|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: čt červenec 07, 2016 10:32 am Předmět: |
|
|
Kupele su super, daju sa najst so super gymom, kvalitne sa stravujes
mas procedury a rege, myslim, ze je to viac nez produktivne stravene obdobie z hladiska športového. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: čt červenec 07, 2016 10:38 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | Já vím, že to myslíte dobře, ale já bych to fakt nedala... jídlo, cvičení, důchodci....
Ale mám čas se rozhodnout... tak ještě uvidíme :) Stejně bych tam měla nejdříve 5 měsíců po operaci... :) |
Polovica tych dochodcov je v lepsom stave ako ty, takze vaz slova!
Normalne sa chod dat dokopy, znamenia su jasne.
Edit: ...a vzdy si mozes zo sebou nabalit zopar kettlebell´s, keby si nenasla dobru posilku. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt červenec 07, 2016 11:18 am Předmět: |
|
|
:D Cvičit jen s kettlema, bych umřela nudou, mě vážně neuspokojuje
Pro mě je nejdůležitější bouchat a válet se, no :D
Ale možná něco vymyslíme... nějakou variantu. Jsme přemýšleli, že bych vzala muže sebou, tak to už by se dalo. Ale nevím, jak to vychází finančně a btw toho jídla se mega bojím
Jinak nevím, co si myslíte, ale já jsem vlastně dost v pohodě. Skoro nic mě nebolí, s ničím se vlastně už neléčím, prostě se jen nahazuju  Ale cítím se jinak super... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt červenec 07, 2016 12:25 pm Předmět: |
|
|
To víš, mám o tebe starost. Takových holek jako ty po světě moc nechodí, tak chci, abys nám všem i sobě vydržela. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt červenec 07, 2016 9:08 pm Předmět: |
|
|
Dneska jen... no jen... měla jsem pocit, že se flákám :D
I.
Běh po lesíku
10 km
II.
Plavčo
1:15
No dobrý :D _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá červenec 08, 2016 12:34 pm Předmět: |
|
|
Pátečkek, ejchuchůůů
I.
Běh po lesíčku
5km nebo tak nějak
Hoodně light tempo. Ale stačilo :) Jen za poslední týden mám naběháno 36km :D
II.
Poska:
Dřepy vzadu
5x3/90
Rozpažky
5x6/9+9
Předklony
5x5/55
Vznosy
5x9
Příjemné :)
III.
Nácviky, pohyb
Lapy - pracovní 3x3 min v mega síle a tempu
Sparring 6x3 min
Skvělé, skvělé, skvělé :) V Thajsku jsem chodila třeba 10x3 min, ale jsou prostě lapy a LAPY, no... :D
Sparringy bájo. Jak dostanu do kebule, vždycky se seknu na moment. Přeci jen mám trošku nervíky ještě, ale lepší se to :) Vtipný okamžik - Honzík mi vyrazil zuby (ehm, chrániče) a já je chytila za letu (svými origo zuby)  Výtlem, jako prase uprostřed sparringu...
Je půl druhé a já bych šla ještě něco zvedout :D Stále mi chybí zem. No, ale dopadne to asi tak, že půjdeme plavat
Tyhle rukavice nejsou obyčejné rukavice, jsou to rukavice s přidělaným expanderem. Tedy odporovou gumou. Dle mého výrazu je jasné, že je s nimi veeelká legrace :D
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá červenec 08, 2016 1:56 pm Předmět: |
|
|
Být tebou, nechám si na jednu rukavici vyrobit nápis "Pravda" a na druhou "Láska". Proti tomu nebude mít šanci ani Chuck Norris.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: pá červenec 08, 2016 7:39 pm Předmět: |
|
|
To je trochu Havlovina, ne?
No, tak jsem to nevydržela a šla si ještě něco zvednout :D
Tedy IV.
Dřep
2/50 - 70 - 80 - 90 - 95 - 100 - 100 - 100
Benč
2/60 - 65 - 70 - 72,5 - 75
Pozved (na palec)
2/70- 90 - 100 - 110 - 120 - 125 - 130
Jako startovní trojboj  Ale jo, 7 týdnů po operaci... docela spokojená
(samozřejmě všechno bez pásku a tak :)
V.
