|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: pá říjen 13, 2006 8:58 pm Předmět: |
|
|
Ty woe...chlapi...to už je snad horší jak ty sázky na MISS _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tradewind

|
Zaslal: so říjen 14, 2006 8:21 am Předmět: |
|
|
Johansson J. - Vliegen K. tip 1, kurz 1,50 vklad 130 6:7 7:6 7:6 OK
Blake J. - Rochus O. tip 1, kurz 1,20 vklad 120 6:7 6:4 6:2 OK
-------------------------------------------------------
I kdyz byl vcera patek trinacteho, tak se povedlo vsechno, na co jsem sahnul.  Dalsi cil bude prekonat 400.
Bank 365,13
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so říjen 14, 2006 9:11 am Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | Johansson J. - Vliegen K. tip 1, kurz 1,50 vklad 130 6:7 7:6 7:6 OK
Blake J. - Rochus O. tip 1, kurz 1,20 vklad 120 6:7 6:4 6:2 OK
-------------------------------------------------------
I kdyz byl vcera patek trinacteho, tak se povedlo vsechno, na co jsem sahnul. Dalsi cil bude prekonat 400.
Bank 365,13 |
Jde ti to, jen tak dál...taky uvažuju o tom, že si dám 1000,- na sázení na netu.....ale nevim, do jaký sázkovky....
Jinak včera totální výmrd v japončícké lize....kurva samá remíza....
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: so říjen 14, 2006 9:13 am Předmět: |
|
|
No...tak nějak...snad se k tomu už taky dokopu...asi zkusim fakt ten Synottip...ale mam strach, že při mym štěstí to zase projedu, jako dycky _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so říjen 14, 2006 9:15 am Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | No...tak nějak...snad se k tomu už taky dokopu...asi zkusim fakt ten Synottip...ale mam strach, že při mym štěstí to zase projedu, jako dycky |
Jo o synottipu sem uvažoval ...aspoň budu moct o víkendech sázet celej den
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so říjen 14, 2006 2:04 pm Předmět: |
|
|
Tak fakt asi začnu sázet na netu....dneska ráno si pěkně napíšu Tipáč...no a když tam dojdu - ,,nejede nám to, snad za hodinu,, . Snad za hodinu se opakovalo 3 x , tak sem se nasral a šel do Fortuny....tam to ťuká do komplu pingl ( je to v hospodě ) takže lidí jak sviňa, ještě předemnou tři cigáni...no hrůza!! Dva zápasy mi to vůbec nechtělo brát, že prý to není v nabídce...hlavně,že na netu to je... FUCKING DAY !! Už to jasně vidím, oba kombíky půjdou do hajzlu....
Ps - chlapi, neumí někdo z vás obstojně anglicky?? Potřeboval bych přeložit pár vět....moc pls....
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: ne říjen 15, 2006 9:57 am Předmět: |
|
|
Ljubicic I. - Gonzalez F. tip 1, kurz 1.5, vklad 100
Bank: 256,13
---------------------------------------------------------
Z dnesnich finalovych zapasu jsem si vybral tento. Nasazena jednicka Ljubicic obhajuje titul z lonska. Je to jeho oblibeny turnaj, ma ve Vidni 94% uspesnost pri vlastnim podani a vsechny sve soupere cestou od finale smetl hladce. Oproti tomu paty nasazeny Gonzalez musel ctvrt i semi finale ubojovat 2:1, vcera odvolal ctyrhru kvuli nachlazeni, i kdyz je mozne, ze jenom setril sily. Vzajemna bilance 3:3. Hraje se na 3 vitezne sety. Tak dneska GL vsem!
supporter a kvarkopako: Me by uz do kamenne sazkovy nikdo nedostal, takhle doma u netu je to o dost pohodlnejsi. Sice to nema takovou tu spravnou atmosferu ( tuzky s papirkama, nabidka napsana slabym fixem, stamgasti co se vyznaji ve vsech sportech, zvuk tisknuti nekonecnych kombi plachet vsazenych za dvacku ... trochu jsem se zasnil, az se mi zatocila hlava  )
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 15, 2006 10:32 am Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | Ljubicic I. - Gonzalez F. tip 1, kurz 1.5, vklad 100
Bank: 256,13
Z dnesnich finalovych zapasu jsem si vybral tento. Nasazena jednicka Ljubicic obhajuje titul z lonska. Je to jeho oblibeny turnaj, ma ve Vidni 94% uspesnost pri vlastnim podani a vsechny sve soupere cestou od finale smetl hladce. Oproti tomu paty nasazeny Gonzalez musel ctvrt i semi finale ubojovat 2:1, vcera odvolal ctyrhru kvuli nachlazeni, i kdyz je mozne, ze jenom setril sily. Vzajemna bilance 3:3. Hraje se na 3 vitezne sety. Tak dneska GL vsem!
supporter a kvarkopako: Me by uz do kamenne sazkovy nikdo nedostal, takhle doma u netu je to o dost pohodlnejsi. Sice to nema takovou tu spravnou atmosferu ( tuzky s papirkama, nabidka napsana slabym fixem, stamgasti co se vyznaji ve vsech sportech, zvuk tisknuti nekonecnych kombi plachet vsazenych za dvacku ... trochu jsem se zasnil, az se mi zatocila hlava ) |
Su rozhodnutej to tak udělat...už třetí den nejede tipáč a do Fortuny se mě nechce....ale pokud mi vyjde dnešní kombík...no,uvidíme...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: ne říjen 15, 2006 4:36 pm Předmět: |
|
|
Ljubicic I. - Gonzalez F. tip 1, kurz 1.5, vklad 100 6:3 6:4 7:5 OK
Bank: 406,13
Ivan nezklamal a hladce porazil Fernanda.  A ja muzu cekat na nabidku z dalsiho tydne, dneska tam uz urcite nic nevyberu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne říjen 15, 2006 4:39 pm Předmět: |
|
|
Trade ty wole, ty jedes  ... dobre, jen tak dal :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
Zaslal: ne říjen 15, 2006 4:46 pm Předmět: |
|
|
PRIBRAM - LIBEREC 1:0 (1:0)
pokial to po polcase neotocia asi pojdem do liberca tych futbalistov skopat _________________ ... c'est de la longue route ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: ne říjen 15, 2006 7:09 pm Předmět: |
|
|
Tak už si sháněj místenku do busu _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 8:04 pm Předmět: |
|
|
Dnešní kombík zatím 2x  a 2x  ...dopiče....
Jinak zítra už budu moct sázet na netu...vybral sem BWIN , nebo jak se to jmenuje...tam co sází Wind.....
Nějaký tipy na zítra na LM, případně hokej???
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po říjen 16, 2006 8:07 pm Předmět: |
|
|
Ty zitra to pudu okotit ... ta liga mistru se mi docela libi ...
hokej klasicky Karpat :)
zapas - Galatasaray - Eidhoven myslim ... sou dve varianty jak ten zapas dopadne.. bud vyhraje Galatasaray nebo hraci Eidhovenu neprezijou :)
btw. Trade nevsazi na BaW ,ale BAH .. betathome ... BaW nedoporucuju _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 8:48 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Ty zitra to pudu okotit ... ta liga mistru se mi docela libi ...
hokej klasicky Karpat :)
zapas - Galatasaray - Eidhoven myslim ... sou dve varianty jak ten zapas dopadne.. bud vyhraje Galatasaray nebo hraci Eidhovenu neprezijou :)
btw. Trade nevsazi na BaW ,ale BAH .. betathome ... BaW nedoporucuju |
Proč??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|