|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: ne září 27, 2015 1:32 pm Předmět: |
|
|
@ xakrurychle : jop to je ono :)
@tom.k: je to samozrejme o kusu asi.... sousedi maj taky novyho focuse, dokonce s pomlouvanym motorem 1.6 TDCi a drzi jim.... ono tyhle neprijemnosti se ti muzou zacit sypat i u zajetyho auta, jenze u nej neni zaruka ani uz.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: ne září 27, 2015 1:53 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Grimley napsal: | | Tak jsem zamluvil Ford Focus Combi. 1.6 TDCi, 77kW ...rok 2015...najeto 27 km :)) nebude to zadnej dravec, ale hledam spis rodinny auto na vylety a jako bonus bude v zaruce, akorat vysolim misto 300 tisic 400, ale snad to zas bude bez investic nejakej cas |
Snad budes mit vic stesti nez soused. Ma to samy, koupeny v zari 2014. V 18 tis odeslo turbo. Vyreseno zarukou. Spojka ve 32 tis, doplacel necelou polovinu, ze pry lamela je konstruovana na 150 tis a neni mozny aby odesla driv. Dvouhmotu vymenily na zaruku. Pak znova turbo v 50 tis, opet vymeneno na zaruku ale uz s problemama nyni ma necelych 60 tis a auto uz po nekolikaty ztratilo vykon a spadlo do nouzaku. Dvakrat odtazeno do servisu zdarma, nikdy nic konkretniho nenasli, pokazde vyreseno vymenou ridici jednotky. Ted auto opet stoji s tou samou zavadou, servis to odmita vzit na zaruku uz, nikdo nevi co s tim presne je. Je z toho na prasky. Upozornuju, ze auto koupil na firmu a 90% najetych km tvori dalnice Domazlice, Mnichov, Rosenheim. At se na me nikdo nezlobi, ale je to proste kram, na dalnici pri tempomatu na 150 km/h toci motor pohodovych 2600 otacek a proste se veze, neni nijak namahany a soused neni idiot, je to bejvalej profi ridic, vi jak vychladit turbo atd, ted se trh a udelal si svou firmu, to auto mu vydelava prachy a oni ho budou osocovat, ze auto kurvi on? Desny... |
páteční kousek. s cca deseti různýma Focusama, benzín i diesel jsem najezdil za poslední tři roky cca 150 tisíc km a naprosto bez závad.na každém z nich jsem najezdil 10-20 tkm. pokud by to bylo tak mizerné auto, určitě bych nějakou závadu zažil na vlastní kůži.
Grimley: kam ty na ty auta chodíš? nejlevnější auto, jaké popisuješ stoji na mobile.de i na českém webu 380-400 tisíc... a ty ho budeš mít za 300?
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne září 27, 2015 1:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne září 27, 2015 1:59 pm Předmět: |
|
|
aha, promiň, přehodil jsem ty čísla.
V tom případě se musím připojit a říct, že v takovém případě bych asi opravdu už koupil nové auto... akontaci 70% a zbytek splácet...
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne září 27, 2015 2:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne září 27, 2015 2:42 pm Předmět: |
|
|
Velmi pekne auticko, ja premyslim ze behem dvou mesicu poridim neco parametr je at je 7mi mistne a pohodlne na dlouhe vylety, koukal sem na sharany pak na ty fordy c-max, taky espace je supr _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne září 27, 2015 2:50 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Velmi pekne auticko, ja premyslim ze behem dvou mesicu poridim neco parametr je at je 7mi mistne a pohodlne na dlouhe vylety, koukal sem na sharany pak na ty fordy c-max, taky espace je supr |
Mam Mazdu 5 ve verzi pro 7 a super, najeto 80 tkm a bez problemu
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: ne září 27, 2015 2:51 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Velmi pekne auticko, ja premyslim ze behem dvou mesicu poridim neco parametr je at je 7mi mistne a pohodlne na dlouhe vylety, koukal sem na sharany pak na ty fordy c-max, taky espace je supr |
Mam Mazdu 5 ve verzi pro 7 a super, najeto 80 tkm a bez problemu
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne září 27, 2015 6:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne září 27, 2015 7:20 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | Já mám 4 měsíce černý auto a už teď můžu říct, že si černý už v životě nekoupím takže Focuse chválím, ale tu barvu moc ne |
černá je hrozně nevděčná, všechno je na ní vidět. nejlepší barvy šedá, stříbrná, měsíc se nemusí mýt a nikdo to nepozná. bílá je pěkná, ale ne každé auto v ní vypadá dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne září 27, 2015 7:28 pm Předmět: |
|
|
Můj šéf má černý auto, nějakýho citroena velkýho jak svině a má ho pořád naleštěnýho, ptal jsem se ho, jak to dělá a on že má nějakej spešl vosk... a to to měl lesklý i přes ty vedra, jak se urt práčilo... a dvakrát tejdně dojíždí až někde od ostravy do týniště )))
každopádně do tohohle jsem se zamiloval a aspoň si to zajedu sám..dokonce jsem udělal ústupek a šel do benálu, protože ford má ty nafťáky zbytečně drahý _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne září 27, 2015 8:07 pm Předmět: |
|
|
Hehe, ja sem auto od koupe pred 2ma rokama nikdy neumyval natoz voskoval, a jezdi to furt stejne beze zmen, coz je jedinej smysl auta, tak co resit ? )
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: ne září 27, 2015 8:21 pm Předmět: |
|
|
Pokud se stejně stavíš k údržbě pohonného ústrojí a dalších částí pod kapotou, tak jako k laku, tak si to auto musí vyloženě chrochtat blahem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|