Kreatin, váha, atd..



 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kreatin, váha, atd..  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Kreatin, váha, atd..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SIA


PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 11:45 am    Předmět: Kreatin, váha, atd.. Odpovědět s citátem

1. Kreatin - používal jsem jeden kreatin h ttp://obchod.ronnie.cz/s-694-creatin-micronized.html a po tom co jsem ho začal brát jsem nabral najednou během té plnící fáze asi 3-4 kg. Bylo to evidentně i vidět a viděl jsem to i sám v zrcadle, že jsem takový plnější. To bylo o zkouškovým, kdy jsem byl doma. Odjel jsem na kolej a než jsem si našel nějakou posilku atd., tak jsem cca 8 dní nic nedělal a nebral ani kreatin, protože jsem ho tu neměl - nebyl můj. Jinak tenhle kreatin se krásně rozpouštěl a při cvičení jsem opravdu cítil takový ten pocit ve svalech, že se hrozně rozpínají.
Po těch 8 dnech jsem si koupil ve městě ht tp://obchod.ronnie.cz/s-3641-creapure-creatine.html. Tenhle kreatin se vůbec nerozpouští, můžu míchat jak chci a stejně docílím akorát toho, že se rozmělní ve vodě, takže ho člověk může pozřít. Navíc ani nemám ten pocit ve svalech. Po té plnící fázi nevidím žádný rozdíl.
DOTAZ: Je možné, že když se ten kreatin nerozpustí, tak nemá žádný efekt?
2. Váha - jsem hodně hubený, měl jsem 67kg čistého, teď bych to viděl tak na 65kg. Opravdu přibrat mi dělá hrozný problém, přitom bych řekl, že se stravuji celkem solidně. Nemůžu používat gainery (lepek). Za půl roku jsem přibral cca 5kg (měl sem kolem 61kg v půlce letních prázdnin). Teď bych ale řekl, že se to prostě zastavilo, protože mám pořád stejně už tak 3 měsíce, takže jakoby tělo jen nějakým způsobem doplnilo tu váhu, aby to bylo v normě a konec.

Moje strava:
Ráno - mléko s musli/2 plátky menšího chleba se šunkou.
Svačina - když mám krátce školu (cca 2 hodiny), nesvačím a jdu hned na oběd. Jinak chleba se šunkou nebo rýžové chlebíčky s tvrdým sýrem.
Oběd - Co dá menza, nedávají moc velké porce. Nebo si uvařím na koleji - většinou pytlík rýže a nějaké maso.
Svačina - Omeleta ze 4 vajec + chleba + nějaká rajčata.
Svačina 2 - tvaroh 250g.
Večeře - buď menza nebo těstoviny se takovým masem z konzervy.
Večeře 2 - když pak cítím hlad, dám nějaký chleba s něčím nebo rýžové chlebíčky.

DOTAZ 2: Nenapsal jsem množství čeho, protože to nedokáži odhadnout. Myslím, že jsou to tak normální porce. Pokud nepřibírám, měl bych ještě zvýšit ty porce? Ale fakt už moc nevím, kdy bych jedl, protože už takhle v podstatě není skoro na nic čas, protože nemůžu jen sedět a jíst.
DOTAZ 3: Je možné, že se budu pořád zlepšovat v posilovně, ale váha zůstane stejná? To je blbost, aby 65kg klučina (181cm) zvedal třeba 80 kg na bench, ne ( ja teď dávám bez pomoci 60kg 8x, 80 kg si nedovedu představit, že bych dával a měl 65kg váhu)?

Děkuji za jakékoliv připomínky, nejlíp hubeňourů, co se jim podařilo přibrat (chtěl bych tak 75kg).[/b]
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marcos23


PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Před časem jsem měl stejný problém. Měl jsem 180 cm a 60 kg. Za dva roky cvičení jsem se dostal na 80 kg.
Za prvé bych řekl, že jsi hned neměl brát kreatin. Ten jídelníček nevypadá nějak úplně špatně, ale je třeba trochu přidat. Nejlíp bys udělal, kdybys měl denní standard dva balíky rýže. Rýže je prostě základ, pokud chceš přibrat. K tomu maso - alespon 150 g na 1 porci. Vejce schvaluju, i když bych ho dal spíš na snídani než jako odpolední svačinu. Bez suplementů se obejdeš.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prasopes.


PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. osobne si myslim, ze jedinej problem v rozpustenym vs nerozpustenym kreatinu bude ten, ze se bude dyl vstrebavat a telo ho bude dele rozkladat.

2. Gainer a lepek = uz se delaji gainery bez lepku, takze v tom nevidim problem.

Strava:
rano malo bilkovin, musli jaky musli? radeji byt tebou volim vlocky ... v musli byvaji casto akorat zbytecne cukry.

obecne: mas tam hodne chleba, malo bilkovin, malo sachru obecne, rozhodne zlepsit, chleba nahradit komplexnejsima a lepsima sachrama, nezrat porad pecivo, zrat vic masa (nebo bilkovin obecne)

3. kreatin - co jsem si o nem cetl, tak vahovku nabiras hlavne i diky zavodneni a casto se stava, ze po vysazeni zase splasknes, spis se pouziva jako energetickej nakopavac, nabirani hmoty je dost relativni.

4. nevis kdy jist a neni cas = porid si gainer, pomale sachry, ktere do sebe kopnes behem dne, rozhodne idealni reseni pokud nemas cas zrat, ja to tak resim taky

5. jde o to, jak mas rozlozene tuky vs svaly, take zalezi na tom, kolik mas obecne v sobe vody a jak s ni telo pracuje, dalsi veci je plnost strev, to take s vahou hodne hybe ...
To, co by te melo zajimat neni vaha a nejake +kg nebo -kg, ale to jak vypadas v zrcadle a jestli ztracis tuk, obalujes se tukem nebo nabiras svaly.
Co se tyce dalsiho muzes nabirat silu, dynamicnost, rychlost a presto vahy moc nenaberes (objemu tedy). Takze zalezi jak cvicis a na co.

Co se tyce toho co si dokazes nedokazes predstavit, sou tu lidi co drepujou 3x svoji vahu (a to maji 100kg), bench maji vetsinou kolem 1.5x 2x svoji vahu klidne. Takze se toho neboj.
_________________
Bolest je jen psychická záležitost.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
SIA


PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:

...
2. Gainer a lepek = uz se delaji gainery bez lepku, takze v tom nevidim problem.
...



No tak to by bylo asi super, já jsem právě četl nějakou diskuzi, kde odpovídal nějaký majitel eshopu nebo odborník nebo kdo a říkal, že gainery
se bez lepku nedělají, tak ještě jednou pohledám, díky.

Jinak i v těch vločkách je lepek : (.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prasopes.


PříspěvekZaslal: ne únor 19, 2012 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo to je fakt s tema vlockama na to jsem zapomnel, jinak ja jsem ted nekde cetl, ze "pripravek je vhodny i na bezlepkovou dietu" a mam prave pocit ze to bylo u gaineru ... NICMENE, podle mne hroznovej cukr lepek nema ne? a kdyz k nemu pridas protein, tak je to pohoda a mas gainer hotovej ,)
_________________
Bolest je jen psychická záležitost.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kreatin, váha, atd..
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: