|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kvarkopako

|
Zaslal: so září 01, 2007 9:42 pm Předmět: |
|
|
Ještě před spaním jsem se výborně pobavil trefným komentářem na webu www.kostalven.cz , který se týkal nominace před blamáží v podobě přáteláku ve Vídni, kterou "naštěstí" český fanoušek neměl možnost shlédnout v televizi a nemohl tak propadnout před kvalifikací ještě většímu zoufalství...
zde jej vkládám a věřím, že se bude líbit
----------------------------------------------------------------------------------
14.08.2007
Novinky v nominaci!
Komentář serveru www.kostalven.cz k nominaci před Rakouskem.
George Sidliiakeagen
V poslední době (rozuměj cca dva roky) bývají tiskové konference, na kterých Karel Brückner oznamuje nominace k zápasům kvalifikací i přátelským jako přes kopírák. Trenér přečte zhruba dvacítku stále stejných jmen, novináři položí pár "nesmyslných" dotazů, které Brückner hravě vyvrátí a jde se domů. Přesto si pokaždé říkám: "Co když tentokrát dostane rozum a konečně v přáteláku vyzkouší pár hráčů..."
Nejinak tomu bylo i před přátelským zápasem s Rakouskem. Již od půlky června jsem očekával, s čím se český lodivod vytasí. Po nepodařených zápasech v jarní kvalifikaci jsem ve skrytu duše očekával jména jako Hubník, Latka, Matějovský, Skácel, Jarošík, nedejbože sparťanský Došek.
Ovšem realita byla jiná, dalo by se říct, klasická. Jediným nováčkem v kádru je mladík Fenin (nutno říci, že oprávněně). Otázkou je, jestli ho Brückner nominoval opravdu podle sebe, nebo spíše na nátlak médií a široké veřejnosti. Aby všem tak nějak "zalepil huby". Jsem moc zvědavý, kolik toho Fenin ve Vídni odehraje, trenér avizoval poločas, no uvidíme.
Již z názvu přátelský zápas plyne, že celkem o nic nejde a naskýtá se tudíž možnost vyzkoušet si nové hráče, potažmo herní styly. A Brückner jí náramně využivá. Věkový průměr 18 nominovaných je 27,8 roku (bez dvacetiletého Fenina pak dokonce 28,2 roku), debutuje pouze Fenin a po dlouhé době se vrací Piták, jinak vše při starém. Zdá se tedy, že se budou v přáteláku zkoušet hráči jako Galásek, Koller, Plašil a další staří známí. Pilovat se zřejmě bude herní styl "vše na Kollera". Raritou je myslím brankář Blažek, pětatřicetiletou dvojku do přáteláku může povolat opravdu jen člověk nedobrého mentálního charakteru hraničího s pomateností.
Na otázku, jestli neuvažoval o Liboru Doškovi, trenér dokonce odpoví, že s ním počítá do týmu po generační výměně. Musím říct, že z této věty mám velký strach, neboť zaprvé značí, že se Brückner chystá ještě nějaký ten pátek pokračovat a zadruhé to vypadá, že debutovat se v reprezentaci bude kolem 30 let. Ano, je třeba používat osvědčené hráče! Vzhledem k Brücknerově návštěvě utkání Teplice-Jablonec se divím, že v týmu není také Verbíř, Fukal a jako trojka Špit. Ale mají ještě asi čas.
Do budoucna prý trenér počítá také se Šmicrem. Bohužel nespecifikoval, jestli na hřiště nebo pouze jako maskota, který přinese do týmu své pověstné štěstíčko. Možná by bylo lepší zakoupit místo něho plyšového medvěda. A když medvěda, tak rovnou i prase, za Košťála je též náhrada nutná! _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
děkuji, děkuji za slabost,
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kvarkopako

|
Zaslal: so září 01, 2007 9:43 pm Předmět: |
|
|
A Berdych jde dál...ve třech setech...paráda _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: ne září 02, 2007 3:43 pm Předmět: |
|
|
do pici  cagliari - juventus , proti juve dve pentle,dve cerveny,co se tam kurva delo
edit:Hovnooooooo Chiellini je borec
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: ne září 02, 2007 4:58 pm Předmět: |
|
|
TD, taky na to mám vsazeno, jeste ze jsem byl pryč a nesledoval to, bych dostal infarkt _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: ne září 02, 2007 5:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne září 02, 2007 6:18 pm Předmět: |
|
|
Taky na to civím...čest jeho památce _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po září 03, 2007 7:15 pm Předmět: |
|
|
dneska sem zkusil basketbal...a uz to neudelam :-) takhle to dopada,kdyz se jen opise par tipu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po září 03, 2007 8:40 pm Předmět: |
|
|
NE!!!Zarek sem se ze uz nedam ani jednu live sazku...vyhral jsem na ne snad jednou za celou dobu...fuck
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
Zaslal: po září 03, 2007 8:48 pm Předmět: |
|
|
| kvarkopako napsal: | A joooo...ty woe...Lyon votočil z 0:2 na 3:2 a vítěznej fík dal, světe div se, metrosexuální a bukvice Milánek Barošovic...kdyby si ho radši nechal na kvaldu...akorát tim dal dědkovi zase argument, aby ho postavil vedle kolohnáta z Monaka a bude se dál praktikovat styl, kerej už má celá Evropa prokouklej vod EURA 2004 |
http://fotbal.idnes.cz/fotbaliste-jsou-pred-irskem-ve-forme-dv5-/fot_reprez.asp?c=A070903_125740_fot_reprez_min
A už je to tady
Z tohoto článku jsem nabyl dojmu, že celá repre má formu jako víno...a tudíž Irsko sfouknem jako svíčku
cituji asi nejlepší kousek textu :
"Blýskl se útočník Baroš, který byl hlavní postavou obratu Lyonu proti Le Mans z 0:2 na 3:2. Český útočník dal navíc rozhodující gól. Jeho parťák Koller sice neskóroval, ale v poslední době v Monaku už hraje pravidelně, což je dobře i pro reprezentaci."
Myslím, že neprohra Irska bude hodně dobrá sázka _________________ děkuji, děkuji za nezdar
ten naučí mne píli
...
jež pokoře mne učí
...
za slzy, za slzy děkuji
ty naučí mne citu
|
|
| nahoru |
|
 |
kvarkopako

|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: po září 03, 2007 8:50 pm Předmět: |
|
|
jim (nase rpr)se jednou za pul roku zapas povede,ale divil bych se kdyby tohle byl ten pripad :-)
Naposledy upravil Topděfka dne po září 03, 2007 8:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|