|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wortex95
|
Zaslal: út prosinec 01, 2015 10:03 pm Předmět: Korte? |
|
|
Zdravím, cvičím už nějakou dobu a chtěl jsem něco nabrat do objemu a na netu jsem našel korteho, zaujalo mne to, ale dnes jsem se díval na videa od Grznára a ten říká že korte do objemu není. Tak se chci zde Vás zeptat, jaký máte názor, zda je Grznár ...., nebo ten korte fakt do objemu není. A ještě bych se chtěl zeptat, u toho korteho, jaký doplňkový cvik na biceps, triceps, protože paže mi absolutně skoro nerostou. Díky za odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st prosinec 02, 2015 1:21 pm Předmět: |
|
|
Tak když to říkal Grznár:o)
Mám opačný názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st prosinec 02, 2015 1:26 pm Předmět: |
|
|
Podival bych se na to zt dvou hledisek
Klasicky korte, ktery ma dve faze podle me do objemu prilis vhodny neni (respective jsou i lepsi treningy)
Naopk treba"Freimenuv korte )" je upraveny a podle me vhodnejsi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st prosinec 02, 2015 3:00 pm Předmět: |
|
|
podle me je korte precenovany a pro vetsinu lidi nevhodny a nevyvazeny, chybi zde vertikalni tlak i tah, urcite jsou lepe sestavene treninky obdobneho typu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st prosinec 02, 2015 3:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: st prosinec 02, 2015 5:40 pm Předmět: |
|
|
na me zase korte vzdycky fungoval jak objemove tak hlavne silove
Naposledy upravil coder dne st prosinec 02, 2015 9:14 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
podpako
|
Zaslal: st prosinec 02, 2015 8:41 pm Předmět: |
|
|
Chtěl jsem Korte jet, ale pak mě odradili kamarádi a hlavně i trenéři. Ono je to dost záhul na bedra když jedeš bench, mrtvolu a dřep v jeden den a k tomu 3x tejdně. Kvůli tomu jsem nakonec ani Korte nezkusil. Nicméně podle zkušeností lidí co znám, jim to přidalo spíš na síle než na nějakym objemu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st prosinec 02, 2015 8:52 pm Předmět: |
|
|
Objem se dělá jídlem. Trénink je jen prostředek, aby ti to šlo do svalů a ne do tuku.
|
|
| nahoru |
|
 |
nocomply
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 6:18 pm Předmět: |
|
|
Presně jak říká Pr!ncEZNA, objem se dělá jídlem...Korte je docela opravdu zahul na zada...zkus třeba tohlke:
A:
Back squat/Front squat 6x6/9x3
Benchpress/Dumbell benchpress 6x6/9x3
Pendlay row 6x6
B:
Deadlift 6x6/9x3
Chest wide dips 6x6
Overhead press/Upright row 6x6
Tohle jedu nyní, ke každému tréninku přidám 2 cviky podle pocitu spis jak se mi chce bud je to bic+tric nebo lytka+bricho, ale to jen takova šmrdlačka, ruce zabíraj hodně u toho.
a kdyz mam treba Overhead press/upright row tak jednou jedu OHP a pak dalsi trenink Upright row aby to nebylo stejny. podle myho nejlepsi cviky.-
Cvičim to 3x tydne Pondeli,streda,patek stridam A,B,A B,A,B kdyz mi vyjde mrtvola 2x tydne tak ji dam jednou tezce 9x3 a pak stredne 6x6 to same u drepu a benče. tod vše
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 8:04 pm Předmět: |
|
|
| nocomply napsal: | Presně jak říká Pr!ncEZNA, objem se dělá jídlem...Korte je docela opravdu zahul na zada...zkus třeba tohlke:
A:
Back squat/Front squat 6x6/9x3
Benchpress/Dumbell benchpress 6x6/9x3
Pendlay row 6x6
B:
Deadlift 6x6/9x3
Chest wide dips 6x6
Overhead press/Upright row 6x6
Tohle jedu nyní, ke každému tréninku přidám 2 cviky podle pocitu spis jak se mi chce bud je to bic+tric nebo lytka+bricho, ale to jen takova šmrdlačka, ruce zabíraj hodně u toho.
