|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 01, 2014 10:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 10:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 11:12 am Předmět: |
|
|
Dneska ráno
běháníčko 5 km
veslo 2 km
Zde Kuli brambora :D
Jo a už jsem druhý den masters :D
Váhu mám životně nejvyšší, ale pracuju na tom... fakt :D
Mám ještě záda vyfocená, ale to posílat nebudu... nechci ukazovat ty mé čmáranice... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 11:14 am Předmět: |
|
|
pekny, muzu te postnout do Musle women? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 11:17 am Předmět: |
|
|
POZDĚ _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 11:17 am Předmět: |
|
|
Když pošleš ještě double biceps zepředu, můžu to dát já zase do Potěšení nejen oka _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 11:22 am Předmět: |
|
|
Zdravím, ty záda bych prosil já, mě se ty tvoje "čmáranice" líbí :-) _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 11:23 am Předmět: |
|
|
tak ja se teda pridam k tomu "biceps front" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 11:26 am Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Zdravím, ty záda bych prosil já, mě se ty tvoje "čmáranice" líbí :-) |
Ee... nejsem chodící galerie... Ale díky :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 11:31 am Předmět: |
|
|
Máš krásne tetovanie, fakt pecka! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 12:26 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Máš krásne tetovanie, fakt pecka! |
Děkuji moc...
Zrovna v těch MW to kdos komentoval, že ošklivé... ono tu není v podstatě nic vidět... mám celá záda a nohu, nedává to smysl, dokud se to nevidí celé a to se jen tak někomu nepoštěstí :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 12:28 pm Předmět: |
|
|
jsme tu skoro rodina, tak to ukaz cele
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt leden 02, 2014 12:32 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Když pošleš ještě double biceps zepředu, můžu to dát já zase do Potěšení nejen oka |
aneb jak dívce říci v kulturistické řeči "ukaž kozy"
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 12:41 pm Předmět: |
|
|
Tak jinak.. na srovnání foto před nucenou pauzou... stabilní forma, kterou jsem držela..
(jo a ještě bez tetování ha :D)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|