|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kamilz
|
Zaslal: st září 28, 2011 7:15 pm Předmět: |
|
|
Jo, slunečnicový na tohle používám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Marek Hrdý
|
Zaslal: st září 28, 2011 8:48 pm Předmět: |
|
|
[/quote]
Ahoj, máš nějaký konkrétní tip? Je jich hodně a ačkoli jsem si myslel, že kupuju dražší a kvalitní (teflonku od Tefal apod.), tak ji stejně musím alespoň troškou oleje potřít, jinak se to připeče/přismaží. Do nějakých titanových apod. jsem zatím nešel, protože mě odrazují zázračné reklamní vlastnosti.[/quote]
Tak já jich mám víc. Od Tefalu mám taky, ale nejlepší je Balariny, je pravda, že ta moje stála asi 2000Kč, ale zase jí mám už několik let a je pořád jako nová a to s ní nezacházím nijak zvlášť šetrně, můžu na ní i krájet maso a stejně se nepoškrábe, ta investice se rozhodně vyplatí.
Jinak ale všechny používám zcela bez tuku i na jiný věci (omelety, palačinky...) i tu Tefalku a nic se nepřichytí. Konkrétní model na nich napsaný není, takže víc asi neporadím. Jinak dobrý poměr cena-kvalita je u značky Nordic. Titanová cca za 700 a taky slouží výborně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marek Hrdý
|
Zaslal: st září 28, 2011 8:57 pm Předmět: |
|
|
Teď jsem tu Balariny co mám našel na internetu. www.panvicky.cz
Pánve - Pánve s termobodem - model cortina. Ceny od 800Kč podle velikosti. Za tyhle peníze se vážně vyplatí.
|
|
| nahoru |
|
 |
kamilz
|
Zaslal: čt září 29, 2011 5:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt září 29, 2011 5:55 am Předmět: |
|
|
Když tu řešíte pánve. Já jsem v Ikeyi natrefil na pánev za 30 Kč a uz ji používán 2 roky. Vůbec se nepripaluje, jde na ni smažit i bez tuku a čisti se lehce, nic se na ni neprilepi. A po 2 měsících používání jsem koupil ještě 2 do zásoby a myslím ze mít 3 dokonale pánve za 90 kc na 5 let minimalne, je dobra koupe. Jinak mejte panve jaké chcete, taky mame doma pánve s cenou +1000kc a i presto si nedokáži pánev za 30 Kč vynachvalit, jen dávám tip jak ušetřit:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt září 29, 2011 6:24 pm Předmět: Re: kuře dlouhodobý příjem |
|
|
| Adamis napsal: | Zdravím,
Co si myslíte o dlouhodobým příjmu kuřete, kupovaném v tescu, už hotové kuře. Občas si říkám, že když si ho dávám 4x týdně, že by to mohlo mít nějakej dopad na organismus, protože bůh ví, jak ho tam dělají....
Ale nejspíš řeším jen kraviny jako vždy :D |
Nechápu proč kupuješ hotový, vždyť je určitě tak 2x dražší, než syrový.
A posypat kuře solí a kořením a hodit do trouby na 180st. umí i cvičená opice.
Jinak pánev mám keramickou GreenPan, ve slevě asi za 1300,- jinak stojí asi 1800,-
reklamní kecy, nevim jak moc je to pravda: GreenPan znamená:
odolnost vůči teplotám až do 450°C
při přehřátí se neuvolňují žádné jedovaté látky
vysoce kvalitní nepřilnavý povrch
kvalitní a vysoce odolný vůči poškrábání
0% PTFE & 0% PFOA
výroba šetrná k životnímu prostředí, výrazné snížení emisí CO2 během výroby
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt září 29, 2011 7:09 pm Předmět: Re: kuře dlouhodobý příjem |
|
|
| Spazik napsal: | | Adamis napsal: | Zdravím,
Co si myslíte o dlouhodobým příjmu kuřete, kupovaném v tescu, už hotové kuře. Občas si říkám, že když si ho dávám 4x týdně, že by to mohlo mít nějakej dopad na organismus, protože bůh ví, jak ho tam dělají....
Ale nejspíš řeším jen kraviny jako vždy :D |
Nechápu proč kupuješ hotový, vždyť je určitě tak 2x dražší, než syrový. |
Dvakrát ne, ale o něco jo. Já osobně si také kupuji už předpřipravené. Jednoduše koupím a hodím na pánvičku. Času to ušetří dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
nemá někdo představu, jak dlouho trvá plátek kuřecího masa uvařit ve vodě? abych ho neměl syrový... díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 9:30 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | nemá někdo představu, jak dlouho trvá plátek kuřecího masa uvařit ve vodě? abych ho neměl syrový... díky |
Chvilku.
A nebo co treba to zkusit dat varit a po chvili (po par minutach) maso vyndat, nakrojit ho uprostred a podivat se, jestli je jeste syrove nebo neni? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jirdano

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 9:39 pm Předmět: |
|
|
napadlo mě nadhodit téma kuře- plátky vs kousky , čemu dáváte přednost?
já osobně dávám radši kousky, sice se to musí krájet, ale rád si prostě vezmu talíř, fláknu sebou do křesla k tv a takhle je to nejpohodlnější
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 9:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 10:03 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | kuše napsal: | | nemá někdo představu, jak dlouho trvá plátek kuřecího masa uvařit ve vodě? abych ho neměl syrový... díky |
musíš to vařit tak dlouho, dokud to není syrový... , vsadil bych se, že kámen úrazu je v tom, že nepoznáš rozdíl mezi uvařeným a syrovým mase, co? , ask your mother dude... |
to bude ten drápek, dík :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
| jirdano napsal: | napadlo mě nadhodit téma kuře- plátky vs kousky , čemu dáváte přednost?
já osobně dávám radši kousky, sice se to musí krájet, ale rád si prostě vezmu talíř, fláknu sebou do křesla k tv a takhle je to nejpohodlnější |
Kousky, protoze si je obvykle micham do zeleninovych salatu a i k ryzi mam radeji takove ty masove smesy (kousky masa, zelenina, ruzne koreni nebo omacky....) a taky mam pocit, ze male kousky mne dele vydrzi nez jeden velky flak masa :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 10:16 pm Předmět: |
|
|
Kousky, ty se pak dají smíchat s přílohou jako rýže, brambory nebo těstoviny. Sice je to o něco pracnější (krájení), ale lépe se to jí  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|