koupě mobilu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 26, 27, 28  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - koupě mobilu  Úvodní stránka -> Ostatní -> koupě mobilu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak záleží jestli ten telefon používáš jako vytížený manažer a provoláš hodiny denně, nebo s tím občas uděláš fotku, pošlelč denně pět smsek, provoláš hodinku, podíváš se kolik je hodin a zkontroluješ poštu, případně najdeš jízdní řád. Vše se odvíjí od použití přístroje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tu někde o S3 už psal. Na internet, na e-maily, na focení je dokonalý. Telefonovat bych s ním normálně pracovně ale nemohl, protože jednak se mi klasický klávesnicový (Nokia E52) pro hovory lépe ovládá a druhak by mi baterie vystačila tak na čtvrt dne. Takhle s normálním používáním (právě ty e-maily, web, občas nějaká fotka) vydrží tak den a kousek. Jinak mi ale S3 vyhovuje, nechovám se k němu moc ohleduplně a přitom není nijak poškrábaný, občas nějaké pády na zem zvládl také bez úhony.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Freimen

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Já tu někde o S3 už psal. Na internet, na e-maily, na focení je dokonalý. Telefonovat bych s ním normálně pracovně ale nemohl, protože jednak se mi klasický klávesnicový (Nokia E52) pro hovory lépe ovládá a druhak by mi baterie vystačila tak na čtvrt dne. Takhle s normálním používáním (právě ty e-maily, web, občas nějaká fotka) vydrží tak den a kousek. Jinak mi ale S3 vyhovuje, nechovám se k němu moc ohleduplně a přitom není nijak poškrábaný, občas nějaké pády na zem zvládl také bez úhony.

díky za zkušenosti...čtvrt dne? to je masakr ...já potřebuji kompaktní přístroj na cesty - baterie, foťák, hovory, navigace. No ještě to tedy zvážím, moc děkuju.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Další diskuzní téma:
Jsem trochu v mobilech konzerva a nevyužiju tisíc blbin, co mají teď smartphony. Stále používám 6303c. Nejvíce píšu a volám. Občas něco cvaknu, ale nic uníkátního (což s tím mobilem ani nejde :)). Kdybych chtěl pořizovat nový mobil, tak bych rád relativně kvalitní foťák a navíc ještě Wifi, tím pádem i logicky větší displej než mám teď, aby mi to surfování na netu bylo k něčemu a nenosil s sebou všude lupu. Jenže! Rád bych hybrida, něco jako smartphone ale s klasickou klávesnicí (mobilní, nikoliv qwerty). Existuje něco takového, co nekončí na dne mobilních recenzí (už jsem na pár takových mobilů natrefil, ale dle zkušeností nic moc)?
flew

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Další diskuzní téma:

Pro výrobce je levnější a méně namáhavější hodit tam dotykovou plochu a displej, než vymýšlet jak upevnit klávesnici atd.. Pokud budeš chtít smartphone tak s QZ klávesnicí..S klasickou klávesnicí se už asi nesetkáš...
když už tak BlackBerry

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Freimen

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:

mimochodem, tyto a podobné recenze jsou, jak psal o stránku níže Honza, tedy kecy poplatné prodejcům? Tady např. test S III s tím, že zvládne 10 hod hovoru - http://www.androidmarket.cz/mobilni-telefony/jaka-je-realna-vydrz-baterie-samsungu-galaxy-s-iii-test/
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukáši já s ním moc nevolám, ale právě na to málo, co ho používám, vydrží tak den a kousek. Třeba by mu telefonování z toho času moc neubralo, ale to si tedy nemyslím. Na té Nokii udělám klidně 60 hovorů denně a vydrží mi dva tři dny. Tohodle prevíta jednou přes noc nenabiju a druhý den už by mě ráno určitě neprobudil a spal by sám:). Jinak ale na druhou stranu to není nic, co by mě na něm nějak extra vadilo, vzhledem k tomu, že ho člověk do nabíječky (USB) může strčit kdykoliv kdekoliv.

Btw. já to s tím voláním zkusím, mám aktuálně nabito na 76 % a nechám ho tu v aktivním spojení (normální hovor - resp. s přenáším nějaké hudby, co mi tu hraje) s jiným telefonem. Schválně za hodinku nebo dvě napíšu, kolik to ubralo:).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Ronnie napsal:

díky za zkušenosti...čtvrt dne? to je masakr ...já potřebuji kompaktní přístroj na cesty - baterie, foťák, hovory, navigace. No ještě to tedy zvážím, moc děkuju.
Od toho mají skoro všechny mobily micro usb nabíjení - tj. strčíš to do notebooku nebo v autě přes redukci do 12 V zásuvky a jedeš dál:o)
yura

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja když něco kupuju, tak většinou proctu názory na heurece...
http://mobilni-telefony.heureka.cz/samsung-i9300-galaxy-s-iii-16gb/recenze/
Jinak pak dejte vedet co jste poridili. U me uz taky nastal cas vymenit mobil z doby kamenne za nejakou tu krabičku co ma gps, fotak a internet.
lipak

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Další diskuzní téma:
Rád bych hybrida, něco jako smartphone ale s klasickou klávesnicí (mobilní, nikoliv qwerty). Existuje něco takového, co nekončí na dne mobilních recenzí (už jsem na pár takových mobilů natrefil, ale dle zkušeností nic moc)?