a kdyz mam treba Overhead press/upright row tak jednou jedu OHP a pak dalsi trenink Upright row aby to nebylo stejny. podle myho nejlepsi cviky.-
Cvičim to 3x tydne Pondeli,streda,patek stridam A,B,A B,A,B kdyz mi vyjde mrtvola 2x tydne tak ji dam jednou tezce 9x3 a pak stredne 6x6 to same u drepu a benče. tod vše |
to už vypadá lépe, než slavný Korte. Kdyby to bylo napsané česky, tak by to bylo ještě lepší Takový trénink jde lehce sestavit, základem je dřep nebo MT, potom nějaká forma tlaku, buď horizentální nebo vertikálí a potém tah, také vertikální nebo horizontální, k tomu si můžeš přidat nějaké doplňky na ruce, zadní delty, lýtka, slabiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 9:37 pm Předmět: |
|
|
Mně nejvíce zabírá něco na tento způsob, akorát jednou za čas obměním cviky:
1.) vršek
Benchpress 6x6
Přítahy VČ v předklonu nadhmatem 4x8-10
Přítahy VČ k bradě širokým úchopem 3x10-12
Biceps s VČ 6x6-8
Bradla 4xmax
2.) spodek
Dřepy 6x6
Legpress 4x8-10
Rumunský mrtvý tah s JČ 3-4x12-15
Výpady s JČ 1x do selhání
Lýtka
3.) vršek
Push Press/ Military Press 6x6
Tlaky s JČ 30° 4x8-10
Shyby 3-4xmax se zátěží
Benchpress úzkým úchopem 6x6-8
Biceps s JČ 4x8-10
4.) spodek
Mrtvý tah/Sumo mrtvý tah 6x4-6
Čelní dřepy 4x8
Glute ham raises 4xmax nebo Rumunský mrtvý tah s VČ 3-4x12-15
Výpady s JČ 1x do selhání
Lýtka
Mezi první a druhou dvojicí je den pauza...po druhé dvojici opět den pauza a pak znovu první dvojice a furt dokola...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 9:50 pm Předmět: Re: Korte? |
|
|
| wortex95 napsal: | | Zdravím, cvičím už nějakou dobu a chtěl jsem něco nabrat do objemu a na netu jsem našel korteho, zaujalo mne to, ale dnes jsem se díval na videa od Grznára a ten říká že korte do objemu není. Tak se chci zde Vás zeptat, jaký máte názor, zda je Grznár ...., nebo ten korte fakt do objemu není. A ještě bych se chtěl zeptat, u toho korteho, jaký doplňkový cvik na biceps, triceps, protože paže mi absolutně skoro nerostou. Díky za odpověď. |
Neviděl jsem jiný trénink, který by zabíral tak dobře a tak širokému spektru lidí. I tady je spousta logů, které to dokazujou. Nejlepší výsledek jsem s ním měl napoprvé, dřepy jsem končil na 130 kg (8 sérií po pěti, bez pásku a bandáží) a stehna jednou jedinkrát v životě měly 71 cm... když jsem potom vzal pásek a bandáže, dřepnul jsem 220 kg. A to jsem cvičil prakticky jen dřepy a benče, mrtvoly jen tak aby se neřeklo. Když jsem to jel naopak teď na podzim po delší době, skončil jsem s šesti kg nahoře a se zlepšením mrtvoly o dvacet kg.
Ale Grznár je nejsilnější kulturista na světě, takže můj hlas je jen bzučení komárů:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 10:31 pm Předmět: |
|
|
Říct, že Korte je na hovno, je dost odvážný tvrzení, minimálně ten Freimenův. Ale ono se u toho nesmí bát člověk najíst  Nicméně asi těžko najdete trénink s lepší stimulací pro růst.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mmariner

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 7:27 am Předmět: |
|
|
Korte je tak na 6 týdnu tak ho zkus ne... zkušenost se ti hodit bude. získáš určitě sílu a když zesílíš tak logicky už nákej objem ztoho časem bude:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|