Sparring postoj
11x3 min
Jako nechtělo se mi, ale bylo málo lidí a Ada mi usnula, nebrala telefon a já jsem bez auta a tak se plavčo odložilo :D
Teď bych šla na to plavání, ale už bude zavřeno. Tak to vidím na plavání ve vaně :D Příští týden nám tu krytý bazén zavírají úplně, kvůli nějaké opravě a ven chodit teda fakt nebudu, tak si musím najít něco jiného. Já jde teda stejně ve středu a v pátek na kéru, takže pár dní do vody nevlezu, ale pak se rozhodně chci zase vrátit. To už asi budu jezdit zase pravidelně prahu, tak asi něco tam, no :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po červenec 11, 2016 7:56 pm Předmět: |
|
|
O víkendu báječná vyjížďka na motorce na Ameriku....a ejchuchů.... máme nové autí. Pro fajnšmekry, subaru liberto
Dnes:
I.
Běh s veselými prvky, ofigo 6,5km, reálně tak 8 :)
Príma, na nohou 2kg zátěže. Mám nějaké videjko, zkoušíme go-pro :)
II.
Lapy, nácviky, sparring
Super...
III.
Arena:
Nadhoz do polo/technicky
40 - 40 - 50 - 60 - 60 - 65 - 65 - 70 - 70 - 70
Dřepy vzadu
5/50 - 60 - 70 - 75 - 80 - 80 - 80 - 80 - 80
Výskoky na bednu
5x3
Vznosy
4x8
Tlak silou za hlavou
5x5/35
První lehké vzpírání po půl roce :) Jinak pohoda...
IV.
Poska:
Pozvedy jednoruč, jednonož
5+5/14 - 18 - 18
Benč
10/40
8/50
6/55
5x5/60
Dřepy vzadu
2/60 - 70 - 80 - 90 - 95 - 100 - 105
Předklony
5x5/60
Přítahy spodní kladky
5x6
Shyby
5x
Cokoli, kdy mám ruce nad hlavou mi furt dělá trochu potíže... shyby ted budu trénovat trochu víc, potřebuju se do toho zasejc dostat... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po červenec 11, 2016 8:41 pm Předmět: |
|
|
Nadhozy, dřepy, pozvedy, vznosy, tlaky, shyby - to je paráda, mám velkou radost, že už toho můžeš dělat tolik.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po červenec 11, 2016 9:12 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Nadhozy, dřepy, pozvedy, vznosy, tlaky, shyby - to je paráda, mám velkou radost, že už toho můžeš dělat tolik. |
Nadhozy a shyby byly dneska poprvé....
Na přemístění jsem párkrát trefila jizvu a to bylo tedy mega nepříjemné. Doktor říkal, že mi přirostla k fascii, což mi budou odtrhávat asi příští týden. Je to fakt hodně citlivé furt..
No a na shyby a tlaky jsem prostě slaboučká
Ale lepší se to, mám fakt radost :)
Jen ta zem mi mooooc chybí Ale už brzy.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 4:07 pm Předmět: |
|
|
Včera další malůvky, tak jsem bohužel stihla jen ranní běhání po lese....
Zítra jdu znovu, ale hodlám stihnout alespon dvě fáze :)
Dneska:
Gym I
Dřepy
5x3/90
Rozpažky
5x6
Mezi soukromkama :D
Gym II.
Dřep
2/60 - 80 - 90 - 100 - 105 - 107,5
Benč
5/40 - 45 - 50 - 55 - 60 - 60 - 60 - 60
Pozvedy jednoruč, jednonož
5x5+5/18
Shyby
6x
Předklony
5x5/60
O maličko serioznější trénink
Teď ještě:
III.
Kopání a údery do boba, pohybovky a tak
1 hod
IV.
Kick - veřejný trénink
1 hod
Tenhle týden byl plánovaná, jako lehčí a zatím se mi tohle daří fakt na jedničku _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 4:09 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Včera další malůvky |
Novy tetovani ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt červenec 14, 2016 4:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|