|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pokedex
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 10:40 am Předmět: |
|
|
nejakej tip na smartphone pro pritelkyni cca 3000,- ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 10:45 am Předmět: |
|
|
Nějaká velikost?...systém? Chce kvalitně fotit? Potřebuje GPS a nejen A-GPS? :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 12:19 pm Předmět: |
|
|
Galaxy Trend plus? V tehle cenove kategorii asi nic lepsiho.
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 12:34 pm Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | nejakej tip na smartphone pro pritelkyni cca 3000,- ? |
Málo informací...
Nicméně třeba Prestigio MultiPhone 5504 nabízí výborný poiměr cena/výkon, opravdu kvalitní displej i hezký vzhled. Ale růžovou nebo kytičky tyhle founy nemaj...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st listopad 12, 2014 12:36 pm Předmět: |
|
|
chtěla by dobrej fotak velikost cca 4,5 palce ohledne GPS a A-GPS nevim chce to na par aplikaci, net v mobilu, nejaky fotky prechazi ze sony ericson z roku 2007 :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: st listopad 12, 2014 1:27 pm Předmět: |
|
|
Já mám Samsung Galaxy Xpress 2 a zatím si nemůžu stěžovat, ba naopak. Vůbec bych se ale taky nebál šáhnout po něčem z Číny, přítelkyně pořídila jakýsi iNew a naprostá pohoda, telefon v CZ. Jedinou nevýhodou je, že telefony z Číny nemají LTE a když jo, tak absolutně jiné frekvence : ( _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
MadOnion
|
Zaslal: út listopad 25, 2014 3:55 pm Předmět: |
|
|
Ahoj,
prodávám iPhone 6-16Gb
Je to výhra z německého veletrhu-používal jsem ho cca 10 dnů, ale nevyhovuje mi (mám Lumia 925).
Cena dohodou
Preferuji osobní předání v Praze
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá prosinec 26, 2014 7:40 pm Předmět: |
|
|
Cau, potrebuju tip na mobil pro pritelkyni, pozadavky nasledujici - displej max 5' klidne mensi, dobrej fotak, aby to nebyla nejaka tlusta krava, takze spis tenci, cenove max 4-5tis. Jetyho ajfouna (bohuzel) nechce.  asi spis android nez okna. gps neni podminkou, ale tu uz tedka maji snad vsechny telefony
Dik
e: pridavam nejaky co mi padly do oka:
http://mobilni-telefony.heureka.cz/huawei-ascend-g6/
http://mobilni-telefony.heureka.cz/samsung-i9301-galaxy-s-iii-neo/
http://mobilni-telefony.heureka.cz/sony-xperia-e3/ _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá prosinec 26, 2014 9:40 pm Předmět: |
|
|
Mě se líbí samsung galaxy S4 mini. To je dle mě dobrá volba.
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
Zaslal: pá prosinec 26, 2014 10:20 pm Předmět: |
|
|
Mám ten Huawei a naprostá spokojenost...za ty prachy paráda :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá prosinec 26, 2014 11:01 pm Předmět: |
|
|
Mám Lumii 625, předtím jsem měl huawei a jako low cost smartphone naprostá spokojenost (windows 8.1). _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 8:31 am Předmět: |
|
|
Tak dik za tipy, ukazu ji ty telefony a uvidime  mne se nejvic zamlouva ten huawei _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 8:46 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Tak dik za tipy, ukazu ji ty telefony a uvidime mne se nejvic zamlouva ten huawei |
Mimochodem kdyby to chtěla s LTE, tak to koupit jako P7 mini...většina těch prodejců tam totiž nepíše co to je a nechtělo se mi všem psat. Je to to naprosto to samé (koupil jsem si to :D )
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 9:14 am Předmět: |
|
|
nez tady k nam na moravu a hlavne do mensich mest prijde lte, tak bude mit davno dalsi telefon :D
ale jo, ulozim si radsi ten mini _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so prosinec 27, 2014 11:25 am Předmět: |
|
|
| sovajs napsal: | | Tom3 napsal: | Tak dik za tipy, ukazu ji ty telefony a uvidime mne se nejvic zamlouva ten huawei |
Mimochodem kdyby to chtěla s LTE, tak to koupit jako P7 mini...většina těch prodejců tam totiž nepíše co to je a nechtělo se mi všem psat. Je to to naprosto to samé (koupil jsem si to :D ) |
Nevim jak jste na tom vy, ale já bych si nic mini nekoupil. Na iphonu4 se věčně překlepávám, což se mi na S2 prakticky nestávalo. Bohužel, iphon je firemní telefon, takže se ho nezbavím ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|