|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: út leden 28, 2014 1:40 am Předmět: |
|
|
hlavu hore, krok za krokom, pôjde to! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út leden 28, 2014 4:39 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Dneska uplně špatné všechno... cítím se mizerně, jsem daleko od formy, kterou jsem měla loni touhle dobou.. Tři a půl měsíce po urazu nic, pak jsem pomalu začala a stále mi nejde se vrátit... jsou chvíle, kdy mám chut to zabalit a začít od začátku... když to loni na podzim začínalo za něco stát, onemocněla jsem a ted nejsem ani tam, kde už jsem byla před tou chorobou, natož před urazem... | A co to vlastně všechno znamená? Máš všechno, po čem lidí touží. Máš svůj business, střechu nad hlavou, umíš lidi učit, nechci vyjmenovávat základní věci, ale i těch se lidem často nedostává. A že není forma jako byla? A co jako? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út leden 28, 2014 8:53 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | kulíšek napsal: | | Dneska uplně špatné všechno... cítím se mizerně, jsem daleko od formy, kterou jsem měla loni touhle dobou.. Tři a půl měsíce po urazu nic, pak jsem pomalu začala a stále mi nejde se vrátit... jsou chvíle, kdy mám chut to zabalit a začít od začátku... když to loni na podzim začínalo za něco stát, onemocněla jsem a ted nejsem ani tam, kde už jsem byla před tou chorobou, natož před urazem... | A co to vlastně všechno znamená? Máš všechno, po čem lidí touží. Máš svůj business, střechu nad hlavou, umíš lidi učit, nechci vyjmenovávat základní věci, ale i těch se lidem často nedostává. A že není forma jako byla? A co jako? |
A navíc jsi super buchta
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út leden 28, 2014 9:38 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | kulíšek napsal: | | Dneska uplně špatné všechno... cítím se mizerně, jsem daleko od formy, kterou jsem měla loni touhle dobou.. Tři a půl měsíce po urazu nic, pak jsem pomalu začala a stále mi nejde se vrátit... jsou chvíle, kdy mám chut to zabalit a začít od začátku... když to loni na podzim začínalo za něco stát, onemocněla jsem a ted nejsem ani tam, kde už jsem byla před tou chorobou, natož před urazem... | A co to vlastně všechno znamená? Máš všechno, po čem lidí touží. Máš svůj business, střechu nad hlavou, umíš lidi učit, nechci vyjmenovávat základní věci, ale i těch se lidem často nedostává. A že není forma jako byla? A co jako? |
Tak to je velmi nezainteresovaný pohled... nebudu to nějak dlouze rozebírat, ale tak růžové to rozhodně není...
Jediné, z čeho mám opravdu radost, je má trenérská práce... tohle mi opravdu jde, umím to a jsem si jistá tím, co lidi učím a co říkám a má to skvělé reference a já pozitivní feedback... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út leden 28, 2014 9:39 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | daymoon napsal: | | kulíšek napsal: | | Dneska uplně špatné všechno... cítím se mizerně, jsem daleko od formy, kterou jsem měla loni touhle dobou.. Tři a půl měsíce po urazu nic, pak jsem pomalu začala a stále mi nejde se vrátit... jsou chvíle, kdy mám chut to zabalit a začít od začátku... když to loni na podzim začínalo za něco stát, onemocněla jsem a ted nejsem ani tam, kde už jsem byla před tou chorobou, natož před urazem... | A co to vlastně všechno znamená? Máš všechno, po čem lidí touží. Máš svůj business, střechu nad hlavou, umíš lidi učit, nechci vyjmenovávat základní věci, ale i těch se lidem často nedostává. A že není forma jako byla? A co jako? |
A navíc jsi super buchta |
Tož to dík :)) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: út leden 28, 2014 9:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st leden 29, 2014 11:24 am Předmět: |
|
|
Včera
I.
Dřep vzadu
3/40 - 60 - 60 - 80 - 80 - 100 - 100
2/110 - 110
1/120 - 125 - 130 - 135 - 140
Benč
...1/80 - 90 - 95
Mlácení Balisty a jeho následný odnos do hlubokého Vršovického lesa :D
Strašně roztahaný trénink, furt jsem si přišla nerozcvičená, protože jsem někde běhala a koučovala... prostě uděl trenéra :D
II.
Gymnastika 2 hodiny _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: st leden 29, 2014 11:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st leden 29, 2014 11:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: st leden 29, 2014 1:07 pm Předmět: |
|
|
Jsem taky jednou dal 100 na bench...
... teď nedávno jsem zase dal pro změnu 100 na váze...
... z čehož už se tak pochopitelně neraduju
| kulíšek napsal: | Dnes
Ráno jsem měla kurz a po x hodinách mluvení a následného uklízení a hrabání se v papírech jsem neměla náladu, energii, ani motivvaci něco kloudného trénovat, tak enem takové blbosti... Cítila jsem se dneska totálně netechnicky, bolí mě lokty a jsem celkově poměrně utahaná (bohužel ne z tréninku : ()
Dřepy ve zpažení OHS - takový úchop mezi trhem a nadhozem
5/40 - 40 - 50 - 50 - 60 - 60 - 65 - 70 - 70
3/75 - 85 - 85 - 90
Trh technicky
2/35 - 35 - 40 - 40 - 45 - 50 - 55 - 60 - 60
1/65 - 65 - 70
Benč
....2/80 - 85 - 90 - 95 - 100 (OR)
Na trhu mi začal vyzvánět telefon, důležitý hovor a to byl konec...
Benč překvapil... Je to rozhodně má nejméně oblíbená silová disciplína, ale je jediná, která mi teď tak nějak jde lépe... (asi proto, že jsem ho roky necvičila v podstatě vůbec :D) Cílem pro letošek si dávám 110 kg... Raději bych to tedy dávala o váhu níže, ale těžká věc toto... s tím životním stylem, který teď mám jde všechno tak nějak hůř... |
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st leden 29, 2014 2:07 pm Předmět: |
|
|
| MSG napsal: | Jsem taky jednou dal 100 na bench...
... teď nedávno jsem zase dal pro změnu 100 na váze...
... z čehož už se tak pochopitelně neraduju
|
Já měla ještě před měsícem osobák 2x95 (cca před pěti lety), zlepšení o 5 kilo je pro mě strašně moc... Nicméně, co se TH týče, tu mám také rekordní :D
Na začátku příštího tydne půjdu na měření, tak uvidíme, jak na tom jsem co se složení těla týče... Musím sundat nějakou svalovinu, trochu to zahustit... Ty pětkové serie na podzim mi prostě nedělají dobře, moc po nich rostu
Tedy jasně, že mám i tuku více... ale reálně bych se chtěla dostat na těch 10% a níž už chodit dlouhodobě nechci, takže pokud chci na svou váhu, musím sundat i maso... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|