+5 kg. Prvni drep uz teda tezky, ale nejlehci z treninku . Bench jsem nezvladl cely, ale to se dalo uz cekat (nebyt po drepu dal bych to). No a ty zaverecny sestky na drepu to byl vylozene humus
+ 5kg. Sumo, prvni serie těžka jak pi** , druha taky nic moc, ale pak uz to slo , ale uz to zacina byt tezky...Bench uz taky tezkej. Zitra mozna jeste dynamika, pak se jedu na par dni dat dohromady do lazni a pak se uvidi co dal
to jsem rad*a20* ...ale neboj, pridavat ted jak to vypada uz nebudu, nebo jen trosku ...ale jak jsem rikal, mit "dobrej" raw bench je pro trojboj defakto to nejmin dulezity, na tom se moc kilo nahnat neda
+5kg, no ten drep uz asi nebyl tak dynamickej jak by mel byt, bench jeste usel...ted jsem byl 4 dny v laznich, do toho jsem ale chytnul nejakou rymicku, takze to odpocati se vyvazilo tim , zitra jedu na trenink do Kurimi, takze bude pilovani techniky a asi zmena treninku
drep
3x50
3x70
3x100
3x120
3x140
6x3x150 (jedno byla teda jen dvojka, zapusobyl llukinuv nakopavac a ja.se u tojo malem posral )
MT sumo
2x3x70
3x100
3x120
3x140
3x160
6x3nebo4 (nepamapuju se jak jsem to jel)x170
drep, dosed pod paralel
3x70
3x100
3x125
4x3x135
7x135
Drep, zkousel jsem liftersky boty s podpatkem, celkem se mi to zalibilo, pekne jsem se s tim dostal do hloubky a i jsem mel vzprimenejsi postoj, akorat ze kdyz jsem to jel pred 14 dni tak to bylo lehci, urcite to bude chtit zvyknout si. Sumo, na rady jsem trosicku zuzil postoj, jinak se to i celkem chlapcum libilo
a i to bylo celkem ne tezky . Dosedy, jel jsem to poprvi, ted je asi budu mit zarazeny v treninku. Jinak to byl fajn, samozrejme narocny ale i trochu zabavny trenink, RaptorMira nataci svuj videolog, tak sem pak neco hodim. Konec, vcerejsi trenink napisu az doma, na D1 se tohle na mobilu nepise nejlip
Bench v triku
1x150 -to jeste na 1board
1x150
1x155
1x160
Bench dotlaky
3x120
4x3x130
3x2x140
No , bylo to nejaky vsechno tezky, na to jak jsem 120 mel lehkejch, tak +10 kg a beton . Pak nasledovala prvni zkusenost s benchovym trikem, nakonec jsem mel pujcenou katanu vel. 44. Na me sice volnejsi, ale jako prvni zkusenost super, vse jsem polozil i vytlacil. Na dotlakach pak uz nebyla vubec sila a hodne jsem se trapil
Takže, myslel jsem si, ze se zacnu pripravovat az na juniorsky Zbyšov, ale ted zacina byt mozne, ze se zucastnim extraligy, takze zacne peklo . Drep, v bandazicj jsem nebyl od zacatku kvetna, takze jsem z nich mel docela respekt. Ale slo to pekne, zacal jsem s volnejsima a pritahoval, do hloubky jsem se dostaval i nahoru to slo pekne . Z dotlaku jsem mel taky strach jak mi v pondeli nesli a jeste jsem byl dost rosekanej prave z nich a z toho trika, ale bylo to dobry . A dosedy sice tezsi nez jsem cekal, ale dobry . Na to, Ze jsem sel unavenej a namozenej, to byl fajn trenink
Sumo, 175 jsem jeste v rukou u suma nemel, lehky to sice nebylo uz , ale odjel jsem to celkem v pohode . Bench, asi jsem za posledni dobu trochu prebenchovanej , pac to bylo pekne tezky na to jak to melo byt lehky
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru