|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hlavicze
|
Zaslal: st červenec 18, 2012 12:38 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | temny -> ten jídelníček je totálně mimo, hrozný kvanta jednoduchých cukrů, nedostatek bílkovin, tuků taky moc.. píšeš že máš 94 kg tak to předpokládam že chceš asi nějak zformovat postavu, ale řeknu ti co se stane - poměrně rychle přibereš na metrák stylem že se prostě jen zprasíš (s tim jídelníčkem a tréninkem žádnou kvalitní hmotu nenabereš, možná nějaký to startovní kilo ale pak šlus) a pak se na to vybodneš..
nicméně snaha se cení takže jestli fakt chceš radu tak si udělej úplně jinej jídelníček založenej na komplexních sacharidech, kvalitních bílkovinách, rostlinných tucích a zelenině a začni cvičit celý tělo, klidně s vlastní váhou jestli nemáš vybavení a uvidíš že to bude o něčem jiným
hlavicze -> nic proti tvýmu jídelníčku ale pokud nemáš na tohle metabolismus tak to co nabíráš sou špeky.. btw ten glukopur jako do sebe cpeš jen tak nebo máš takhle ráno trénink? |
málo přes 15 minut si jdu ven zaběhat... v čem je ten jídelníček na hovno? Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jirdano

|
Zaslal: st červenec 18, 2012 1:16 pm Předmět: |
|
|
po 15 minutách běhu glukopur je fakt úlet čéče.. jinak neřikám že je na hovno jen že je pro někoho kdo má problém s nabíráním a ne pro kluka s nadváhou.. a 10 jídel denně, to colej den jen sedíš doma a žereš ne? _________________ Do you even lift?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st červenec 18, 2012 1:35 pm Předmět: |
|
|
Zajímalo by mě, jak dlouho se hodláš takto stravovat, či spíš, jak dlouho to vydržíš.
Zbytečně složité, v jednoduchosti je krása. Dej 5 jídel denně plus tvaroh nebo noční protein před spaním a hotovo.
Včera jsem třeba jedl takto:
1. 3ks vejcel L, cottage 200g, pečivo, 1ks ovoce
2. pečivo, šunka, sýr
3. 100g rýže, 200g maso
4. 100g rýže, 200g maso
5. tuňák, pečivo
6. třísložkový protein (reflex)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: st červenec 18, 2012 1:35 pm Předmět: |
|
|
Oba ty jídelníčky jsou naprosto tragický. Kdybyste jedli jenom pořádnou snídani, oběd a večeři, z kvalitních surovin, tak uděláte líp. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: st červenec 18, 2012 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | Oba ty jídelníčky jsou naprosto tragický. Kdybyste jedli jenom pořádnou snídani, oběd a večeři, z kvalitních surovin, tak uděláte líp. |
Ale nezapomnel bych k tomu prisypat denne alespon 2x20g malty nebo glukopuru,páč vobjem ničím nenahradíš!
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st červenec 18, 2012 3:06 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | Oba ty jídelníčky jsou naprosto tragický. Kdybyste jedli jenom pořádnou snídani, oběd a večeři, z kvalitních surovin, tak uděláte líp. |
Promluvil expert na výživu Až budeš mět odcvičeno co já, tak zjistíš, že je úplně jedno, jestli snídáš ovesné vločky nebo pečivo.
Jedl jsem i osumkrát denně, ale žádný rozdíl mezi osmi a pěti jídly denně jsem nevyděl. Jde o to: do sebe dostat každé 2,5h až 3h bílkoviny se sachrama a tukama, nic víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st červenec 18, 2012 3:10 pm Předmět: |
|
|
Jenže ty ty rozdíly nemusíš vůbec vidět, nebo ani cítit, problémy (obecně) můžou dát o sobě vědět až po delší době. Neříkám že 3x denně pečivo je něco, za co by se mělo zabíjet, ale jsou daleko lepší a pro tělo přínosnější potraviny, kterými se dá pečivo nahradit. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Hlavicze
|
Zaslal: st červenec 18, 2012 4:03 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Jenže ty ty rozdíly nemusíš vůbec vidět, nebo ani cítit, problémy (obecně) můžou dát o sobě vědět až po delší době. Neříkám že 3x denně pečivo je něco, za co by se mělo zabíjet, ale jsou daleko lepší a pro tělo přínosnější potraviny, kterými se dá pečivo nahradit. |
Jaký problémy máš prosím tě na mysli? Neber to jako útok, jen mě to zajímá, díky
|
|
| nahoru |
|
 |
TemnyMagic
|
Zaslal: st červenec 18, 2012 4:42 pm Předmět: |
|
|
udelal jsem trochu zmeny...:
5:00 ovesne vlocky + mleko
8:00 celozrny rohlik + jogurt
10:30 kure + ryze
15:00 cottage + krajic chleba
19:00 veprove + brambory
21:30 tvaroh
Tohle by uz slo nebo jsem porad vedle?
