|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: po říjen 16, 2006 9:33 pm Předmět: |
|
|
BaW nikdo nedoporučuje skoro nikdo...
tak nahoďte něco na Ligu mistrů
možná zkusim neprohru Barcelony na Chelsea... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 9:49 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | BaW nikdo nedoporučuje skoro nikdo...
tak nahoďte něco na Ligu mistrů
možná zkusim neprohru Barcelony na Chelsea... |
Hmmm...tak zkusim teda jinou....co doporučujete??
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po říjen 16, 2006 9:50 pm Předmět: |
|
|
A co ten Synottip?
Taky se na něj chystám, ale teďka toho mam spoustu ve škole, takže nestíhám _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 9:54 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | A co ten Synottip?
Taky se na něj chystám, ale teďka toho mam spoustu ve škole, takže nestíhám |
Já sem se na to díval a Synot nenabízí sázky po netu...nebo jo??
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po říjen 16, 2006 10:11 pm Předmět: |
|
|
Nabízí...jen to je vošetřený stran toho, že to u nás neni povolený, tak to funguje tak, že si na tom jejich webu poskládáš tiket, zadáš ho tam a pak zavoláš na bezplatnou linku, kde číslo toho tiketu potvrdíš vymačkánim na mobilu a hotovo...jestli to ted chápu dobře... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út říjen 17, 2006 9:29 pm Předmět: |
|
|
Sem schrastil poukázku na kilčo na bet-at-home...tak bych potřeboval nějaký tutovky, abych to všecko hnedka neprojel
Poradíte něco  ? Škoda, že to nebylo o den dříve...dneska ta Liga mistrů byla dobrá...zejtra se mi tam toho moc nelíbí _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út říjen 17, 2006 9:31 pm Předmět: |
|
|
zitra Barcelona _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: út říjen 17, 2006 9:33 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | Sem schrastil poukázku na kilčo na bet-at-home...tak bych potřeboval nějaký tutovky, abych to všecko hnedka neprojel
Poradíte něco ? Škoda, že to nebylo o den dříve...dneska ta Liga mistrů byla dobrá...zejtra se mi tam toho moc nelíbí | Kdes ju schratil?!
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út říjen 17, 2006 9:41 pm Předmět: |
|
|
Kámoš má účet na nějakym to seznamovacím serveru a akurát sme kecali na ICQ vo fotbale, když mu to tam vyskočilo...tak mi hnedka přeposlal kód:-) a fakt to funguje...bohužel jen na to kilčo _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út říjen 17, 2006 9:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: út říjen 17, 2006 9:47 pm Předmět: |
|
|
Ty woe, Ty seš eskamotér  to sou ty vaše hokeje...protěžovaný finsko...
Je fakt, že dneska ta LM vyšla krásně...a zejtra se to jistě pomrdá...tak to asi nechám spát...idyž ta Barcelona mně svrbí... _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út říjen 17, 2006 9:50 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | Ty woe, Ty seš eskamotér to sou ty vaše hokeje...protěžovaný finsko...
Je fakt, že dneska ta LM vyšla krásně...a zejtra se to jistě pomrdá...tak to asi nechám spát...idyž ta Barcelona mně svrbí... |
Jojo...finská se začíná krutě mrdat...japančíckej fotbal taky....minule i moje milovaná 2 francie....dopiče,já už nemám na co sázet....
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: st říjen 18, 2006 12:38 pm Předmět: |
|
|
to Supporter: Už si někam vložil love na to netový sázení? Možná budu mít kód na ještě jedno kilčo zdarma na bet-at-home...takže bych mohl udělat dobrej skutek a poskytnout Ti ho
to Tradewind: Jaxi na tom s tipama...  ? Nemáš nějaký tutový tenisy...  Dám za pade ligu mistrů, kerá asi nevyjde  a za zbytek bych dal tenis...abych neprojel všecko _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: st říjen 18, 2006 1:00 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | to Supporter: Už si někam vložil love na to netový sázení? Možná budu mít kód na ještě jedno kilčo zdarma na bet-at-home...takže bych mohl udělat dobrej skutek a poskytnout Ti ho
to Tradewind: Jaxi na tom s tipama... ? Nemáš nějaký tutový tenisy... Dám za pade ligu mistrů, kerá asi nevyjde a za zbytek bych dal tenis...abych neprojel všecko |
Seš hodnej , ale jen si ho nech, bude se ti hodit. Dal sem si jen tak z prdele 300,- do BW,jak ste říkali,že stojí za hovno.....no a 200,- už je v hajzlu ...no nic,byl to jen pokus....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|