|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: út únor 22, 2011 3:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
haino

|
Zaslal: út únor 22, 2011 3:23 pm Předmět: |
|
|
Jak s mně poznal.Ne nejsem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: út únor 22, 2011 3:29 pm Předmět: |
|
|
Jak?
Umělecký dojem tiketu není dostatečný,aby mně přinutil hrát tímto způsobem.Mám o 30% větší výhry než kdokoliv z vás.To vše se zlomkem úsilí běžného sazeče.
Máš pravdu,žádná hádka nebude.Ale hovadiny začli psát Peca a agnez.
Pro mně je podstatné,že díky sázení jsem svobodný člověk.Práci mám jako koníčka a spoustu let nemám ani občanku.To jestli mi věříte nebo ne na tom nic nezmění.Každý nemá stejné předpoklady a to co je pro jednoho možné,pro druhého není.Myslel jsem ,že bych vám moh trochu poradit,ale nevadí.Aspoň budu mít víc času na svoje sázky.
-Honěné trika
-shazování viny o začátku flamu na druhé
-Když přijde na důkazy, tak hovno hovno slavný soude
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: út únor 22, 2011 3:45 pm Předmět: |
|
|
Ať mluvím vážně,nebo si dělám srandu vždycky to dopadne stejně.Budu muset nějaký ten tiket vyhrabat.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: út únor 22, 2011 3:52 pm Předmět: |
|
|
Hlavne by to chtelo sem nejaky aktualni TVOJE tikety hodit. Kdyz ses profisazkar. Klidne hod i nejakej tip na sklo, a uvidi se.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 22, 2011 4:24 pm Předmět: |
|
|
profisazkare znam dva,hadejte kde sazi?ale ceske kamenky to nejsou.Dokonce ani ti,kteri to mysli trosku vazne tam nesazi.Prosimte nikdo ti to neuveri stejne,bez nekam do prdele,tiketu na netu ti taky najdu milion.Vubec tomu nerozumis uz podle toho co pises.Ze na neho reagujete,ho to prestane bavit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út únor 22, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Haino nedelej tady chytraka,ja sazim 7 let a prosel sem hodne forama a vsude byli kluci,co maj auta,penize,je jim 18 a delaj v bance to znam..Myslel sis ze nas ohromis,jak sis vydelal sazkama z 2tisic 805 za 3 tydny kazdy vi ze to je nerealne...A kdyz je rec o te tve teorii pravdepodobnosti,tak tahle se rovna minus 100... | Náhodou, já kdysi vsadil na US open litr a vyhrál tři...ty vsadil a kurzama do 2 na tiket za US open ten litr zdesetinásobil....pak to dvakrát pros*al a od té doby nic nevsadil.
vím, že na místní borce docela slabota - ale mě to docela dost překvapilo.
jinak - v roce tak cca 2003 (? ( jsem bydlel v Brně v Žabinách a ve vedlejším domě bydlel chlap co měl stříbrnýho focuse s nápisem král sázkařů...tuším že od tip sportu. Ten byl asi docela dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út únor 22, 2011 8:35 pm Předmět: |
|
|
nejlepší je bejt u zdroje  , vsadil jsem litr na MS v cyklokrosu a vyhrál jsem 10 tis. . 1 místo ,2 místo a 3 místo jsem věděl na 99% . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 22, 2011 11:17 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | agnez napsal: | Haino nedelej tady chytraka,ja sazim 7 let a prosel sem hodne forama a vsude byli kluci,co maj auta,penize,je jim 18 a delaj v bance to znam..Myslel sis ze nas ohromis,jak sis vydelal sazkama z 2tisic 805 za 3 tydny kazdy vi ze to je nerealne...A kdyz je rec o te tve teorii pravdepodobnosti,tak tahle se rovna minus 100... | Náhodou, já kdysi vsadil na US open litr a vyhrál tři...ty vsadil a kurzama do 2 na tiket za US open ten litr zdesetinásobil....pak to dvakrát pros*al a od té doby nic nevsadil.
vím, že na místní borce docela slabota - ale mě to docela dost překvapilo.
jinak - v roce tak cca 2003 (? ( jsem bydlel v Brně v Žabinách a ve vedlejším domě bydlel chlap co měl stříbrnýho focuse s nápisem král sázkařů...tuším že od tip sportu. Ten byl asi docela dobrý |
Sam si to napsal,dvakrat si vyhral ale po 3 uz to nevyslo..Protoze nejde kazdy den vyhravat.Tudiz je to dlouhodoba zalezitos a za 3 tydny fakt ne.
Ja taky v 16 vyhral za litr kombik na 33 500 ale podari se to jen jedno max parkrat za zivot.Takze musis davat hlavne sola..A to aby vyhral 805 litru asi sazel remizy za 10tisic kazdy den a trefoval
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: út únor 22, 2011 11:49 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Se mnou jsi se hádal do krve a tohodle blábolila necháš jen tak? Kde je spravedlnost ? Tak ho aspoň proklepni z té teorie pravděpodobnosti kterou údajně používá ať je nějaká sranda . |
Uz se nehadam, dospel jsem. :)
A 800 tisic klidne i verim a preju je kazdemu, krome sazkovky. :) Neni to sice moc pravdepodobne, ale ja uz videl tolik nepravdepodobnych veci, ze klidne uznam, ze to bylo, jak popisuje.
Kazdopadne si myslim, ze vic se clovek nauci a ziska, kdyz ty penize vyhraje postupne, nez takhle najednou za kratkou dobu. Projde si vsema nastrahama pekne od zacatku a ziskava zkusenosti.
Obecne se takhle da hrat i systematicky, ze se vsechny kurzy cpou do velkych akovek/kombiku a ceka se na raketu. (Zase to musi to byt kurzy s hodnotou, ne blbosti, jinak se to pronasobi a jsou z tech akovek silene podkurzy.) Ma to hodne vyhod - clovek vypada nenapadne, od zacatku se propada do minusu, takze se ho netykaji limity. A jak to pak trefi, tak ma bud balik a jde to vybrat .... a nebo mu tu akovku stornujou a je v pytli. Ale tohle uz moc kanclu nastesti nedela. Obecne je to takova nejhur odhalitelna strategie na sazkovku, cokoliv jineho jde prokouknout docela lehce.
Kral sazkaru je nastaveny tak, ze to nevyhraje nikdy top borec, ale clovek s nejvetsi uhodnutou akovkou/cistou vyhrou na tiketu = top gambler. Ale nevim presne pravidla, je to jen pro pobocky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: st únor 23, 2011 12:48 am Předmět: |
|
|
nejakej jouda me tady obvinil,ze tvrdim hovadiny a vyvolavam flame,beru to kazdy ma pravo na nazor,ale co je moc to je moc,kruci,napsal jsem jasne ze dlouhodobe je to nerealne a za tim si stojim,haino bez si dat za kilo fotbal a neotravuj,tady se bavime aspon trochu na urovni :D
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st únor 23, 2011 11:25 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: st únor 23, 2011 11:29 am Předmět: |
|
|
Tak na úrovni,poučte mně.Zkoušel někdo z vás vsadit přes internet solo sázku na NHL nebo NBA aspoň za 5tisíc.Myslím na remízu samozřejmě.Dá se to tam protlačit.Když jsem to loni zkoušel u synotu,tak to nepustili přes 5tisíc výhry ani na10krát rozepsané.A zahraniční NBA nehrajou.Letos ani Bwin.
|
|
| nahoru |
|
 |
haino

|
Zaslal: st únor 23, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
Dobře Citrone.Taky bych tě moh obviňovat,že jsi milionář co vsadí 20 tiketů za den,ale věřím ti.
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: st únor 23, 2011 12:08 pm Předmět: |
|
|
| haino napsal: | | Tak na úrovni,poučte mně.Zkoušel někdo z vás vsadit přes internet solo sázku na NHL nebo NBA aspoň za 5tisíc.Myslím na remízu samozřejmě.Dá se to tam protlačit.Když jsem to loni zkoušel u synotu,tak to nepustili přes 5tisíc výhry ani na10krát rozepsané.A zahraniční NBA nehrajou.Letos ani Bwin. |
Naprosto bezpředmětný. Dukaz zase nikde.
A kdybych jich měl dvacet, ukazu vsech 20. Zatim musim ukazovat tohle
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|