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st červenec 18, 2012 7:02 pm Předmět: |
|
|
No, to už je o poznání lepší. Na snídani přihoď 2 až 3 vejce.
Jogurt dej s ovocem.
|
|
| nahoru |
|
 |
TemnyMagic
|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 1:47 pm Předmět: |
|
|
diky moc, ale rano se mi nejspis nebude chtit pripravovat vejce,. Vetsinou vstavam, rychle snim snidani, vycistit zuby atd a rychle na autobus do prace (dojizdim 2ma autobusy  )
A jogurt dam teda s ovocem jak radis, sice nevim v cem je to lepsi, ale diky.
Jsem hrozne rad ze uz mam jidlenicek na 1.den, uz jen 7dalsich a bude to, nikdy bych nerekl ze je to takova drina  Moc Vam dekuju a prikladam druhy den: (Snad uz to bude lepsi nez na zacatku)
10:00 vlocky + mleko
12:30 kure + ryze
15:00 vajecna omeleta + krajic chleba
19:00 Smakoun + brambory
22:30 celozrny rohlik + platky syru
muze byt?
a cvicival jsem asi hodinu po obede ale ted se rozhoduju jestli by nebylo lepsi cvicit hodinu pred obedem anebo koupit a dat po treninku proteinak nebo neco jineho...?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mast0d0nt
|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 2:23 pm Předmět: |
|
|
šmakounem to moc nepodpoříš, kdysi jsem ho kupoval (přes 13g bílkovin na jeden plátek (100g)), teď jich je tam o třetinu míň, navíc to je plný vody.... já s tím přestal, co jsem si koupil nějakej smradlavej (žlutej a smrděl), od tý doby na to nesáhnu klackem...
|
|
| nahoru |
|
 |
TemnyMagic
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 2:35 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | Johny HaRd napsal: | | Oba ty jídelníčky jsou naprosto tragický. Kdybyste jedli jenom pořádnou snídani, oběd a večeři, z kvalitních surovin, tak uděláte líp. |
Promluvil expert na výživu Až budeš mět odcvičeno co já, tak zjistíš, že je úplně jedno, jestli snídáš ovesné vločky nebo pečivo.
Jedl jsem i osumkrát denně, ale žádný rozdíl mezi osmi a pěti jídly denně jsem nevyděl. Jde o to: do sebaže dostat kdé 2,5h až 3h bílkoviny se sachrama a tukama, nic víc. |
No já nesnídám vůbec, ale díky za informaci, když si rozdíl nevyděl, tak si ho nevyděl.
Jinak co se týče těch 3h intervalů tak s tebou nesouhlasím, tím bych diskuzi uzavřel, a vrátíme se k tomu, až budu mít něco odcvičeno. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: čt červenec 19, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | Rostislaw napsal: | | Johny HaRd napsal: | | Oba ty jídelníčky jsou naprosto tragický. Kdybyste jedli jenom pořádnou snídani, oběd a večeři, z kvalitních surovin, tak uděláte líp. |
Jedl jsem i osumkrát denně, ale žádný rozdíl mezi osmi a pěti jídly denně jsem nevyděl. Jde o to: do sebaže dostat kdé 2,5h až 3h bílkoviny se sachrama a tukama, nic víc. |
No já nesnídám vůbec, ale díky za informaci, když si rozdíl nevyděl, tak si ho nevyděl.
Jinak co se týče těch 3h intervalů tak s tebou nesouhlasím, tím bych diskuzi uzavřel, a vrátíme se k tomu, až budu mít něco odcvičeno. |
nev y děl a ještě k tomu 2x za sebou....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|