V tomto případě máš asi jedinou možnost - http://www.nokia.com/cz-cs/telefony/telefon/515/
ten foťák asi nebude žádná mega super bomba, ale určitě lepší, než máš teď.
A v podstatě to ani není klasický smartphone, ale třeba by ti vyhovoval :)
flew

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Já tu někde o S3 už psal. Na internet, na e-maily, na focení je dokonalý.

Co všichni na těch samsungách vidíte? .. kor na S3...

pro freimena:
jednoduše.. chceš:
- "jen" fotit - Nokia Lumia
- značku "luxusu" - Iphone
- Odolný telefon - HTC (one), Sony Xperia Z, samsung galaxy s4 active..
- managerský telefon- Sony xperia Z ultra, samsung galaxy NOTE 2,3
- pak jsou tu telefony z číny: ano jsou to pěkné kousky xiaomy atd atd.. je to pěkné, že mají vše výkonné, ale co reklamace? Já osobně bych raději zašel do obchodu, který mám blízko domova.. Dále..
- s větší výdrží baterie: LG G2 (3000mAh je dost)+ externí baterie o velikosti většího zapalovače a kabel se ti do kapse vejde..

- podle mě je to vše jen věc názorů a vyzkoušet si to bude muset každý sám.. já vystřídal už XYZ telefonů a byl jsem spokojený s HTC (one x+) ale jelikož jsem magor do fotek pořídil jsem si Nokii Lumii 920 sice je s Win. ale zatím spokojenost je to o zvyku..
- Co bych nedoporučoval je šetřit na telefonech z neof. distribuce (těch 500 se ti může pěkně vymstít)- reklamace, aktualizace software atd..
-velikost displeje.. od 3,7" jsem se dostal až na 4,7" a klidně bych zvládnul i 5,2" ale hodně lidí na to nadává jak může nosit takovou placku.. je to jen o zvyku.. a řekl bych, že ideál je mezi 4,3" až 4,75" ta velikost se ti za chvíli ztratí..
-Procesor.. čtyř- jádro? dvoj- jádro? u nokie to řešit nebudeš W8 stačí dvoj... co se týče androidu nejspíš už budeš muset kouknout po 4 jádru..
- paměť RAM.. když už se rozhodneš pro "levnější" nebo "čínu" rozhodně bych pod 1 GB nechodil.
- Baterie: půl roku jsem měl 2200 mAh a telefon my vydržel do večera (18-19) - wifi/3G neustále zapnutá.. synchronizace.. psaní zpráv.. brouzdání po RW.. hold je to daň za výkon/velikost displeje..
- Nic víc mě tak už nenapadá..

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Btw. já to s tím voláním zkusím, mám aktuálně nabito na 76 % a nechám ho tu v aktivním spojení (normální hovor - resp. s přenáším nějaké hudby, co mi tu hraje) s jiným telefonem. Schválně za hodinku nebo dvě napíšu, kolik to ubralo:).

Zatím za 22 minut sežral jen 3 %, to vypadá hezky. Tak třeba zjistím, že jsem se s tím mýlil.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lipak napsal:
eSko napsal:
Další diskuzní téma:
Rád bych hybrida, něco jako smartphone ale s klasickou klávesnicí (mobilní, nikoliv qwerty). Existuje něco takového, co nekončí na dne mobilních recenzí (už jsem na pár takových mobilů natrefil, ale dle zkušeností nic moc)?

V tomto případě máš asi jedinou možnost - http://www.nokia.com/cz-cs/telefony/telefon/515/
ten foťák asi nebude žádná mega super bomba, ale určitě lepší, než máš teď.
A v podstatě to ani není klasický smartphone, ale třeba by ti vyhovoval :)

Na tu už jsem kdysi koukal, ale je bez wifi, což je základní požadavek, kdybych mobil měnil.
Freimen

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Ronnie napsal:

Zatím za 22 minut sežral jen 3 %, to vypadá hezky. Tak třeba zjistím, že jsem se s tím mýlil.

super, jsi moc hodný, to jsem zvědavý

Mně se prostě strašně líbí to provedení S III, hlavně ta metalic šedá, když jsem to loni viděl poprvé, bylo to mimo mé možnosti jako asistenta na ČVUT, teď bych si tu radost ale poměrně chtěl udělat, ten telefon je moc hezký
yura

PříspěvekZaslal: ne listopad 10, 2013 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je ulet jak si ujetej na vzhled toho telefonu. Vzdyt vypadaji všechny stejne.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - koupě mobilu Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 26, 27, 28  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: