|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 9:16 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Ronnie napsal: | | Btw. já to s tím voláním zkusím, mám aktuálně nabito na 76 % a nechám ho tu v aktivním spojení (normální hovor - resp. s přenáším nějaké hudby, co mi tu hraje) s jiným telefonem. Schválně za hodinku nebo dvě napíšu, kolik to ubralo:). |
Zatím za 22 minut sežral jen 3 %, to vypadá hezky. Tak třeba zjistím, že jsem se s tím mýlil.
Update: Za 50 minut mínus 7 %, to zatím odpovídá procento za 7 minut, tzn. 12 hodin hovoru. Ale třeba to nepůjde lineárně, ještě to hodinku nechám:).
Update (poslední): Za 120 minut hovoru mínus 13 %, což není vůbec špatné. Tzn. s tím úvodním předpokladem výdrže jsem se dost mýlil. Při brouzdání webem a mojí normální práci na něm je v porovnání s hovorem značně žravější. |
ono tam jde podle mě hodně o ten displej, který je při hovoru vypnutý...vzhledem k tomu, že to má notifikační diodu, tak si myslím, že v tomhle směru by to snad mohlo jít vytáhnout na ten jeden den :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: ne listopad 10, 2013 9:20 pm Předmět: |
|
|
| rammstein12 napsal: | Před několika stranami jsi psal o Huawei Ascend P6.
Už tři týdny ho mám doma v černé variantě a nemůžu si ho vynachválit. Zpracování bez chyby, foťák fotí pěkně a s baterkou to až tak hrozný není.
Kamarád má SGS 3 a mě telefon vydrží mnohem dýl - např. hrajeme stejnou hru - on po hodině o 20 % baterky míň (100-80%), já o 12 % (100-88%), takže tak. Pokud budeš chtít něco vědět, klidně napiš. |
v recenzích jako hlavní negativum zmiňovali tu výdrž...mně se to dnes líbilo, držel jsem to v ruce a opravdu krásný telefon...na druhou stranu, držel jsem ale v druhé nejméně 10 min S III a ta kvalita displeje oproti němu horší, ale jinak moc pěkný, fakt elegantní.
Je nějaký problém s tím lagováním systému, jak píší?
Další rozdíl, ještě mě napadá, je ten, že u S III je displej celkově 4,8, protože tam jsou HW tlačítka, zatímco u P6 jsou SW, takže zmenšují velikost displeje. Ale zase reklamace atd. vše v pohodě, oproti těm ostatním čínským.
|
|
| nahoru |
|
 |
rammstein12
|
Zaslal: po listopad 11, 2013 4:36 pm Předmět: |
|
|
Displej je hodně subjektivní - IPS má věrnější barvy, AMOLED zase živější. Mně se většinou víc líbí IPS displeje.
S lagováním žádné problémy nemám, možná v recenzích používali starší verzi firmware. Když normálně roluju těma nabídkama s widgetama nebo surufuju na netu přes Chrome (ten prohlížeč o Huawei je děs a hrůza), tak taky naprosto bez sekání nebo prodlev. I galerie se načítá rychle.
Na tlačítka existuje zakový fígl, kterým se dají schovat a pak zase vyvolat gestem v aplikacích, které bys chtěl mít ve fullscreenu. Mně se líbí, že je ten telefon díky tomu menší a i přes svůj hranatý tvar se dobře drží a vejde se dobře do kapsy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 4:54 pm Předmět: |
|
|
| rammstein12 napsal: | Displej je hodně subjektivní - IPS má věrnější barvy, AMOLED zase živější. Mně se většinou víc líbí IPS displeje.
S lagováním žádné problémy nemám, možná v recenzích používali starší verzi firmware. Když normálně roluju těma nabídkama s widgetama nebo surufuju na netu přes Chrome (ten prohlížeč o Huawei je děs a hrůza), tak taky naprosto bez sekání nebo prodlev. I galerie se načítá rychle.
Na tlačítka existuje zakový fígl, kterým se dají schovat a pak zase vyvolat gestem v aplikacích, které bys chtěl mít ve fullscreenu. Mně se líbí, že je ten telefon díky tomu menší a i přes svůj hranatý tvar se dobře drží a vejde se dobře do kapsy. |
super, moc díky a co mě ještě zajímá - dá se tam nastavit i jiná pozadí, resp motivy, než to takové jakoby jednobarevné černé, kdy to menu i ikony aplikací jsou vlastně v odstínech jedné bazvy (béžové, černé,..), jestli to tedy při jiných motivech je normálně celé různě barevné, jak aplikace mají být :)
|
|
| nahoru |
|
 |
rammstein12
|
Zaslal: po listopad 11, 2013 5:03 pm Předmět: |
|
|
Jo, existuje asi 160 různých témat. Určitě si vybereš.
|
|
| nahoru |
|
 |
krosař
|
Zaslal: po listopad 11, 2013 6:01 pm Předmět: |
|
|
ještě přidám, že IPS má lepší pozorovací úhly a na sluníčku je o malinko lépe čitelný..ale víc žere..
|
|
| nahoru |
|
 |
rammstein12
|
Zaslal: po listopad 11, 2013 7:24 pm Předmět: |
|
|
S čitelností na slunci bych to neviděl až tak jednoznačně. Hodně záleží na kvalitě konkrétního panelu.
V tomhle případě je ale čitelnost na slunci velmi dobrá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po listopad 11, 2013 7:27 pm Předmět: . |
|
|
co bude asi také pěkný masakr, tak novinka Nubia Z5 Mini, dávám jen pro inspiraci, vypadá skvěle :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st listopad 27, 2013 5:58 pm Předmět: . |
|
|
teda chlapi, dnes jsem se utvrdil v tom, že si nikdy nekoupím iPhone, to bylo keců, když jsem poprosil v Big1 o vyfocení mým telefonem Samsung Galaxy Ace na to, že iPhone fotí lépe, a velmi se obávám, že od dotyčných, kteří tak chtějí mylně prokázat svůj vyšší společenský status, přestože by si jej za svůj měsíční příjem dovolit nemohli. Opravdu ujeté, asi jsem ještě mladý a naivní, ale tohle se mi příčí :-)
Nicméně pořád nemám vybráno a to už mám jen 2 týdny než jdu do nemocnice
SIII, SIV, Ascend P6,...:-/
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st listopad 27, 2013 6:01 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | teda chlapi, dnes jsem se utvrdil v tom, že si nikdy nekoupím iPhone, to bylo keců, když jsem poprosil v Big1 o vyfocení mým telefonem Samsung Galaxy Ace na to, že iPhone fotí lépe, a velmi se obávám, že od dotyčných, kteří tak chtějí mylně prokázat svůj vyšší společenský status, přestože by si jej za svůj měsíční příjem dovolit nemohli. Opravdu ujeté, asi jsem ještě mladý a naivní, ale tohle se mi příčí :-)
SIII, SIV, Ascend P6,...:-/ |
Osobne me okouzlila ta p6 ....jednoduchy krasny desing
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st listopad 27, 2013 6:04 pm Předmět: Re: . |
|
|
| micus6 napsal: | | Freimen napsal: | teda chlapi, dnes jsem se utvrdil v tom, že si nikdy nekoupím iPhone, to bylo keců, když jsem poprosil v Big1 o vyfocení mým telefonem Samsung Galaxy Ace na to, že iPhone fotí lépe, a velmi se obávám, že od dotyčných, kteří tak chtějí mylně prokázat svůj vyšší společenský status, přestože by si jej za svůj měsíční příjem dovolit nemohli. Opravdu ujeté, asi jsem ještě mladý a naivní, ale tohle se mi příčí :-)
Osobne me okouzlila ta p6 ....jednoduchy krasny desing |
já bych do ní i šel, držel jsem jí v ruce a je nádherná, hry na tom pařit určitě nebudu, abych potřeboval mega výkon, ale vadí mi 2 věci, jednak je ten displej prakticky menší tím, že to nemá HW ani SW tlačítka, ale má to tlačítka přímo z kusu displeje (jasně, že na fotky to pak zmizí atd., ale je to prostě menší) a zároveň se mi moc nelíbí to pozadí systému, takové jakoby ploché, jednobarevné, nevýrazné...na první pohled, když jsem držel v jendé ruce SIII, tak to byly orgie co se týče barev displeje oproti P6 v druhé ruce...ale jinak je to asi nejžhavější kandidát...
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st listopad 27, 2013 6:22 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | | micus6 napsal: | | Freimen napsal: | teda chlapi, dnes jsem se utvrdil v tom, že si nikdy nekoupím iPhone, to bylo keců, když jsem poprosil v Big1 o vyfocení mým telefonem Samsung Galaxy Ace na to, že iPhone fotí lépe, a velmi se obávám, že od dotyčných, kteří tak chtějí mylně prokázat svůj vyšší společenský status, přestože by si jej za svůj měsíční příjem dovolit nemohli. Opravdu ujeté, asi jsem ještě mladý a naivní, ale tohle se mi příčí :-)
Osobne me okouzlila ta p6 ....jednoduchy krasny desing |
já bych do ní i šel, držel jsem jí v ruce a je nádherná, hry na tom pařit určitě nebudu, abych potřeboval mega výkon, ale vadí mi 2 věci, jednak je ten displej prakticky menší tím, že to nemá HW ani SW tlačítka, ale má to tlačítka přímo z kusu displeje (jasně, že na fotky to pak zmizí atd., ale je to prostě menší) a zároveň se mi moc nelíbí to pozadí systému, takové jakoby ploché, jednobarevné, nevýrazné...na první pohled, když jsem držel v jendé ruce SIII, tak to byly orgie co se týče barev displeje oproti P6 v druhé ruce...ale jinak je to asi nejžhavější kandidát... |
Ano, ty tlacitka ''na display'' mi dost vadi...osobne si myslim, ze kdyz uz je tam ten prostor tak at tam ty tlacitka jsou. Ta lista je dost nevkusna a zbytecna..
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 12:03 pm Předmět: . |
|
|
fakt se mi líbí, ale měl jsem večer chvilku a četl jsem zahraniční recenze a všude zmiňovali, že prakticky největší problém je výdrž baterie, kdy to při běžném používání nevydrží ani jeden celý den, v českých recenzích dokonce říkali, že 2 hod na netu strávených vyřizováním mailů 30 % baterky dolu
tak fakt nevím, nebýt té baterky, slušný poměr cena/výkon
Jaké má praktické zkušenosti s výdrží kolega, který tu 2 stránky zpátky psal, že je spokojeným vlastníkem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 4:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 5:56 pm Předmět: |
|
|
Já osobně nechápu tu honbu výrobců za co nejtenším telefonem.
Klidně bych měl telefon o něco tlustší s tím, že baterka bude mít delší výdrž.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|