|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
amiCO

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 3:06 pm Předmět: |
|
|
No já jsem kreatin nikdy nebral, protože jsem si myslel, že to nemá v začátku smysl, když jsem zvedal cca 30kg, ale nyní si myslím, že pakliže přidá na síle cca 10%, tak už by to mohlo být k užitku. A proto se ptám, chtěl bych na začátek, kdy má být nejúčinnější, to nejlepší. Zkoušet budu potom :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mates-daoc

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 3:23 pm Předmět: |
|
|
| amiCO napsal: | | No já jsem kreatin nikdy nebral, protože jsem si myslel, že to nemá v začátku smysl, když jsem zvedal cca 30kg, ale nyní si myslím, že pakliže přidá na síle cca 10%, tak už by to mohlo být k užitku. A proto se ptám, chtěl bych na začátek, kdy má být nejúčinnější, to nejlepší. Zkoušet budu potom :-) |
ach jo , někde jsem dočetl blabla bla .. že nejučinější je před a po
treninku , nevím jak to je s těma více složkovýma, to ti tady poradi
odborníci , ja ti jen říkam kup si a užij si ho
|
|
| nahoru |
|
 |
amiCO

|
Zaslal: út prosinec 14, 2010 3:34 pm Předmět: |
|
|
OK, díky za radu, ale moc mi to nepomohlo :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st prosinec 15, 2010 2:47 pm Předmět: |
|
|
Ono se to dosti lisi ale veskrze si myslim z toho kvanta co sem o kreatinu precetl ze je optimalni brat pred a po treninku... to jestli zvolis metodu 1 tyden nasycovani a 2-6 tyden udrzovani nebo konstantne stejnou davku po celou dobu uzivani uz udajne prinasi priblizne stejne vysledky z dlouhodobeho hlediska takze tam bych se rozhodoval jak ti to vic vyhovuje [ me napriklad vyhovuji konstantni davky protoze cpat do sebe 25g prvni tyden ve 4/5ti davkach je akorat otrava]
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 7:28 pm Předmět: |
|
|
kterou firmu by jste doporučili? a jakou formu mate nejvíce ozkoušenou ? Ale asi si vemu monohydrat ... a k tomu glutamin - co si myslite o tomto kombu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 7:32 pm Předmět: |
|
|
| lookzoR napsal: | | kterou firmu by jste doporučili? a jakou formu mate nejvíce ozkoušenou ? Ale asi si vemu monohydrat ... a k tomu glutamin - co si myslite o tomto kombu ? |
vzdyt je to tady porad dokola, tak si ten topik procti.
btw o 2 stranky zpet jsem neco psal _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 8:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 12:22 am Předmět: |
|
|
jo ma _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tentron

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 12:54 pm Předmět: |
|
|
Čau chlapi,
chci zařadit kreatin do svýho tréninku. Momentálně užívám Professional WPC 80 a MutantMass gainer. Rozhodl jsem se pro dávkování 5gdenně (bez nasycovací fáze) a tady jsou mé otázky:
1) V tréninkové dny dám kreoš po tréninku, kdy ho vzít v netréninkové?
2) Co jsem tak vyčetl tak bych kreatin neměl brát s gainerem, ale čistě rychlym cukrem. Je nejlepší volba koupit k tomu v lékárně glukopu?
3) Když bych si teda pořídil glukopur tak jak to všechno po tréninku zkombinovat? Možnost protein, gainer, kreatin , glukopur najednou ihned po tréninku se mi moc nezdá  popř jestli se mám celkově na nějakej gainer vybodnout? :)
předem díky za odpovědi
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 1:19 pm Předmět: |
|
|
1) V netreninkove dny je to v podstate na tobe ale dobra volba je rano treba 2,5g a odpoledne 2,5g
2) glukopur je fajn..nicmene i s gainerem se ten kreatin da brat ..
3) pokud nemas potize pribirat na gainer bych se vkaslal..jinak i s gainerem bych to dal po treninku ihned glukopur a kreatin ..tak 15 min na to gainer s proteinem a hodinu potom jidlo...tady kazdej radi neco jineho ale v podstate je to vcelku jedno hlavni je kreatin se sacharidy a jeste v sacharidovem okne dat gainer a protein...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tentron

|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 10:11 am Předmět: ... |
|
|
Dobře a jak už jsem napsal mám v plánu zkusit poprvé kreatin a korte. Je vhodný začít oboje najednou? Nebo nejdřív jet korte, který mě posune dál samo o sobě a pak v tom pokračovat s jiným tréninkem, ale kreatinem.
dík
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st prosinec 22, 2010 10:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tentron

|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 3:19 pm Předmět: ... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: so prosinec 25, 2010 4:50 pm Předmět: |
|
|
já šel do Pure Creatine (Weider) ,protože jsem testoval ethyl esteru ( nutrend) a ten mi nedal vůbec nic ,tak jsem zvědavej na Pure od začátku ledna jak pojede .
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|