Koupe automobilu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 36, 37, 38  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Koupe automobilu  Úvodní stránka -> Ostatní -> Koupe automobilu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@ xakrurychle : jop to je ono :)

@tom.k: je to samozrejme o kusu asi.... sousedi maj taky novyho focuse, dokonce s pomlouvanym motorem 1.6 TDCi a drzi jim.... ono tyhle neprijemnosti se ti muzou zacit sypat i u zajetyho auta, jenze u nej neni zaruka ani uz....
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Grimley napsal:
Tak jsem zamluvil Ford Focus Combi. 1.6 TDCi, 77kW ...rok 2015...najeto 27 km :)) nebude to zadnej dravec, ale hledam spis rodinny auto na vylety a jako bonus bude v zaruce, akorat vysolim misto 300 tisic 400, ale snad to zas bude bez investic nejakej cas

Snad budes mit vic stesti nez soused. Ma to samy, koupeny v zari 2014. V 18 tis odeslo turbo. Vyreseno zarukou. Spojka ve 32 tis, doplacel necelou polovinu, ze pry lamela je konstruovana na 150 tis a neni mozny aby odesla driv. Dvouhmotu vymenily na zaruku. Pak znova turbo v 50 tis, opet vymeneno na zaruku ale uz s problemama nyni ma necelych 60 tis a auto uz po nekolikaty ztratilo vykon a spadlo do nouzaku. Dvakrat odtazeno do servisu zdarma, nikdy nic konkretniho nenasli, pokazde vyreseno vymenou ridici jednotky. Ted auto opet stoji s tou samou zavadou, servis to odmita vzit na zaruku uz, nikdo nevi co s tim presne je. Je z toho na prasky. Upozornuju, ze auto koupil na firmu a 90% najetych km tvori dalnice Domazlice, Mnichov, Rosenheim. At se na me nikdo nezlobi, ale je to proste kram, na dalnici pri tempomatu na 150 km/h toci motor pohodovych 2600 otacek a proste se veze, neni nijak namahany a soused neni idiot, je to bejvalej profi ridic, vi jak vychladit turbo atd, ted se trh a udelal si svou firmu, to auto mu vydelava prachy a oni ho budou osocovat, ze auto kurvi on? Desny...

páteční kousek. s cca deseti různýma Focusama, benzín i diesel jsem najezdil za poslední tři roky cca 150 tisíc km a naprosto bez závad.na každém z nich jsem najezdil 10-20 tkm. pokud by to bylo tak mizerné auto, určitě bych nějakou závadu zažil na vlastní kůži.

Grimley: kam ty na ty auta chodíš? nejlevnější auto, jaké popisuješ stoji na mobile.de i na českém webu 380-400 tisíc... a ty ho budeš mít za 300?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

psal že za 400K
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aha, promiň, přehodil jsem ty čísla.
V tom případě se musím připojit a říct, že v takovém případě bych asi opravdu už koupil nové auto... akontaci 70% a zbytek splácet...
Petey

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
@ xakrurychle : jop to je ono :)

@tom.k: je to samozrejme o kusu asi.... sousedi maj taky novyho focuse, dokonce s pomlouvanym motorem 1.6 TDCi a drzi jim.... ono tyhle neprijemnosti se ti muzou zacit sypat i u zajetyho auta, jenze u nej neni zaruka ani uz....

presne ten aston martin facelift v kombi mam ale som velky odporca dieslov, takze ecoboost

http://galeria.cdn.totalcar.hu/tesztek/2014/09/25/bemutato_ford_focus_2015/6871213_a770968704bd9f21b27239c9dec4db8b_y.jpg
kubaz

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Velmi pekne auticko, ja premyslim ze behem dvou mesicu poridim neco parametr je at je 7mi mistne a pohodlne na dlouhe vylety, koukal sem na sharany pak na ty fordy c-max, taky espace je supr
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Velmi pekne auticko, ja premyslim ze behem dvou mesicu poridim neco parametr je at je 7mi mistne a pohodlne na dlouhe vylety, koukal sem na sharany pak na ty fordy c-max, taky espace je supr

Mam Mazdu 5 ve verzi pro 7 a super, najeto 80 tkm a bez problemu
vlkisekk

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:

Mam Mazdu 5 ve verzi pro 7 a super, najeto 80 tkm a bez problemu
Grimley

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si nakonfiguroval nakonec novýho mazlika, přes známýho to prej půjde stáhnout minimálně o 60 tisíc, takže teď už jen vydržet :D

http://www.ford.cz/Konfigurator/Novy-Ford-Focus?features=C2LK%3AC1JW%3ACBFB_CFA%3ADCOJ%3ADCTD#.VgghhY-PUVI.gmail
tyboo

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám 4 měsíce černý auto a už teď můžu říct, že si černý už v životě nekoupím takže Focuse chválím, ale tu barvu moc ne
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyboo napsal:
Já mám 4 měsíce černý auto a už teď můžu říct, že si černý už v životě nekoupím takže Focuse chválím, ale tu barvu moc ne

černá je hrozně nevděčná, všechno je na ní vidět. nejlepší barvy šedá, stříbrná, měsíc se nemusí mýt a nikdo to nepozná. bílá je pěkná, ale ne každé auto v ní vypadá dobře.
Grimley

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj šéf má černý auto, nějakýho citroena velkýho jak svině a má ho pořád naleštěnýho, ptal jsem se ho, jak to dělá a on že má nějakej spešl vosk... a to to měl lesklý i přes ty vedra, jak se urt práčilo... a dvakrát tejdně dojíždí až někde od ostravy do týniště )))

každopádně do tohohle jsem se zamiloval a aspoň si to zajedu sám..dokonce jsem udělal ústupek a šel do benálu, protože ford má ty nafťáky zbytečně drahý
tyboo

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to auto umyju, tak je fakt krásný. Jenže to vydrží dva dny nebo do prvního deště a konec Nějaký dobrý vosk by mě docela zajímal. Nedávno sem to auto trochu leštil a je fakt, že potom vydrželo být čistý skoro týden
Judson

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe, ja sem auto od koupe pred 2ma rokama nikdy neumyval natoz voskoval, a jezdi to furt stejne beze zmen, coz je jedinej smysl auta, tak co resit ? )
tyboo

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se stejně stavíš k údržbě pohonného ústrojí a dalších částí pod kapotou, tak jako k laku, tak si to auto musí vyloženě chrochtat blahem.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Koupe automobilu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 36, 37, 38  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: