě hodně cítil jak jsem byl opřenej nohama  A je třeba blbý, že při běžné chůzi to necítím a teď jsem blbl venku se psem a zas tam píchlo...je to takový blbý zranění.
|
|
| nahoru |
|
 |
petthall

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 7:54 pm Předmět: |
|
|
A zkoušel jsi to stáhnout?
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 8:05 pm Předmět: |
|
|
Bez stahovačky chodím maximálně doma, jinak všude s ní...ta noha je trochu jistější, ale žádnej zázrak to neudělá.
|
|
| nahoru |
|
 |
petthall

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 8:15 pm Předmět: |
|
|
No...věřím,že to cvičení s takovým zraněním jde fakt těžce...ale když to nezničíš ještě víc nějakou blbostí,tak se to brzy určitě srovná....jen to bude chvilku takové hodně opatrné
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 8:20 pm Předmět: |
|
|
Tak já už to mám v životě snad podvacáté, je to takovej evergreen  Takže už vím jak cvičit, když se něco takovýho stane, ale omezuje to dost a riskovat nebo to jakkoliv zatěžovat nemá vůbec smysl, jen se tím ta doba léčení protáhne.
|
|
| nahoru |
|
 |
petthall

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 8:22 pm Předmět: |
|
|
tak to jo))) ty už jsi v tomhle profík  Jen je divný,že se ti to takhle vrací...co doktor?
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: pá červen 28, 2013 8:28 pm Předmět: |
|
|
Většinou ti napíše fastum gel nebo něco protizánětlivýho a doporučí klid (je fakt, že tohle jinak prostě léčit nejde). Žádnej nedostatek něčeho mi nezjistili, takže s tím asi nic moc neudělám, chce to asi jen víc regenerovat, pořádně protahovat a zatěžovat tu nohu postupně.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|