|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Topděfka
|
Zaslal: po září 03, 2007 8:51 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | | Topděfka napsal: | | NE!!!Zarek sem se ze uz nedam ani jednu live sazku...vyhral jsem na ne snad jednou za celou dobu...fuck |
No jen jestli A kolik si jich dal celkem? |
tech live?TEd asi 4 5 uz nevim...kilo v riti..jebat :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: po září 03, 2007 8:58 pm Předmět: |
|
|
mě taky vyšlo livko jenom jednou, ale zaseto byl litřík, ikdyž chybnym enginem sazkovky, tak jsem se bal aby to pak nechteli vratit nebo tak neco.... _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po září 03, 2007 9:02 pm Předmět: |
|
|
to Triton: Tak to chválím...tohle se musí trestat  Ale jako skutečný livko bych to spíše nepočítal _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po září 03, 2007 9:08 pm Předmět: |
|
|
Mno tak...AEK-Sevilla...64. minuta...0:4...Slavie se má na co těšit _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: po září 03, 2007 9:21 pm Předmět: |
|
|
njn jejich chyba, kdyz se jim to sekne a maji 20 minut pred koncem stejnej kurs jako na začatku zatavu 0-4
ale jinak bych livko využival spiše jenom na poslední zápas na tiketu, když si to chci pojistit _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po září 03, 2007 9:24 pm Předmět: |
|
|
ted par dni fotbalovy sucho.. us open pomalu konci...hodte nejaky tipy
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po září 03, 2007 10:11 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | heh.Prave jsem se Te chtel zeptat.NBA je na tohle lepsi? |
Tezko rict...ale co muzu rict je to, ze sazeni na NBA v teto sezone bylo jedna z mala sazeni, kde jsem byl fakt v plusu...a nebyt nekolika napalenych veci za litrik a vice, ktere nevysly jen velmi tesne...a pak taky nebyt naprosto silenych vysledku v play-off...uzaviral bych sezonu s velmi hezky ziskem
Hral jsem hlavne zakladni cast...na pozdim a prelomu roku...dodneska si vzpominam, jaxem o silvestra v noci koukal na zapas...myslim Pistons hrali venku, ale uz nevim kde, na kterej jsem mel slusne nalozeno
Ovsem taky jsem tomu venoval dost casu...statistiky, diskuzni fora, zpravodajske weby a podobne. Plusem bylo zlepseni anglictiny...aspon neco
Uvidime, jak to bude letos...hlavne nevim, jak casove...loni jsem totiz na podzim nemel praci, takze po skole jsem delaval tohle
Kazdopadne doufam, ze se vedeni NBA podari zatnout tipec tem sudim, co sazeli na zapasy, ktery piskali...to mne dost porazilo...naivne jsem si myslel, ze za morem je to cisty a zadna kapr liga
Mno...jak rikam...uvidime _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po září 03, 2007 11:03 pm Předmět: |
|
|
tak me pak musis trochu podrzet :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út září 04, 2007 9:44 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | NE!!!Zarek sem se ze uz nedam ani jednu live sazku...vyhral jsem na ne snad jednou za celou dobu...fuck |
zabijte me nekdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|